featured

Erkekler Yatakta Ne İster?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadınlar ve erkeklerin sekse bakış açısı oldukça farklıdır. Erkekler bedenleri ile sevişirken kadınlar genelde ruhları ile sevişirler. Bu yüzden cinselhayatta da bazı çatışmaların yaşanılması kaçınılmazdır. Kadınlar erkekleri düz, anlayışsız ve bencil olarak nitelerken erkekler kadınların gereksiz takıntı yaptıkları.

Kendilerini sakladıkları ve çok sorguladıkları konusunda suçlama eğilimindedirler. Oysa iki taraf için de haklı ya da haksız olacak bir durum yoktur. Durum sadece farklı bakış açısından ve doğanın verdiği karakteristik özelliklerin yansımasından ibarettir. Kazananı ve kaybedeni olmayan bu savaşın keyifli anlara dönen bir barışa dönmesi için iki tarafında karşısındakine daha fazla özen göstermesi ve yargılamadan kabullenmesi gerekiyor.

erkeklerin en büyük beklentisi de utangaçlığı bir kenara bırakan kadınlar ile birlikte olmaktır.

Birlikte oynamak 

Erkeklerin yataktaki en büyük beklentisi kendisine eşlik edecek bir kadındır. Zira çoğu kadın yetiştirilme tarzı ya da kalıp yargılar yüzünden zevk aldıklarını, istediği ya da istemediği şeyleri dile getirmekten hoşlanmaz ve bazen korkarlar. Bu yüzden genelde kontrolü erkeğe bırakırlar. Kontrolün elinde olmasından çoğu zaman hoşlanan erkek bir süre sonra tek kişilik bir oyunu sürdüğünü fark ederek partnerinden uzaklaşabilir.

Monotonluk seksin düşmanıdır

Monoton hale gelmiş seks hayatı her iki taraf için de kötüdür. Erkeklerin oyunları kadınlar tarafından teklif edildiğinde ateşli birlikteliğin süresi daha uzun olacaktır. Seks oyuncaklarını kullanmak da erkeklerin hoşuna giden ve seks hayatını canlandıran fantezilerdendir. Erkekler görseldir. Bu yüzden izlemeyi severler.

Kadının onun için soyunması, dans etmesi ve kendisine dokunması tahrik olmasını sağlayacaktır. Ayrıca seks konusunda konuşabilen kadın da erkekler için oldukça özeldir. Dokunmak sanıldığı gibi sadece kadınlar üzerinde etkili değildir. Kadının şehvetli dokunuşları erkeğin kendini özel hissetmesine vesile olurken partnerine duyduğu arzuyu da katlayacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!