featured

Atletik SUV Model Hyundai Kona N Özellikleri ve Fiyatı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hyundai Kona N, Hyundai markası tarafından dünyaya sunuldu. Güney Koreli otomobil üreticisi Hyundai, N Performance serisini Kona N ve Kona N Line ile genişletmeye devam ediyor. Bu bağlamda, Hyundai’nin ilk atletik SUV aracı; yeni Hyundai Kona N.

YouTube video

Bununla birlikte Hyundai N Line modellerinden de oluşan serisini elektrikli ve hidrojen yakıt hücreli araçlarla dünya genelinde 18 arabaya kadar çıkaracağını da açıkladı. İşte, Hyundai Kona N özellikleri, Hyundai Kona N fiyatı ve daha fazlası hakkında bilgiler…

1 – Önden Çekişli, 276 Beygir Gücünde Hyundai Kona N

Hyundai’nin yeni piyasaya sunduğu Kona N önden çekişli ve 276 beygir gücüne sahip. Bununla birlikte araç 391 Nm tork sunuyor ve 2.0 litrelik turboşarjlı, dört silindirli bir motoru bulunuyor. Ayrıca bu SUV otomobilde sekiz vitesli, çift kavramalı bir şanzıman da yer alıyor.

2 – Sürüş ve Performans Hissini Arttıran Kona N

Yeni Kona N, sürücülerin sürüş ve performans hissini arttırmayı hedefliyor. Bunun için de N vites modu kullanılmış. Bu, 20 saniyeliğine efor maksimize ediyor ve 286 ata çıkartan N Grin Shift modu benzeri bir takım coşkulu özellikleri beraberinde getiriyor.

3 – 0’dan 100 km/s Sürate 5,5 Saniyede Çıkış

Standart Kalkış hakimiyeti sunan yeni Hyundai Kona N, 0’dan 100 km/s sürate 5,5 saniyede çıkabiliyor.

4 – Gelişmiş İç Mekan Tasarımı

Yeni Konda N, iç mekan tasarımı olarak beklentileri karşılayan düzeyde. Araçta bulunan dijital gösterge paneli, 10 inçlik bilgi eğlence ekranı ve artırılmış gerçeklik destekli olan head up ekran bunlardan bazıları. Bununla birlikte direksiyonun üstünde bulunan   düğmeleri de sürüş modları arasında geçiş yapılmasını daha kolay bir şekilde sağlıyor.

5 – Aerodinamik ve Sportif Açıdan Gelişmiş Ayrıntılar

Yeni Kona N, orijinal Kona’ya büyük ölçüde bağlı kalsa da araçta bulunan daha büyük ızgaralar, 19 inçlik dövme jantlar, çift kanatlı tavan spoyleri ve daha büyük difüzör ayrıntıları sportiflik ve aerodinamizm sağlıyor. Ayrıca aracın eteklerinde yer alan kırmızı tasarım detayları, aracın daha fazla sportif görünmesini sağlamış durumda.

6 – Yeni Hyundai Kona N Fiyatı

Geliştirilmiş özellikleri ile Kona N fiyatı merak konusu. Hyundai Kona N ne kadar sorusunun cevapları ise 2021 Ağustos ayı itibari ile şu şekilde:

1.0   T-GDI 7 İleri DCT Style Benzinli 224 bin 605 TL1.6 T-GDI 7 İleri DCT  Line Benzinli 346 bin 800 TL1.6 T-GDI 7 İleri DCT Smart Benzinli 314 bin 600 TL1.6 CRDi 48v 7 İleri DCT Style Dizel 318 bin 600 TL

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!