Eşsiz Kahve Deneyimi Yaşamak İsteyenlerin Tercihi: İlly Çekirdek Kahve
Eşsiz Kahve Deneyimi Yaşamak İsteyenlerin Tercihi: İlly Çekirdek Kahve

Eşsiz Kahve Deneyimi Yaşamak İsteyenlerin Tercihi: İlly Çekirdek Kahve

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hem soğuk hem de sıcak kahve reçetelerinde bizleri en yoğun kahve aromasıyla buluşturması nedeniyle sıklıkla yer alan çekirdek kahve, illy kalitesiyle bu özel lezzeti bizlere sunuyor. 9 farklı yöreden el ile toplanan %100 Arabica çekirdeklerinden oluşan illy’nin 80 yıllık eşsiz imza harmanı, kahve tutkunlarına eşsiz bir deneyim vadediyor.

Her biri dikkatle seçilen, titizlikle harmanlanan ve kavrulan illy çekirdek kahveleri ile sizler de her fincanda mükemmel espresso keyfi yaşayabilirsiniz. Rahat içimi ile neredeyse tüm kahve severler tarafından beğenilen illy çekirdek kahve çeşitleri, özel 250 gramlık kutusu ile evlerinizin, ofislerinizin ve kafe ve barlarınızın raflarını süslemeye, sizleri gerçek İtalyan kahvesi deneyimi yaşatmaya hazır.

İster kahve değirmeni isterseniz çekirdek kahve makinesi kullanarak aromasını özgür bırakacağınız bu küçük lezzet çekirdekleri ile hemen her tür kahve tarifini kolaylıkla uygulayabilirsiniz. İster sade isterseniz soslu ya da kremalı olarak hazırlayacağınız kahvelerde, İlly farkını bu özel harman sayesinde yaşayabilirsiniz.

Çekirdek Kahve ile En Taze Kahveye Her An Ulaşın

Kahve çekirdeklerini öğüttüğünüz anda demlediğinizde, yoğun kahve kokusu ile gerçek kahve lezzetini deneyimlemeniz mümkün. İlly, bu özel lezzeti, en seçkin kahve çekirdekleri ile hazırladığı özel çekirdek kahve çeşitleri ile sizlere ulaştırmaya devam ediyor.

Kaliteli yiyecek ve içecek işletmelerinin özellikle tercih ettiği markalardan olan İlly, her kullanımda aynı yoğun lezzeti bulabilmeniz için çekirdek kahve ve diğer tüm kahve çeşitlerini özel kutularında satışa sunuyor. Kutu üzerinde yer alan saklama koşullarına dikkat edildiğinde, kahvenizi açılmadan uzun bir süre güvenle saklayabilirsiniz.

Özel basınçlı teneke kutularda muhafaza edilmesi sayesinde kutuyu açtığınız anda ilk günkü tazeliği ile tüketmeye başlayabilirsiniz. Çekirdek kahve kutusu açıldıktan sonra da uygun ısı ve nem oranına sahip ortamlarda talimatlarda belirtilen süre boyunca aynı tazeliği koruyabiliyor.

Eşsiz illy çekirdek kahvelerini öğüterek elde ettiğiniz filtre kahve hem tazeliği hem de aromasıyla, kahve tutkunlarını kendisine çeken özel bir ürün. Filtre kahve yapımında her biri özenle seçilen kahve çekirdeklerinin, çekirdek kahve makinesi kullanarak uygun ölçüde öğütülmesi, lezzetin çok daha üst notalarda gerçekleşmesini sağlar.

İlly, en özel kahve çekirdekleri ile oluşturduğu bu özel ürününü, filtre kahve sevenlerin damaklarında bu taze aromayı alabilmeleri için özenle paketleyip satışa sunmaktadır. Çekirdek öğütücü kullanmadan direkt hazır olarak filtre kahve isteyenler için de illy’nin en beğenilen lezzetlerinden olan koyu kavrulmuş filtre kahve ürünü tercih edilebilir.

İlly markasının, rafları süsleyen özel çekirdek kahve ürününü hem soğuk hem de sıcak kahve çeşitleri deneyimlemek isteyenler her türlü kahve tarifinde deneyebilirler. Uygun satış fiyatları ve uzun süre lezzeti muhafaza eden özel ambalajı ile İlly çekirdek kahve ürününü ister online olarak isterseniz satış kanallarından temin edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!