featured

Covid-19 ‘u Fırsat Bildiler! Plazma Çetesi Kurdular!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amerika Birleşik Devletleri Brigham Young Üniversitesi ’nde okuyan bazı öğrencilerin kendilerine isteyerek koronavirüs bulaştırdıkları ve plazma satarak gelir elde ettikleri ifade edildi. ABD yetkilileri tarafından uyarılan üniversite yetkilileri, söz konusu olan haberden dolayı büyük bir üzüntü yaşadıklarını ve Üniversite personelinin konuyu dikkatle inceleyeceğini ifade etti. 

Covid-19 Bulaştıran Öğrenciler Uzaklaştırma Alacak

ABD Brigham Young Üniversitesi , kurumlarında öğrenim gören ve kendisine ya da çevresindekilere kasti olarak Covid-19 bulaştıran öğrencilerin okuldan uzaklaştırma cezası alacaklarını ifade ederken, söz konusu öğrencilerin okul ile bağlantılarının kesileceğini ifade etti. 

Covid-19 Ciddi Bir Sorun

Covid-19 pandemisinin bulaşma durumunun basit bir olay olmadığını ifade eden üniversite yetkilileri, öğrencileri ülke güvenliğini tehlikeye atan bu davranıştan vazgeçmeleri konusunda uyardı:

“Sağlık ve güvenliğin sorumsuzca göz ardı edilmesi kaçınılmaz bir biçimde ek hastalıklara ya da toplumda can kayıplarına yol açar. Geçimini sağlamak için sağlık ve güvenliği tehlikeye atan bir yola başvurmaya asla gerek yoktur. “

Üniversite kampüsünde geçtiğimiz hafta 109 yeni vakanın tespit edildiği belirtilirken, olayın doğruluk payı da olasılık dahiline alındı. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!