featured

Erkeği Peşinizden Koşturma Taktikleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadınlardaki genel mantık erkekler eğer istiyorsa peşimizden koşmalı ve kabul ettirene kadar bunu bize hissettirmelidir. Erkekler ne kadar çok istiyorsa o kadar kadınların peşinden koşar ve isterse çeker alır mantığı bile vardır.

Günümüzde hala devam ediyor olsa da kadınlar da artık erkeklerin peşinden koşar ve istediğini alana kadar ilgilenir oldular. Özellikle lisede okuyan öğrencilerde bu oldukça fazla olduğu söylenebilir. Bu durumun kadınların kendi bağımsızlıklarını artık aldıklarını ve kendileri de en az erkekler gibi eşit ve özgüvenli olduklarının kanıtıdır aslında.

Fakat diğer çekingen kızların istediği erkeklerin peşinden koşmasını sağlamak için yapılması gereken çeşitli yöntemler olabilir. Özelikle kadınların bu tarz bloglardan çok fazla yardım aldığı da bilinmektedir.

Gizemli Olun

Erkekler genellikle çözemedikleri kadınlara ilgi duyarlar.

Erkekler genellikle çözemedikleri kadınlara ilgi duyarlar. Onları çözmek bir bulmaca çözmeye benziyor denebilir erkekler için. Bu yüzden de gizemli kadınlar daha dikkat çekici olurlar. Her yaptığınızı anlatmayın. Her gittiğiniz yeri paylaşmayın. Sizi kolay bulamasınlar. Böylelikle sizin için emek harcayıp sizi keşfetmesine olanak sağlamış olursunuz.

Hemen Kabul Etmeyin

Öncelikle onları tanıyın.

Erkeklerin çevresinde çok fazla kadınlar bulunmaktadır. Bu yüzden de her karakterde kadınla tanışmış ve iletişim kurmuş olabilirler. Her kadın aynıdır mantığı çok doğru değildir. Fakat aynı olmamak adına da her istenileni hemen kabul etmemek gerekmektedir. Özellikle bir yemek veya kahve tekliflerini hemen kabul etmeyin. Öncelikle onları tanıyın. Birkaç defa sorduktan sonra gerçekten istediklerini inanıyorsanız kabul edin.

Kendi Tarzınız Olsun

Kendinize ait bir giyim tarzınız olsun.

Her kadın aynıdır mantığının dışında kalmaya çalışın. Kendinize ait bir giyim tarzınız olsun. Sporsanız spor şıksanız şık devam edin. Fakat erkekler sizin tarzınızı konuştuğunda bu onun tarzını yansıtıyor diyebilsinler. Böylelikle sizlerin hayatta bir yerde olduğunuzu anlarlar ve daha çok dikkat çekersiniz.

Pasif Değil Aktif Olun

İletişimi kuvvetli olan kadınları erkekler daha çok beğenir

Arkadaşlarınız arasında daha aktif olun. Böylelikle daha çok dikkat çekersiniz. İletişimi kuvvetli olan kadınları erkekler daha çok beğenir ve yanına yakıştırır.

Başarılı Olun

Güçlü bir kadın da mantıklı bir erkeğin her zaman peşinden koşacağı kadındır.

Başarılı bir kadın her şeyin üstesinden gelebilir. Güçlü bir kadın da mantıklı bir erkeğin her zaman peşinden koşacağı kadındır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!