featured

Ankara Oto Çekici

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara oto çekici işletmesi olarak tüm araçların çekim işlerini gerçekleştirmekteyiz. Ağır vasıta olsun ya da olmasın tüm araçlar, gerekli durumlarda ve ihtiyaç halinde firmamız tarafından istenilen yerden çekilmektedir. Minibüs, kamyon, tır, midibüs, tekne, motosiklet, tır dorse ve otomobil gibi vasıtalar oto kurtarıcı hizmetimiz sayesinde ihtiyaç durumunda istenilen yerden alınabilmektedir. Yol yardım hizmetleri kapsamında firmamız herkese Ankara ili sınırlarının içinde hizmet sunmaktadır. Ankara ilinin tüm ilçelerinde ve semtlerinde ulaşımımız en kısa sürede sağlanmaktadır. Böylelikle oto çekici ihtiyacı duyan herkese en kısa sürede hizmet götürülmektedir.

Ankara oto çekici olarak tüm araçların güvenliği maksimum düzeyde sağlanmaktadır. Araçlara herhangi bir zarar gelmeden bir noktadan başka bir noktaya taşıma işlemi gerçekleştirilmektedir. Ayrıca oto çekici hizmetimizde herhangi bir saat kısıtlaması ya da tarih kısıtlaması da bulunmamaktadır. Hafta içi ya da hafta sonu, resmi tatil veya dini tatil fark etmeksizin her müşterimize, günün her saatinde yol yardım hizmeti tarafımızca sağlanmaktadır. Firmamız yalnızca oto çekici olarak müşterilerine hizmet sunmamakta, aynı zamanda tekne taşıma, vinç yardım, oto lastik yol yardımı, vinç kiralama, iş makinesi taşıma ve oto lastik tamiri gibi hizmetlerde de profesyonel olarak faaliyet göstermektedir.

Ankara Oto Çekici ile Haftanın Yedi Günü Yol Yardım

Oto çekici firmalar arasında Ankara ili içerisinde en profesyonel ve kesintisiz hizmeti sunan Ankara oto çekici, müşterilerine geniş yelpazede yol yardım hizmetlerini götürmektedir. Haftanın yedi gününde de kesintisiz olarak, saat fark etmeksizin oto çekici hizmetlerini sağlayan firmamız Ankara’nın her bir noktasına ulaşabilmekte ve ihtiyacı olan müşterilerine çözüm sunmaktadır.

Ankara’nın tüm ilçelerine firmamız tarafından vinç yardım, oto lastik yol yardım ve oto lastik tamir gibi hizmetler götürülebilmektedir. Yolda kalan, yolda çeşitli aksiliklerle karşılaşan sürücüler firmamız sayesinde en kısa zamanda sorunsuz olarak çözüme kavuşabilmektedir. Dolayısı ile Ankara oto çekici numarası, sürücülük yapan herkesin arabasında mutlaka bulunmalıdır. Çünkü firmamız yolda kalan ve yolda mağduriyet yaşan tüm sürücülere profesyonel hizmetini sunmaktadır.

Ankara Oto Çekici Fiyatları

Ankara çekici firması olarak uygulamakta olduğumuz fiyat politikası, piyasanın fiyat politikasının oldukça altındadır. Fakat oto çekici hizmetimiz hakkında net bir bilgi verebilmemiz mümkün değildir. çünkü taşıması yapılacak olan aracın türüne ve araç çekimi yapılacak olan yerin mesafesine göre fiyatlar değişikliğe uğramaktadır. Bu sebeple oto çekici fiyatları hakkında en kesin bilgi oto çekici numarası üzerinden iletişim kuran herkese verilmektedir.

Oto çekici fiyatları, yapılacak olan işlemin kapsamına göre de değişmektedir. Yol yardım hizmetleri ve araç kurtarma hizmetleri de fiyata etki eden değişkenler arasında yerini almaktadır. Dolayısı ile Ankara çekici fiyatları, sürücülerin özel koşullarına göre farklılaşmaktadır.

Ankara Oto Çekici Bir Telefon İle Kapınızda

Ankara oto çekici firmamız tarafından hizmet alınabilmesi için oto çekici numaramızın aranması yeterlidir. Yapılan aramada bağlantı kurulan müşteri temsilcimize aracın kaldığı yer ve araç hakkında bilgilerin aktarılmasının hemen ardından Ankara oto çekici firmamızın ekipleri olay yerine en kısa sürede ulaşmak üzere yola çıkmaktadır. Firmamız tarafından aracın kaldığı yer ve konum bilgilerine ulaşılmasıyla profesyonel hizmetimiz başlamaktadır. Dolayısı ile oto çekici firmamız bir telefon ile kapınıza kadar gelmektedir. Renault, Nissan, Ford, Toyota, Audi, Dacia, Mercedes, Peugeot, Wolksvagen, BMW, Seat ve Honda gibi pek çok markadaki araçların çekimi ve taşınması işlemleri firmamız tarafından sağlanabilmektedir. Ayrıca oto çekici firmamızın Doğa Sigorta ve Allianz Sigorta gibi kuruluşlarla da anlaşması bulunmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!