featured

Erkeklerin Cinsel İlişki Esnasında En Çok Yaptığı Hatalar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadınlar gibi erkeklerin de yatakta cinsel ilişki esnasında yaptıkları hatalar vardır. Gelin beraber bu hatalara bir bakalım.

1- Yeterince Öpmemek

Bu devirde hala bunu bilmeyen erkekler vardır. Yataktaki durum erkek için seks adını alırken, kadın için bu durum sevişmektir. Çünkü, sevmekten gelmektedir. Kadını ne kadar öperseniz, yani ona ne kadar değerli olduğunu hissettirirseniz, kadında o oranda havaya girecek ve sizi mutlu etmeyi başaracaktır.

2-Ön Sevişmeyi Olduğunca Kısa Tutmak

Doğrudan bir ilişki yaşamak kadınlara uygun değildir. Çünkü kadınlar, duygusal varlıklar oldukları için, önce onları sevin, öpün, koklayın. Eğer bunları yapmazsanız, bodoslama dalarsanız, daha ikinci birliktelikten kaçan bir kadınla karşılaşırsınız.

3- Seviştikten Sonra Kaçmak

En onur kırıcı durumlardan biri de bu sanırım. Nasıl olsa işim bitti ben gideyim, mottosunda olmayın. Çünkü, bu hareketleriniz kadına kendini kullanılmış hissetmesine neden olacaktır. Hiçbir kadın böyle bir durumda kalmak istemez. Bu nedenle illaki gitmek istiyorsanız da nedeni kadına açıklayın, öpün, koklayın, öyle gidin.

4-Ağırlığını Kadının Üzerine Vermek

Erkeklerin en fazla yaptığı hatalardan biridir. Kadınlar narin varlıklardır. Erkekler, kadınlara ağırlığını verirlerse, kadınlar nefes dahi alamayacak duruma gelmektedirler. Bu hareketlerden kaçının.

5- Yatakta Hep Patron Olmayı İstemek

Cinsel ilişkiye girdiğiniz süre boyunca ‘öyle değil, böyle’, ‘kalk’, ‘böyle yat’ gibi cümleleri kadınlara sarf ettiğinizde, kadınlar o cinsel ilişkiden zevk almamakla beraber, emirlerin yağdırılması hiç hoş karşılanmamaktadır.

6- Aceleci Davranmak

Kadınların çoğu erkeklerin aceleci olmasından yakınmaktadırlar. Sanki işini birden bitirip, gitme halinde olması hoş değildir. Çünkü, kadınların istediği penis ve vajinanın buluşmasından çok, dokunsallıktan yana bir tavırları bulunmaktadır.

7- Sevişirken Çok Konuşmak Ya Da Susmak

Sevişirken doğru kelimeleri bulmalı ve partnerinizi incitmemelisiniz. Ayrıca, sevişme esnasında günlük olaylar hakkında ya da üçüncü kişilerden konuşmaktan kaçınmalısınız. Seks esnasında kadının kulağına onunla ilgili bir şey fısıldamanız çok daha zevk almanıza yardımcı olacaktır.

8- Sevişirken Bir Anda Çok Sert Olmak

Kadınlar, daha çok romantizmden hoşlanmaktadırlar. Yani, size sert istediklerini söyleyebilirler. Fakat, sizin yatak oyunu olarak onu tokatlamanız muhtemelen hoşuna gitmeyecektir. Çünkü, kadın ne kadar sert istese bile bir tarafı hep şefkatten hoşlanmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!