featured

5 Yaşındaki Çocuklarını Kedi Kafesine Kilitleyip Kaynar Suyla Öldürdüler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Singapur’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bir çift, kendi öz oğullarını kedi kafesine kilitlediler ve üzerine kaynar su dökerek işkenceyle öldürdüler. Mahkeme anneye 28 yıl, babaya da 27 yıl hapis ve 24 kırbaç cezası verdi.

https://www.youtube.com/watch?v=HcbZ8qxNBfI

Duyanların tüylerini diken diken eden bu vahşi olay Singapur’da 2016 yılında gerçekleşti. 90 derecelik bir kaynar suyu 5 yaşındaki oğullarının üzerine dökerek öldüren vicdansız anne ve babanın cezası Singapur’da merak ediliyordu. Merak edilen karar sonunda verildi ve cinayetten yargılanan anne ve baba hapis cezasına çarptırıldı.

Kedi Kafesi İçinde Kaynar Suyla İşkence

Ekim 2016 yılında yaşanan olayı duyanlar ne diyeceğini bilemedi. 5 yaşındaki çocuğun üçüncü derece yanıklarla hastaneye kaldırılmasının ardından anne ve baba gözaltına alındı. Çocuğun hastanede hayatını kaybetmesinin ardından baba Ridzuan Mega Abdul Rahman ve anne Azlin Arujunah cinayetle sorgulandı. Sorgu sırasında suçlarını itiraf eden anne ve baba cezaevine gönderildi.

Anne ve babanın cinayet itirafları duyanların tüylerini diken diken ediyor. Cani anne ve baba öncelikle oğullarını bir kedi kafesine kapattıklarını söylediler. Daha sonra da 90 derece sıcaklığında bir su kaynattıklarını ev çocuklarının üzerine döktüklerini söylediler. Kaynar su nedeniyle vücudunun yüzde 75’i yanan talihsizi çocuk tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ağır Ceza Kapsamında Suç

Anne ve babanın yaptıklarını itirafı sonucu dosyayı inceleyen savcılar, bu davanın en ağır ceza gerektiren bir dava olduğuna karar verdi. Bunun üzerine mahkeme hakimi, baba Ridzuan Mega Abdul Rahman’a 27 yıl hapis ve 24 kırbaç cezası verdi. Anne Azlin Arujunah ise 28 yıl hapse çarptırıldı.

Singapur yasalarında kadınlara kırbaç cezası verilemediği için kırbaç cezası verilmedi. Hakim ayrıca yapılan bu cinayeti canice bir cinayet olarak nitelendirdi.

Çocuklarını vahşice öldüren anne ve baba, 5 yaşındaki oğullarının üzerine kaynar su döktükten sonra 6 saat boyunca beklemişler. 6 saatin sonunda hastaneye götürdüklerinde ise her şey için çok geç olmuştu. Çocuklarını hastaneye götürmekte geç kalmalarını ise çocuk istismarı nedeniyle ceza almaktan korktuklarını belirterek açıkladılar.

Çocuk istismarından korkan ama çocuklarını vahşice öldüren anne ve baba en ağır ceza ile cezalandırıldılar. Çocuğun ölümü ise ağır ve derin yanıklar olarak belirlendi. Ayrıca çocuğun vücudunun bazı bölgelerinde kesikler ve morluklar tespit edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!