featured

Çikolata Severlere Müjde: Çikolata Tadımcısı Aranıyor!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İşinizi seviyor musunuz? Sizi severek gideceğiniz işten bile soğutacak harika bir haberimiz var! Çikolata tadımcısı aranıyor. İşte, detaylar!

Çikolata Tadımcısı

Çikolata deyince ağzı sulanmayan var mıdır? Büyük küçük herkesin sevdiği bir yiyecek olan çikolataya bazı kişiler o kadar düşkündür ki günün 3 öğünü de çikolata yemeden edemezler. Onlar için çikolatanın türünün önemi yoktur. Çikolatalı kek de olur, çikolatalı pasta da. Hatta bu kişiler çikolata sosu ile bile aşk yaşayabilirler. 🙂 Şimdi bu  kişilere harika bir haberimiz var. Çikolata tadımcısı aranıyor! İş her ne kadar bizden uzakta Mondelez International da olsa da bakmakta yarar var. Haydi, başlayalım!

Eğer siz de çikolata tadımcısı olmak isterseniz buradan işe alımların açılmasını takip edebilirsiniz!

2/7

Bilindik Markalar

Bilindik Markalar

Çikolata tadımcısı olmak eminiz ki aklınızın ucundan geçmemiştir. Ancak haberi okuduktan sonra hayallerinizi süsleyeceğine eminiz. Oreo, Milka, Cadbury gibi ünlü markalarında çikolata tadımcısı bulmak adına Mondelez International’a başvurduğunu düşünürsek, oldukça güzel bir iş olduğunu söyleyebiliriz.

3/7

Haftada Sadece 8 Saat

Haftada Sadece 8 Saat

Bu harika işi yapmak için aslında kendi işinizi bırakmanıza gerek yok. Haftada sadece 8 saat bu işi yapacağınızı düşünürsek, kendi işiniz de çalışmayı da sürdürebilirsiniz. Aslında bu iş için ücret almasanız dahi olur. Haftada 8 saat çikolata tadımı yapmak insanı yeterince mutlu eder 🙂

4/7

Ücreti de Oldukça İyi

Ücreti de Oldukça İyi

Çikolata tadımcısı olarak çalışmanın bedeli saatlik 10.75 dolar. Türk Lirasına döndürdüğünüz de oldukça iyi bir para oluyor. Üstelik sadece çikolata yiyorsunuz!

Bunun yanında firmaların aradığı özellik “çikolata tadımını yaptıktan sonra tarafsız fikirlerinizi firmaya bildirmek ve arada ki farklılıkları tarif edebilecek kelime dağarcığına sahip olmak.” Hepsi bu.

5/7

Tecrübe İstemiyor

Tecrübe İstemiyor

Size en güzel haberi veriyoruz. Bu iş tecrübe gerektirmiyor! Tadım öncesi eğitim aldıktan sonra eğer biraz da şansınız varsa diğer 11 kişi ile beraber iş başı yapıyorsunuz.

6/7

Sadece Tadım Değil

Sadece Tadım Değil

Wokingham’da çikolata tadımcısı olarak görev yapan çalışan Tracy şunları söylüyor; “işimi gerçekten çok seviyorum, hayat tarzıma çok uygun ve bütün arkadaşlarım bana imreniyor. Tadımları sabırsızlıkla bekliyorum. Düşünülenin aksine iş sadece çikolata tadımından ibaret değil aslında. Çikolatanın tadı, dokusu, kokusu ve ağızda bıraktığı hisle ilgili çok ince ayrıntıları ve farkları belirleyebilmeniz ve aktarabilmeniz gerekiyor” diyor.

Yine de bu işi yapmayı kim istemez ki 🙂

7/7

Aslında Çok Önemli

Aslında Çok Önemli

Yeni çikolata tadımcılarını işe alan Afsha Chutgai “Tracy gibi insanlar, çikolata sevenler için mümkün olan en iyi lezzeti geliştirmemize yardımcı oldukları için aslında çok büyük öneme sahip. Bu yıl kim diğerlerinden arasından ayrılıp dünyadaki en iyi çikolata markalarının bazılarını yaratan, test eden ve üreten ekibimize katılma şansı yakalayacak sabırsızlıkla bekliyoruz.” diyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!