featured

İlaçlama Makinası Hangi Amaçla Kullanılmaktadır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Böcek, sinek ve tüm zararlı haşerelerin insan sağlığına pek çok olumsuz etkileri bulunmaktadır. Kişilere direkt olarak zarar verebilen bu küçük yaratıklar, ilaçlanmadığı taktirde meyve ve sebzelerin de zarar görmesini sağlamaktadır. Bir yandan yaşanılan mekanların, diğer yandan gıda üretim ve depolama alanlarının bu haşerelerden temizlenmesi ise ilaçlama makinası ile çok daha kolay ve etkili olmaktadır.

İlaçlama Makinası Çeşitleri Nelerdir?

İlaçlama makinelerindeki çalışma sistemi; haşere ilaçlarının ilaçlama yapılacak bölgeye bir sis veya buğu halinde ortama yayılması şeklindedir. Sisleme olarak adlandırılan püskürtme, sıcak ve soğuk olarak ikiye ayrılmaktadır.

Sıcak sistemli makinelerde yoğun ve görünebilir bir sis mevcuttur. Özellikle duvar çatlakları gibi detaylı bölgelerde ve küçük haşerelerin çok daha kısa sürede yok edilmesi için bu sistem kullanılmaktadır.

Daha az yoğun sis olayına sahip olan ve ısı vermediği için yangın tehlikesi olmayan ve bu nedenle küçük iç mekanlarda ise soğuk sisleme özelliğine sahip ilaçlama makinesi tercih edilmektedir. İlaçlama yapılacak alana ve haşere türüne göre bu tarz makineler seçilmelidir.

Siz de bu küçük zararlı canlılardan kurtulmak istiyorsanız, ayrıca kendiniz ve sevdiklerinizin güvenliğini düşünüyorsanız, en kaliteli ürünü bulabileceğiniz tek adres olan https://www.sanayiden.com/ilaclama-makinasi sayfasını ziyaret etmeniz yeterlidir.    

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!