1Haftada 8 Kilo Verdiren Çay

1 Haftada 8 Kilo Verdiren Çay Mucizesi!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1 haftada 8 kilo verdiren çay, metabolizmayı hızlandırdığı ve sindirim sitemini düzenlendiği için, kilo vermede destekleyici olarak kullanılabileceği önerilmektedir. Fit bir vücuda sahip olmak ve sağlığımızı bozmadan kilo vermenin yolu dengeli ve düzenli olarak içilen bitki çaylarından geçiyor.

1 haftada 8 kilo verdiren çay etkisiyle fazla kilolarınızdan kurutulmanız mümkündür. İşte, kilo vermenizi destekleyecek mucize çaylar!

Aşırı Zayıflatan Bitkiler: 1 Haftada 8 Kilo Verdiren Çay

 1Haftada 8 Kilo Verdiren Çay
1Haftada 8 Kilo Verdiren Çay

Toplumumuzda herkesin hayal ettiği daha fit, güzel ve sağlıklı vücut vardır. Gıda sektöründe uygulanan hormonlardan dolayı çok fazla kişi kontrolsüz kilo almaktadır. Bunlara bir dur demek için doğal şifa kaynağı olan bitkileri beslenmenize dahil etmenizde yarar vardır.

1 haftada 8 kilo verdiren çay tarifleri içeriğinde yer alan zayıflamayı destekleyen metabolizmayı hızlandıran ve ödem atmamız sağlan işte o mucizevi bitkiler:

  • Yeşil Çay
  • Tarçın
  • Maydanoz
  • Mate Yaprağı
  • Biberiye
  • Tere Otu
  • Isırgan Otu
  • Zencefil
  • Kekik
  • Mercanköşk
  • Nane
  • Kiraz Sapı

1 haftada 8 kilo verdiren çay ve birlikte uygulanan diyetle verilen hızlı kilo kaybı genellikle su ve kas kaybına neden olur. Bu yüzden bol su tüketimi yapmalısınız.

1 Haftada 8 Kilo Verdiren Çay | Yeşil Çay Detoksu Kaç Kilo Verdirir?

 1Haftada 8 Kilo Verdiren Çay

1 haftada 8 kilo verdiren çay; yeşil çay detoksu vücudu temizlemesi, hızlı yağ yakımı, tok tutması nedeniyle en çok tercih edilen çaylar arasında başı çekmektedir. 1 haftada 8 kilo verdiren çay ve beraberinde düşük kalorili bir diyet ve egzersiz yapılırsa daha verimli ve sağlıklı sonuç alabilirsiniz.

Bu tür detoks programları uzun vadede sürdürülemez. Bu çaya ara vererek devam etmelisiniz.

 

1 haftada 8 kilo verdiren çay etkisiyle yeşil çay detoksu sizi rahatsız eden kilolardan hızlıca kurtarır. İşte size evde uygulayabileceğiniz basit bir tarif:

Malzemeler:

  • 1 adet sade soda
  • ½ limonun suyu
  • 3 tatlı kaşığı yeşil çay
  • 3 su bardağı sıcak su

 

Yapılışı:

Yeşil çayı bir kabın içerisine alın ve üzerine 3 su bardağı sıcak su ekleyin. 5 dakika demlensin. Daha sonra içerisine ½ limon suyunu sıkabilirsiniz. 1 şişe sodayı da kaba ekleyin. Tüm malzemeleri karıştırdıktan sonra 5 dakika daha dinlendirin. Daha sonra bu karışımı bir cam şişenin içerisine süzebilirsiniz.

Gün içerisinde tüketmeye çalışın ve her gün taze olarak hazırlamaya özen gösterebilirsiniz.

 

1 haftada 8 kilo verdiren çay tarifinin içerisinde yeşil çayın insan sağlığı açısından yararlarını saymakla bitmez. Fakat, uzun süre kullanımında kafein içerdiği için uyku sorunlarına, sinirlilik, mide rahatsızlıkları ve hatta kalp çarpıntısına yol açabilir. Ayrıca, yeşil çayın bazı ilaçlarla birleştiğinde yan etkileri olabileceği unutulmamalıdır.

3 Günde 5 Kilo Verdiren Çay Tarifi | 1 Haftada 8 Kilo Verdiren Çay

 1Haftada 8 Kilo Verdiren Çay

Zayıflama çayları arasında başı çeken çay var ki, o da yeşil çay. Yeşil çay diyet sürecinde en çok tercih edilen bitkilerin başında gelmektedir. 1 haftada 8 kilo vermek istiyorum diyeti olarak bilinen kilo verme sürecinde hayal ettiğimiz görünüme hızlı kavuşmamızı sağlayan en etkili olan çaydır.

Özellikle vücuttaki ödemi atarken, hızlı yağ yakımına sebep olduğu için en etkili yöntemlerden biri olarak tanınan sütlü yeşil çay diyetiyle 3 günde 5 kilo verebilirsiniz. Tığ gibi görünmek sizin elinizde, kolaylıkla yapacağınız muhteşem tarif:

Malzemeler;

2 yemek kaşığı yeşil çay+ 1,5 lt yarım yağlı süt+1 tatlı kaşığı tarçın

Yapılışı;

Sütün tamamını bir kaba koyup kaynatın ve kaynadıktan sonra soğumasını bekleyin. Ilık hale geldiğinde yeşil çayı ekleyin.20-25 dk üzeri kapalı şekilde demlenmesini bekleyin. Sonrasında içerisine 1 tatlı kaşığı tarçın atın ve karıştırın. Hazırladığınız bu karışımı bir süzgeç yardımıyla süzüp, tüketebilirsiniz.

3 gün sonunda çaya mutlaka ara vermeyi unutmayın!

En Hızlı Kilo Verdiren Bitki Çayı Tarifi: 1 Haftada 8 Kilo Verdiren Çay

 1Haftada 8 Kilo Verdiren Çay

Sağlıklı bir kilo kaybı, dengeli beslenme ve düzenli egzersiz gibi yaşam tarzı değişiklikleriyle elde edilmelidir. 1 haftada 8 kilo verdiren çay sloganıyla satılan içeriğini bilmediğimiz hızlı zayıflamayı sağlayan ürünler aşırı tüketildiğinde istenmeyen sonuçlara yol açabilir. Onun yerine evde kendiniz hazırlayabilirsiniz. Metabolizmayı hızlandıran bazı bitki çayı karışımları:

Malzemeler Faydaları ve Kullanımı
Yeşil Çay+ Zencefil: Yeşil çay, metabolizmayı hızlandırmaya yardımcı olan kateşin adı verilen bir bileşik içerir. Zencefil ise sindirimi kolaylaştırır ve termojenik etkisiyle metabolizma artırır. Bir fincan yeşil çay ile birkaç dilim taze zencefili kaynar suya ekleyerek bu karışımı hazırlayabilirsiniz.
Mate Çayı +Tarçın: Mate çayı, kafein içeriğiyle enerji seviyeler yükseltir ve metabolizmayı hızlandırır. Tarçın ise kan şekerini dengelemeye yardımcı olur ve insülin direncini artırır. Bir fincan mate çayına bir çay kaşığı tarçın ekleyerek bu karışımı hazırlayabilirsiniz.
Hibiskus Çayı + Nane: Hibiskus çayı, antioksidanla doludur, metabolizmayı hızlandırırken yağ yakımını destekler. Nane ise sindirimi rahatlatır ve metabolizmayı canlandırır. Bir fincan hibiskus çayına birkaç nane yaprağı ekleyerek bu karışımı hazırlayabilirsiniz.
Mate Çayı + Limon: Mate çayının metabolizmayı hızlandırıcı etkisini artırmak için bir fincan mate çayına taze sıkılmış limon suyu ekleyebilirsiniz. Limon, sindirim sistemini uyarır detoks etkisiyle metabolizmayı destekler.

Bu bitki çayı karışımlarını düzenli olarak tüketmek önem arz etmektedir. Ancak herhangi bir sağlık sorununuz varsa veya hamilelik gibi özel durumunuz söz konusuysa, öncelikle bir sağlık uzmanına danışmanız önemlidir.

Aşırı Zayıflatan Çay: 1 Haftada 8 Kilo Verdiren Çay

 1Haftada 8 Kilo Verdiren Çay

1 haftada 8 kilo verdiren çay, gibi zayıflatan bitkiler İbrahim Saraçoğlu tarafından da önerilmektedir. İşte sizlere Saraçoğlu’nun zayıflama çayı tarifi;

 

  • 1 yemek kaşığı yeşil çay, 1 tatlı kaşığı kekik, , 1 tatlı kaşığı ısırgan yaprağı, 1 yemek kaşığı mate yaprağını bir kabın içerisine alın. Üzerine 1 Lt sıcak su ekleyerek demleyip, tüketebilirsiniz.

 

Kilo vermek istiyorsanız, 1 haftada 8 kilo verdiren çay gibi uzun vadeli olmayan karışımlar yerine sürdürülebilir bir yaklaşım benimsemek önemlidir. Dengeli bir beslenme oluşturmak, porsiyon kontrolü yapmak, çeşitli besinleri içeren bir diyet uygulamak ve düzenli fiziksel aktivite yapmak en etkili yöntemlerdir.

Eğer kilo verme konusunda endişeleriniz varsa, bir sağlık uzmanından veya diyetisyenden profesyonel destek almanız önerilir.

1 Haftada 5 Kilo Verdiren Çay | 1 Haftada 8 Kilo Verdiren Çay Yağları Eritiyor!

 1Haftada 8 Kilo Verdiren Çay

1haftada 5 kilo verdiren çay ya da 1 haftada 8 kilo verdiren çay gibi bitki karışımlarının yanı sıra size uygun bir diyet ile egzersizlerinizi yapmalısınız. Bunun yanında 1 haftada 5 kilo kaybettirecek çay tarifini evde kolayca uygulayabilirsiniz. Ayrıca diyetinizi desteler ve yağ yakımını hızlandırır.

Sabahları aç karına 3 damla limon sıkılmış bir bardak su içmek ve diyet sırasında taze olarak meyve ve sebze tüketmelisiniz. Ayrıca şeker, tuz, yağ ve undan mutlaka uzak durmalısınız.

Zayıflatma Çayı Eczane|1 Haftada 8 Kilo Verdiren Çay

 1Haftada 8 Kilo Verdiren Çay

Eczanede satılıyor diye, güvenli olduğunu düşünerek içeriğine bakmadan alınan, zayıflama çaylarının yan etkileri sağlığınızı etkileyecek şeyler olabilir. Lütfen dikkatli olunuz, sonradan canınız yanmasın. 1 haftada 8 kilo verdiren çay olarak piyasaya çıkabilir, ancak bu her zaman herkeste aynı etkiyi göstermez.

Yapılması gereken eczaneden içeriğini okuyarak sizin için en uygun ürünü seçmek ve önerilen şekilde kullanmaktır. Doktorunuza danışmadan bu tarz ilaçlarını kullanmak sağlığınız açısından önerilmemektedir.

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!