featured

Bayram Sonrası Kabak Detoksu Nasıl Yapılır | Kabak Detoksu Yağ Yakar mı? Muhteşem Kabak Detoksu Yorumları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kabak detoksu nasıl yapılır? Kabak detoksu Nilay Keçeci tarafından paylaşıldıktan sonra büyük talep görmüş ve birçok insan tarafından uygulanmıştı. Bayramın gelişi ile birlikte hemen herkes beslenmesine dikkat etmeyerek, birkaç kilo aldı. Henüz yağa dönüşmeyen ve vücutta ödem olarak bekleyen bu kilolardan birkaç günde tamamen kurtulabilmek mümkün. Peki, ama nasıl? İşte ödemlerinizden kurtulmanızı sağlayacak kabak detoksu nasıl yapılır sorusuna dair tüm detaylar…

Kabak Detoksu Nasıl Yapılır? Kabak Detoksu Ne İşe Yarar?

Kabak detoksu nasıl yapılır? Bu detoksun tarifine geçmeden önce kabağın faydalarına değinmemek olmaz. Sindirim sistemine olan faydaları ile tanınan kabak, kolesterol seviyesinin düzenlenmesinde oldukça başarılıdır.

Bunun yanında iltihap önleyici, böbrek fonksiyonlarını düzenleyici, hafızayı güçlendirici etkilerinin bulunduğu da söylenebilecektir. Yüksek protein içeriğine sahip bu besin uzun süre tokluk sağladığı için kilo verme konusunda destekleyici bir rol oynar. Kabağın bu faydaları sonrasında kabak detoksu ne işe yarar sorusunun yanıtını almış olmalısınız.

Özellikle yeni kilo alındığı dönemde kilolar vücutta ödem olarak toplanır. Bu ödem atılmadığı takdirde zamanla yağa dönüşerek vücutta depolanır. Yağa dönüşmemesi için ise hızlı bir şekilde vücuttan atılması önerilir. İşte bunun için kabak detoksu nasıl yapılır nelere dikkat edilmelidir gibi soruların yanıtlarını iyi araştırmalısınız. O halde gelin başlayalım.

1-Kabak Detoksu Yağ Yakar mı? Kabak Detoksu Zararları Var mı?

YouTube video

Kabak detoksu nasıl yapılır? Kabak detoksu Nilay Keçeci tarafından ilk kez denenmiş ve olumlu sonuçlar alınmış bir tariftir. Ünlü diyetisyen birçok danışanına bu detoksu reçete etmiş ve sonucunda olumlu sonuçlar aldığını ifade etmiştir. Kabak detoksu yağ yakar mı konusunda kesin ve net yanıt verilemeyecektir.

Hızlı kilo verilmesine sebep olan bu detoksun daha çok ödem atıcı bir tarif olduğunu vurgulamak gereklidir. Kabak detoksu zararları, bu diyetin uzun süre uygulandığı dönemde ortaya çıkabilir.

Çünkü bu diyet uzun süreli uygulandığında vücut fazla aç kalabilmekte ve alınan tüm kalorileri yağ olarak depolayabilmektedir. Kabak detoksu nasıl yapılır? Bunun yanı sıra uzun süreli açlık bireylerde halsizlik, sindirim sorunları gibi semptomların ortaya çıkmasına sebep olabilir.

2- Kabak Detoksu 2 Günlük mü Uygulanır? Kabak Detoksu 5 Günlük Uygulanırsa Ne Olur?

Kabak detoksu nasıl yapılır? Kabak detoksu Nilay Keçeci İnstagram hesabı üzerinden yapılan paylaşıma göre 2 ya da 3 gün olacak şekilde uygulanmalıdır. 3 günü geçen diyet uygulamaları yukarıda belirttiğimiz sağlık sorunlarını doğurabilir. Bu nedenle Kabak detoksu 2 günlük ya da 3 günlük olacak şekilde planlanmalıdır.

3- Nilay Keçeci Kabak Detoksu İnstagram | Kabak Detoksu Nasıl Yapılır?

Nilay Keçeci kabak detoksu İnstagram hesabı üzerinden takipçileri ile sıkça paylaşmaktadır. Bu detokstan alınan verimin maksimum olabilmesi için tarifin birebir uygulanması büyük önem arz etmektedir. İşte kabak detoksu nasıl yapılır sorusuna yanıt için gerekli olan malzemeler;

2 kabak,2 ceviz içi,2-3 yemek kaşığı yoğurt

Malzemelerin miktarı tüketilecek öğün miktarı ile doğru orantılı olarak arttırılabilecektir. Kabak detoksu Nilay Keçeci tarafından verilen bu malzeme bilgisi, tek öğün için geçerlidir. Şimdi gelelim kabak detoksu nasıl yapılır sorusunun cevabına… Öncelikli olarak iki kabağı rendeleyin ve suyunu şöyle bir sıkın. Sonrasında iyice kızdırdığınız tavaya ekleyin ve yağsız tava içerisinde sürekli olarak karıştırın.

Kabaklar yağsız tavada öldürüldükten sonra, yoğurdu bir kapta iyice çırpın ve kabakların üzerine ekleyin. Bu işlem sonunda ise ceviz içlerinizi kırarak hazırladığınız fresh tarifinizin üzerine dökün. Kabak detoksu nasıl yapılır? Hazırladığınız bu tarifi bir öğün içerisinde tüketin.

YouTube video

Kabak detoksu Nilay Keçeci paylaşımına göre günde maksimum 2 öğün tüketilmesi gereken bir tarif. Zayıflamak isteyen kişilerin ilk olarak sağlıklı ve doyurucu bir kahvaltı yapması öneriliyor. Bu adımdan sonra ise öğlen ve akşam yemeklerinde kabak detoksunun tüketilmesi öneriliyor. Kabak detoksu Nilay Keçeci Youtube hesabı için tıklayınız. 

4- Kabak Detoksu Yapanlar Nasıl Sonuç Alıyor? Kabak Diyeti Kaç Kilo Verdirir?

Kabak detoksu nasıl yapılır? Kabak detoksu Nilay Keçeci paylaşımına göre ortalama 2-3 kilogram verdiren bir tarif. Ünlü diyetisyenin bu tarif ile 3 günde 4 kilo veren danışanları bile bulunuyormuş. Peki kesin olarak kabak diyeti kaç kilo verdirir?

Kabak detoksu yapanlar için şu kadar kilo verebilir yorumu yapmak doğru olmayacaktır. Zayıflamak isteyen kişilerin kilosu, kilo fazlası, metabolizması ve detoksu uygulama şekli kilo vermede farklılıkların ortaya çıkmasına neden olacaktır. Kabak detoksu nasıl yapılır? Ancak bu detoks vücudunuza yerleşmek isteyen ödeminizi büyük ölçüde ortadan kaldırabilecektir.

5- Kabak Diyetinde Ne Yenmez? Kabak Diyetinde Kahve İçilir mi?

Kabak detoksu nasıl yapılır? Kabak diyetinde ne yenmez denildiğinde, cevaben sağlıksız şeylerin tüketilmeyeceğini söylemek gerekecektir. Kilo vermek, ödem atmak ve yağ yakmak amacıyla yapılan kabak detoksu Nilay Keçeci hanıma göre sağlıklı beslenme eşliğinde uygulanmalıdır.

Sağlıklı beslenmeye dikkat edilerek yapılan kabak detoksu hem kalıcı kilo verilmesini desteklerken, verilen kilo içeriğinin de doğrudan artmasını sağlayacaktır. Kabak detoksu nasıl yapılır ve kabak diyetinde kahve içilir mi? Kabak detoksunda şekersiz olması kaydıyla bir fincan Türk kahvesi tüketmekte hiçbir sakınca bulunmamaktadır.

6- Kabak Detoksu Sonrası Nasıl Beslenmeli?

Kabak detoksu nasıl yapılır? Kabak detoksu Nilay Keçeci paylaşımlarına göre bu diyetin sonrasında da yeterli ve dengeli beslenmek oldukça önemli. Çünkü birçok insan bu diyet sayesinde minimum 2 maksimum 5 kg kadar kilo verebilecektir.

Verilen bu kilolar sonrasında dikkat edilmediği takdirde hızlı bir şekilde alınabilir. Bu nedenle en az bir hafta kadar tüketilen besinlerin miktarı ve içeriğine dikkat edilmelidir.

7- Kabak Detoksu Ne Sıklıkla Yapılmalı?

Kabak detoksu nasıl yapılır? Kabak detoksu 2-3 gün yapıldıktan sonra mutlaka bir hafta ara verilmesi ve bu sürede sağlıklı beslenilmesi gerekecektir. Kabak detoksu Nilay Keçeci İnstagram verilen bilgiler doğrultusunda ayda iki kez 3 gün ile sınırlandırılmak koşulu ile uygulanılabilecektir. Yeşil çaylı detoks suyu tarifleri ile yaza hazırlanın yazımızı okumak için tıklayınız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!