Coversyl Cinselliği Etkiler Mi? Coversyl ve Cinsellik İlişkisi

Coversyl Cinselliği Etkiler mi? Coversyl ve Cinsellik İlişkisi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Coversyl kullananlar arasındaysanız ve ‘’Coversyl cinselliği etkiler mi?’’ sorusuna cevap arıyorsanız, bu yazımız sizin için… İşte, Coversyl prospektüs içeriğine göre Coversyl kullanımı ve cinsellik arasındaki ilişki…

Coversyl ve Cinsellik…

Coversyl etken maddesi perindopril arjinin olan bir hipertansiyon ilacıdır. Kalp yetmezliği tedavisinde, yüksek tansiyon tedavisinde ve kalp krizi geçirmiş hastalarda kardiyak riski önlemek için kullanılır. Dolayısıyla Coversyl ve cinsellik arasında bir ilişki yoktur fakat Coversyl yan etkileri cinsellik unsurunu da barındırmaktadır.

Coversyl Cinselliği Etkiler Mi? Coversyl ve Cinsellik İlişkisi

1- Coversyl Cinselliği Etkiler Mi?

Hipertansiyon ilacı Coversyl yan etkileri arasında ‘’cinsel güçsüzlük’’ bulunmaktadır. Ancak Coversyl cinsel güçsüzlük yan etkisi, yaygın olmayan yan etkiler arasındadır. Bu bağlamda her Coversyl kullananlar cinsel güçsüzlük yan etkisine maruz kalmayabilir. Bu yan etkinin ‘’yaygın olmayan’’ kategorisinde yer alması; çok sık rastlanır olmadığı anlamına gelir.

2- Coversyl Tansiyon İlacı Cinsel İsteksizlik Yapar Mı?

Tansiyon ilacı isimleri denince en bilinenlerden bir tanesi de Coversyl tansiyon ilacı… Haliyle Coversyl kullananlar, Coversyl cinselliği etkiler mi, iktidarsızlık yapar mı, cinsel güçsüzlük yaratır mı araştırıyor. Bu soruya en kısa cevap ise; evet Coversyl cinselliği etkiler ve cinsel isteksizlik yan etkisine neden olabilir ancak bu, yaygın olarak görülmez.

3- Coversyl Kullananlar Cinsel İlişkiye Girebilir Mi?

Coversyl kullananlar eğer doktorları belirli bir süre ya da tamamen cinsel ilişki perhizi, yasaklaması getirmediyse cinsel ilişkiye girebilir. Ancak bu kişilerin doktorlarına danışıp onay almadan cinsel gücü artıran ilaçlar kullanmaması gerekir; hayati risk söz konusu olabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
3
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!