featured

Gebelikten Korunma Yöntemleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hepimiz arzularla yaşayan varlıklarız ve doğuştan bize verilen özellikler de cinsellik vardır; insanların bunu öğrenmekten utanması, sormaktan çekinilmesi yanlışların en büyüğüdür. Toplum baskısını bir kenara bırakırsak cinsel ilişki her varlığın doğasında olan ve ihtiyacı olan bir şeydir. Bu yazımız da sizlere Gebelikten Korunma Yöntemleri konusunda bilgi vereceğiz. Okumaya devam edin.

Gebelikten Korunma Yöntemleri

1- İlişkiye Girerken Kondom Kullanmak 

Halk arasında prezervatif olarak bilinen bu koruma yöntemi ilişkiye girerken etkili yöntemlerden biridir. Fakat şunu bilelim ki hiçbir koruma yöntemi yüzde yüz etkili değildir. kondom erkeklerin kullandığı bir tür plastiktir, cinsel organa takılan bu alet erkek menilerini bıraktığında kadın rahmine gitmesine izin vermez ve hamileliği önler. Artıları bu şekilde olan kondomun eksileri de vardı ; kondom erkeğin organına takıldığı için ve bir kılıf görevi gördüğü için ten uyumunu engeller ve gerekli hazzı iki taraf içinde önler o yüzden ki ilk ilişkide ne kadar fark etmeseniz de sonraki süreçte ilişkide ki hazzı azaltacaktır. Peki başka ne yapabilirim dediğinizi duyar gibiyim; devam edelim.

2- İlişki Esnasında Geriye çekme (Dışarı boşalma)  

Ben kondomdan haz almıyorum, partnerimi hissetmek istiyorum diyorsanız geriye çekme diğer bir yöntemdir. Bu yöntemde ilişki sırasında gerekli ten uyumunu ve hazzı doruklarına kadar hissedersiniz. Fakat bu yöntem de çok ama çok dikkatli olmanız gereklidir. Nasıl yapmanız gerekiyor? Öncelikle her ilişkide olduğu gibi bunda da partneriniz ile konuşun ve ona her şeyi riskleri anlatın bu şekilde her şeyi göze alarak bu işe başlarsınız ve bu daha rahat kontrollü olmanızı sağlar.

Erkekler iş başa düştü

Bu durum da kadınların yapabileceği çok bir şey yoktur ve iş erkeklerde biter. Erkekler boşalacağı vakit bunu hisseder ve o anı hissettiğiniz an çekmeniz ve olabildiği kadar vajinadan uzağa boşalmalısınız. Sakın kadınların son andaki cazibesine kapılmayın çünkü kadınlar o sıcaklığı hissetmek isteyecektir ve sizi bırakmayacaktır kendinize hakim olun. Kendime hakim olamadım ve çekemedim diyebilirsiniz yada ben bu anı partnerimle yaşamak istiyorum çekmek istemiyorum diyorsanız o zaman okumaya devam edelim.

3- Ertesi gün hapları

Arkadaşlar öncelikle şunu bilelim ertesi gün hapları kullanımına dikkat edilmesi gereken haplardır ve kesinlikle eczacınızdan bilgi almadan bu hapı kullanmayın. Kendinizi tutamadığınız bir ilişki sonrası sizin derdinizin dermanı kesinlikle bu haplardır. 72 saat içinde kullanmanız gereken bu hapı ne kadar kısa sürede alırsanız o kadar koruma sağlama oranında yükselme olacaktır. Ben sevgilimle ilişkiye girmek istiyorum ama korkuyorum diyorsanız bu üç yöntem sizin için etkili olacaktır. Bu yöntemleri aktif hale getirmeden önce partnerinizle kesinlikle fikir alışverişi yapın ve bu hayatı iki kişilik yaşadığınızı unutmayın.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!