En Güzel 23 Nisan Gösterileri

En Güzel 23 Nisan Gösterileri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En güzel 23 Nisan gösterileri bugün tüm yurtta, geleceğimizin ışığı olan çocuklarımız tarafından sergilendi. Atamızdan yadigar olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 1920’den bugünümüze kutlanmaya devam ediyor. Bilindiği üzere 23 Nisan 1920 yılında TBMM kurulmuş ve bu önemli gelişme sonrasında Atamız bugünü çocuklara adamıştı.

En Güzel 23 Nisan Gösterileri

Hemen belirtelim 23 Nisan neden çocuk bayramı oldu ayrıntılı olarak merak ediyorsanız, bu yazımıza göz atabilirsiniz. Bugünü eğlencelerle ve türlü etkinliklerle kutlamak isteyen tüm öğretmenler 23 Nisan için özel etkinlikler oluşturuyor. Tepeden tırnağa kuşanan çocuklarımız ise bugünü etkinlikleri, dansları, şarkıları ve şiirleri ile yaşatmaya devam ediyor.  İşte sizler için hazırladığımız en güzel 23 Nisan gösterileri

1- İzmir’in Dağlarında Çiçekler Açar

YouTube video

Bugünü daha coşkulu bir hale getiren İzmir’in dağlarında çiçekler açar parçası ve miniklerin bayrakla yaptığı o kusursuz dans…

2- Sev Kardeşim

https://www.youtube.com/watch?v=mupGW4_Dp1U
Eskilerin sevilen şarkısı ‘’ Sev Kardeşim’’ artık Milli bayramlarımızın olmazsa olmaz şarkıları arasında yer alıyor. Miniklerimizin dansı ve bu şarkı, 23 Nisan coşkusunu yüreğimizde hissettiriyor.

3- 23 Nisan Zumba Gösterisi

YouTube video

En güzel 23 Nisan gösterileri arasında yer alan bu Zumba gösterisi, izleyiciler tarafından da fazlasıyla beğenilmiş.

4- Türkiye’m

YouTube video

23 Nisan ve diğer pek çok önemli günde akıllara ilk gelen Milli Marş niteliğinde olan şarkılarımız oluyor. Milli Marşlarımız arasında olan Türkiye’m şarkısı, bu 23 Nisan’da gösterisi şarkısı olarak kullanılmış.

5- Erik Dalı Gevrektir

YouTube video

Bu 23 Nisan’ı daha eğlenceli ve keyifli bir hale getirmek isteyen öğretmenlerimiz, Erik Dalı Gevrektir şarkısını seçmiş. Ortaya ise gülümseten ve içi kıpır kıpır ederek oynamak isteği uyandıran bu şarkı çıkmış.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!