featured

7 Kişilik Bir Aile Maymun Çetesinin Kurbanı Oldu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hindistan’da bir aile, maymunların yıktığı tavanın altında kaldı. 7 kişilik ailenin 5 ferdi feci şekilde can verdi. 4 çocuk ve anneleri maymunların yıktığı duvarın altında kaldı ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

https://www.youtube.com/watch?v=qYT9nHqZoO0

Hindistan maymunları, çevreye ve insanlara yaptıkları saldırılarla sürekli gündem olmaktalar. Geçtiğimiz aylarda bir çocuğu kaçırmaya çalışan maymun çetesi ve COVID-19 laboratuvarına saldıran maymun çetesi gündem olmuştu. Şimdi de bir maymun grubu atladıkları evin tavanını çökerttiler ve bir ailenin yok olmasına neden oldular.

Anne ve 4 Çocuğu Maymunlar Yüzünden Hayatını Kaybetti

Uttar Pradesh Eyaleti talihsiz bir olay ile çalkalandı. Havaların sıcak olmasından bunalan 7 kişilik bir aile evlerinin bahçelerinde uyuma kararı aldı. Fakat talihsiz aile maymunların kurbanı oldular. Maymunların kalabalık şekilde yaşadığı kentte, maymunlar evin çatısına atladılar. Bu ağırlığa dayanamayan eski duvar ailenin üzerine yıkıldı.

Ailenin annesi ve 4 çocuk tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Ciddi yaraları olan 15 yaşındaki çocuk ve ailenin diğer üyesi ise tedavi altına alındı. Olayın ardından açıklama yapan Eyalet Başkanı Yogi Adityanath üzüntülerini iletti. Ayrıca aileye 5 bin 320 dolar maddi destek yapacaklarını da söyledi.

Hindistan’da 50 milyonun üzerinde maymunun yaşadığı düşünülüyor. Bu yoğun familya, ülkede birçok kazaya neden oluyor. Bu kazalarda birçok insan hayatını kaybediyor. Aç kalan maymunlar genellikle de hırsızlık yaparak evlerden malzeme çalıyorlar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!