featured

13 Yaşındayken Tecavüz Ettiği Öğrencisi ile Evlenen Kadın Öğretmen Kanserden Öldü!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1997 yılında dünya medyasına bomba gibi düşen  Mary Kay Letourneau ismindeki kadın öğretmen 58 yaşında kanser nedeniyle hayatını kaybetti. 13 yaşındaki öğrencisine tecavüz etmesi ile ceza evine giren kadın öğretmen  Mary Kay Letourneau ve Vili Fualaau arasındaki ilişki dünyayı şoka uğratmıştı. 

13 Yaşındayken Tecavüz Ettiği Öğrencisi ile Evlenen Kadın Öğretmen Kanserden Öldü!

YouTube video

Amerika’nın Seattle kentinde yaşayan kadın öğretmen 13 yaşında iken tecavüz ettiği öğrencisi ile görüşmeye devam etti. Hapisten çıktıktan sonra öğrencisi Vili Fualaau ile evlenen güzel öğretmen, 58 yaşında hayatını kaybetti. 

Tecavüz davası açılan çift, yargı karşısında tüm dünyayı şoka uğratacak ifadelerde bulunmuşlardı. İlişkinin rızalı olduğunu ifade eden 2 taraf da kullandıkları bu ifadenin ardından serbest bırakılmışlar ve 2005 yılında resmen evlenmişlerdi. 

15 Yaşında 2 Çocuk Sahibi Oldu 

Mary Kay Letourneau ve Vili Fualaau evliliğinden iki çocuk sahibi olan çift, geçtiğimiz yıl boşanma kararı almıştı. Amerikalı öğretmen Mary Kay Letourneau, Vili Fualaau ile ilişkisi başladığında 34 yaşında idi. Bu ilişki sonunda Vili Fualaau henüz 15 yaşında iken iki çocuk babası oldu. İlişkileri başladığında evli olan öğretmenin eşi boşanma davası açarak 4 çocuğunun velayetini aldı. 

İlk Bebeğini Ceza Evinde Doğurdu

Genç öğretmen Letourneau, öğrencisine tecavüz ettiği gerekçesi ile ceza evine kapatıldı. Tecavüz suçlamasını kabul eden genç öğretmen cezaevinde hakkında alınacak kararı beklerken doğum yaptı. Hapisten çıkmak için öğrencisi Vili Fualaau’dan uzak durması şartı konulan genç öğretmen, kendisinden uzak duramadığı için 7 yıl hapse çarptırıldı. Bu sırada ikinci çocuğuna hamile olan Mary Kay Letourneau, ikinci bebeğini de ceza evinde doğurdu. 

Aşk Hikayelerini Kitap Yaptılar

“Un Seul Crime, L’ Amour,” (Tek Suçumuz Aşk) ismini verdikleri kitaplarını yayınlayan çift, aşk hikayelerini ölümsüzleştirdiler. Fualaau ‘ya göre O, hiçbir zaman tecavüze uğramamıştı. 

Amerikan Bağımsızlık Partisi Başkan Adayı olan John Schmitz’in kızı Letourneau yaptığından hiç pişman olmadığını, ilişkilerini “Yasak Aşk” olarak tanımladığını ifade ederken şu sözleri kullandı:

“Çocuklarımın babası olduğu için, onunla evlendiğim için, o benim hayatımın erkeği olduğu için üzgün müyüm? Hayır”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!