featured

Football Manager 2020 Mobile Satışa Çıktı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Futbol tutkunlarının vazgeçilmez oyunları arasında olan Football Manager 2020 Mobile satışa çıktı. Geçtiğimiz yıllara nazaran bu sene geç piyasaya çıkan oyun hayranları tarafından tam puan almışa benziyor. Bilgisayar versiyonu ile benzer özellikler taşıyan oyun aynı anda her iki mağazada da satışa sunuldu. Geçtiğimiz yıllara göre ekstra özellikler barındırdığı açıklandı.

Football Manager 2020 Mobile Özellikleri ve Fiyatı

Football Manager 2020 Mobile oyun tutkunları tarafından uzun süredir beklenen mobil oyunları arasında yer alıyordu. Her ne kadar bilgisayara yeni çıkan oyunlara göre daha az sistem gereksinimi ihtiyacı olsa da birçok kullanıcı mobil versiyonu da satın alıyordu.

1 – Lig Sayısı

Geçtiğimiz yıllara göre oyunda birtakım farklı yenilikler de olduğu açıklandı. Football Manager 2020 Mobile versiyonunda en önemli yenilik artan lig sayısı oldu. Geçtiğimiz yıllarda mobile versiyonunda bulunmayan Yunanistan ve Danimarka ligi bu sene oyuna eklendi. Oyuncular bu iki ligi bu sene mobil versiyonda da oynayabilecek.

2 – Genç Oyuncular

FM Hayranlarının uzun süredir beklediği bir diğer yenilik ise genç oyuncular ile ilgili olduğu açıklandı. Genç oyuncular ile daha yakından ilişki kurabileceğimiz açıklandı. Açıklanan bu yeni özelliğe ek olarak tecrübeleri oyuncuların genç oyunculara gelişimi için yardım edebileceği görülüyor. Takımın abilerinden genç oyuncuların gelişimi için yardım isteyebileceğiz.

3 – Maç Sonu Değerlendirmesi

Oyuna bir diğer eklenen yenilik ise artık yapılan maç sonu değerlendirmelerinde daha fazla seçeneğin aktif olacağı açıklandı. Bu yenilik ile birlikte oyun biraz daha gerçekçi bir hal aldığı görülüyor.

4 –  Google Play Store Üzerinden Satılıyor

Football Manager 2020 Mobile versiyonu aynı anda hem Google Play Store hem de App Store üzerinden satışa sunuldu. Oyuna sahip olmak isteyen kullanıcılar 59,99 TL ödeyerek oyunu telefonlarından oynayabilecekler. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!