featured

Europen ve Şeker Gayrimenkul halka arz tarihleri belli oldu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Investing.com – Geçen hafta halka arz başvuruları Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanan Europen Endüstri ve Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bu hafta halka arz sürecinde talep toplama aşamasını gerçekleştirecek. 

Europen Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. (EUREN)

Europen, halka arz edilecek toplam 33.780.000 TL nominal değerli payları, 16,25 TL fiyattan 2 – 3 Haziran 2022 tarihlerinde Garanti Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla satışa sunulacak.

EUREN.HE’ye iletilecek emirlerde yalnızca iptale kadar geçerli (İKG) emir geçerlilik türü kullanılması gerektiği iletildi. Maksimum emir değeri ise 548.925.000 TL olarak belirlendi.

Europen payları, birincil piyasa işlemlerinin tamamlanmasının ardından, Borsa İstanbul’da yapılacak değerlendirme sonrası ikincil piyasada işlem görecek.

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (SEGYO)

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin halka arz edilecek 203.388.821 TL nominal değerli payları, 1,10 TL sabit fiyatla 1 – 2 Haziran 2022 tarihlerinde Şeker Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla satışa sunulacak.

SEGYO.HE payları için iletilecek emirlerde yalnızca iptale kadar geçerli (İKG) emir geçerlilik türü kullanılması gerektiği bilgisi verildi. Maksimum emir değeri ise 223.727.704 TL olarak belirlendi.

SEGYO payları, birincil piyasa işlemlerinin tamamlanmasını takiben, Borsa İstanbul’da yapılacak değerlendirmenin ardından ikincil piyasada işlem görebilecek.

Yazar: Günay Caymaz 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!