featured

En Güzel Evlilik Yıldönümü Mesajları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Evlilik doğru insan ile yapıldığı zaman dünyanın en güzel şeyidir. İnsan denen canlı tek başına olabilen bir canlı değildir. Yaşam da ancak paylaştıkça güzelleşir. İnsan ne kadar güçlü olduğunu düşünürse düşünsün her şeyi tek başına halledemez. İnsan insan yurdudur. Konuşmak ister, dertleşmek ister, paylaşmak ister ki bu da son derece normaldir. Zira insanların uzmanların da dediği gibi gereksinimleri vardır ve insan özünde sosyal bir varlıktır.

Yalnızlık ise ne kadar kişi aksini iddia etse de yorar ve tüketir. İşte evlilik bunun için çok önemlidir. İnsanın bir eşinin olması son derece güzeldir. Kapının zili çaldığında sevdiğiniz insanın gelmesi, onun için hazırlanmak, süslenmek, birbirine emek vermek dünyanın en güzel olgusudur. Çünkü yaşamı anlamlı kılan tek şey sevgidir.

Küçük jestler ile hayatı anlamlı kılar. Bu küçük jestlerden bir tanesi de elbette evlilik yıldönümü mesajları. Kişiler ister büyük bir aşk ile evlensin, ister görücü usulü ile evlensin evlilik yıldönümleri her yaşta herkes için özeldir.

Geçtiğimiz günlerde basına yansıyan bir haberde 68 yıl evli kalan çiftin aynı gün öldüğü yazıldı ve bu insanları hem duygulandırdı hem de düşündürdü. Bir insanla hele günümüzde 68 yıl evli kalabilmek çok da kolay değil ama oluyor. Olabilmesi için de belli başlı şeylere dikkat etmek gerekiyor. Karşılıklı saygı, sevgi, hoşgörü en olmazsa olmaz olan olgular.

Evlilik yıl dönümü mesajları ise asla es geçilmemeli. Bu da son derece anlamlıdır. Herkesin elbette bu tür mesajları kendilerine özel olmalı, kendi gerçekliğinden yola çıkmalı ama kimi zaman kadınlar için de erkekler içinde duygularını ifade edebilmek zor olabiliyor. Herkes duygularını söze yazıya dökebilecek diye bir kaide de yok. Üstelik kimi zaman çok istenmesine rağmen olmuyor. Olamıyor. Biz de bu durumda olanlar için hem evlilik yıldönümü mesajları kısa hem de evlilik yıl dönümü mesajları uzun olanları listelemeye çalıştık. Ayrıca evlilik yıldönümü mesajları dini ifadeleri olanları da unutmadık. 

Siz de bunlar içinden kendinize en uygun olanı seçip evlilik yıl dönümünüzde eşinize, yol arkadaşınıza, sevdiceğinize söyleyebilirsiniz. İsterseniz bunlar üzerinde ufak tefek değişiklik yapabilirsiniz. Aynısını kullanmasanız da size mutlaka bir fikir verecektir. Kullanacağım evlilik yıldönümü sözleri eşime onu ne kadar sevdiğimi hissettirsin, diyorsanız, haydi okumaya başlayın. 

Kısa Evlilik Yıldönümü Mesajları

Önce evlilik yıldönümü mesajları kısa olanlardan bazılarını yazalım sonuçta bazılarımız kısa ama vurucu sözler ile evlilik yıldönümümüzü kutlamak istiyoruz. Bu bir tercih meselesi. Önemli olan ne demek istediğiniz ve daha da önemlisi bunu nasıl söylediğimiz. Çünkü karşındakine onu sevdiğini söylemek de başlı başına önem arz ediyor. İşte, en güzel evlilik yıldönümü sözleri .

Son derece klasik ama herkesi mutlu edecek bir söz hem de her yaşta: Seni çok seviyorum.Yine ünlü bir İngilizce şarkıda Whitney Houston’ un o muhteşem sesi ile söylediği: Seni daima seveceğim.Hala birlikteyiz ve ben bunu çok seviyorum. Seni her yıl daha çok seviyorum. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun canım.Evlilik yıldönümümüzde bir kere daha fark ettim ki çok şanslıyım çünkü sen diğer yarımsınHayatını benimle geçirdiğin tüm yıllar için sana minnettarım sevgili eşim. Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun sevgilim.Mutlu Yıllar, tüm sevgimle, tanıdığım en güçlü, en nazik, en komik, en iyi adama. Yeni yılımız kutlu olsun aşkım.Bunca yıllık bir evlilik. Her bir anı çok güzeldi ve sen benim eşimsin. Senin gibi bir eşim olduğu için çok mutluyum. Seni çok seviyorum aşkım.Sana evlilik teklifi ederken hiç bu kadar güzel geçeceğini tahmin etmemiştim. Seni her gün bir önceki günden daha çok seviyorum.Elleriniz birbirinden hiç ayrılmadan bir ömür boyu birlikte mutlu olmamız dileğimle. Seni seviyorum bir tanem.Seninle evlenmek bu yaşamda yaptığım en akıllıca şeydi. Bu yıl dönümü benim için adeta bir doğum günü.Sen benim diğer yarım, ruh eşimsin.

Uzun Evlilik Yıldönümü Mesajları

Bazılarımız duygularımızı anlatırken uzun uzun konuşabilir, güzel sözler söylerken kendimizi kolayca ifade edebiliriz. Eğer siz de uzun cümleler kurmak konusunda rahatsanız; evlilik yıldönümü kutlama mesajları uzun cümleleri inceleyebilirsiniz. Evlilik yıldönümü mesajları uzun mesajları için verilebilecek bazı örnekler şu şekilde sıralanabilir:

Hala dizine yattığımda ve karım olmamı istediğinde kalbimin nasıl titrediğini hatırlıyorum. Tabii ki evet dedim ve tekrar tekrar söylerdim. Evet sana. Yaptığımız bu hayata evet. Aşkımıza binlerce kez EVET. Nice mutlu yıllarımız olsun sevdiğim.Her sabah seninle uyanmanın keyfini yaşattığın için ben kendimi dünyanın en şanslı insanı hissediyorum. Bana bunu yaşattığın için sonsuz teşekkürler. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun aşkım.Aşkım, bu dördüncü evlilik yıldönümümüz ve ebeveyn olarak ilkimiz. Bu macerayı bu kadar harika biriyle paylaştığım için çok minnettarım ve tüm sevgiyi, kahkahaları ve merakımızı seviyorum. Biz olmayı seviyorum. Seninle uyumayı, seninle uyanmayı seviyorum. Çocuklarımın annesi olmana bayılıyorum.Geçen yıllar dün gibi anlamadım seninle sonsuza kadar nefesin nefesime yaşamak istiyorum. Ölüm bizden uzak, sen hep yakınımda ol sevdiceğim. Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun.Evliliğe hiç inanmazdım. Sonra sen çıktın karşıma. Tüm değerlerim, tüm dengelerim değişti. Anladım ki sensiz her şey eksikti. Sensiz her şey bizsiz. Ben seninle biz olmayı çok sevdim. Bir ömür boyu ellerimiz birbirinden hiç ayrılmasın.

Dini Evlilik Yıldönümü Sözleri

Evlilik yıldönümü mesajları erkeğe olduğu kadar kadına da uygundur. Eğer bir kadın olarak eşinize yıldönümü sürprizi hazırlıyorsanız, siz de güzel bir mesaja ihtiyaç duyarsınız. Eğer bir erkek olarak organizasyon yapıyorsanız, eşinizi mutlu etmek için iki kelam etmek istersiniz.İşte, işinizi kolaylaştıracak Evlilik yıldönümü mesajları dini söz örnekleri! 

Allah’ıma şükrediyorum. Seni benim karşıma çıkardığı için. Ölüm bizi ayırana kadar ellerin ellerimden ayrılmasın. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun, Allah bizi ölene dek ayırmasın.Allah’ın bana lütfettiği en güzel şey sensin bunca yıllık evliliğimizde benim namusuma, onuruma leke getirmedin. İsteklerimi yaptın. Ben de seni mutlu etmeye çalıştım. Rabbime binlerce kez şükürler olsun.Allah’ın her işinde bir güzellik vardır. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun biricik eşim. Yazgım ne mutlu ki senmişsin.Sen Rabbi’mden en büyük dileğim idin gerçek oldun Rabbi’m bizi ayırmasın.

Aileye evlilik yıldönümü mesajları araştırırken çoğu zaman evimizin kalabalıklığına ya da ortamına uygun sözler bulamayız. Yukarıdaki sözler size yardımcı olmadıysa, hemen kolları sıvayın ve evliliğinizin bugüne kadarki sürecini gözünüzün önünden geçirin. Ne güzel günler geçirdiniz, ne mutlu anılar biriktirdiniz değil mi? İşte, yaşadığınız her anı size yeni bir söz için ilham kaynağı olsun. 

Artık, evlilik yıldönümü mesajı konusunda bir karara vardığınızı düşünüyoruz. Peki, evlilik yıldönümü için hediye olarak ne almayı planlıyorsunuz? Evlilik yıldönümü için hediye seçerken size yardımcı olacak tüm ürünleri görmek için Çiçeksepeti ‘ni ziyaret etmeyi unutmayınız. 

Evlilik yıldönümü mesajları 2019

Evlilik yıldönümü mesajları 2018

Evlilik yıldönümü mesajları resimli indir

Arkadaşa evlilik yıldönümü mesajları

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!