featured

Erkekleri Cinselliğe Çeken Şeyler Nelerdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erkekler kadınlar gibi duygularını saklayamaz, dürtülerinizi bilinçaltına atarak bastıramaz daha doğrusu bastırmada kadınlara göre daha başarısızdır. Peki bu ne demek… Bu şu demek erkeklerin tahrik oldukları şeyler ve kadınlardan etkilendikleri davranışlar, vücut ölçüleri, giyim tarzı ve daha birçok durumlar söylenebilmektedir. Bu özellikler ışığında erkekleri tahrik eden ve onları cinselliğe iten şeylerin neler olduğu üzerinde duralım…

Geniş Kalçalar

Türk erkeğinin kadınlardan tahrik olmasını sağlayan en büyük etken kuşkusuz ki geniş kalçalarının olması. Erkeklerin üzerinde yapılan araştırmada zayıf kadınların mı yoksa geniş kalçalı balık etli kadınların mı daha seksi bulundukları üzerinde çalışıldı. Sonuç kesinlikle şaşırtıcı olmadı çünkü erkekler geniş kalçalardan etkilendiklerini bu ankette belirtti.

Dolgun Göğüsler

Bu etkenlerle kadınların kesinlikle meta olarak algılanmasını istemiyoruz. Çünkü konumuz kadının mal olarak görülmesi değil erkeklere cazip gelen ve erkekleri tahrik eden kadınlar olduğundan bahsetmek. Kuşkusuz kadınların erkekleri tahrik eden şeylerinden birisi de dolgun göğüsleridir. Erkekler sarışın veya esmer ayırt etmeksizin dolgun göğüslü ve geniş kalçalı kadınlara dayanamıyor ve için için neler hissediyor neler…

Sütun Bacaklar

Erkeklerin kuşkusuz ki kadınlarda tahrik unsuru olarak dikkat çeken bir diğer tarafı da sütun bacaklar olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle İtalyan oturuş stiliyle bembeyaz sütun bacaklara hangi erkek hayır diyebilir mutlaka merak ediliyor… İşte bu yönüyle de sütun bacaklı kadınlar da erkekleri en çok cezbedenler arasında gelmektedir.

Topuklu Ayakkabı Mini Etek

Erkeklerin hemen hemen hepsinin tahrik oldukları bir diğer şey de kuşkusuz ki topuklu ayakkabılar ve de mini eteklerdir. Bunlara da özellikle Türk erkeği karşı koyamıyor bu da her yönüyle erkekleri tahrik eden davranışlar arasında gelen bir diğer cinsel etkenlerden olma özelliğini korumaktadır. İşte bu yönleri ele alındığı zaman erkeklerin kadınlarda buldukları ve en çok kendilerinden geçtikleri durumları kesinlikle ifade etmemiz gerek.

Üzerini Çıkarması

Kadınların erkekleri tahrik etmesinde üzerindekilerini yavaş yavaş çıkarmasını da kesinlikle söylememiz gerek. Bu ayrıca erkeklerin cinsel performansını da arttırması yönüyle her açıdan dikkat çekmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!