featured

Kadınların Erkeklere Flört Sinyalleri! Kadınlar Erkeklerle Nasıl Flört Eder? 

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadınlar bir erkekten hoşlandığında kur yapmaya başlarlar. Kadınlarında bir erkekten hoşlandıklarını ifade eden flört sinyalleri vardır. İşte, kadınların flört sinyalleri!

Bir kadın bir erkekten hoşlanıyorsa flört ederken sinyaller verir. Bu sinyaller; konuşma tarzları, dokunmaları, gülümsemeleri ya da beğendiği erkeğe sıkça sorular sormaları şeklinde farklılıklar gösterir. Peki, kadınlar erkeklerle nasıl flört eder Bir kadın eğer flört ediyorsa nasıl davranır? İşte, kadınların erkekleri beğendiklerini gösteren sinyaller!

Kadınların Flört Sinyalleri!

2/8

Kadınların Gülümsemesi

Kadınların Gülümsemesi

Flört esnasında bir kadın eğer ki gözlerinin yanlarını kırıştırıyorsa, dudaklarının yanlarını azda olsa yukarı kaldırıyorsa ve gülümseme ile birlikte bir de gözlerinize bakıyorsa bu gerçek bir flört sinyalidir.

3/8

Kadınların Konuşma Tarzı

Kadınların Konuşma Tarzı

Eğer bir kadın flört ediyorsa normalinden daha sesli konuşur ve bu size açık bir flört sinyalidir. Kadınlar heyecanlandıklarında veya mutlu olduklarında genellikle sesleri ya yükselir ya da hızlı konuşurlar. Tabi kızmamış ve sinirlenmemiş olduğu durumlarda bu geçerlidir. Bunun için erkekler bayanların konuşma sinyallerine dikkat etmelidir.

4/8

Kadınlarda Vücut Dili

Kadınlarda Vücut Dili

Bir kadının flört yaptığını anlamak için vücut dilini de anlamak gerekir. Vücudunu konuşma esnasında erkeğe döndüren kadınlar genellikle flört yapıyor demektir.

Kadınların saçlarını düzeltmesi, boyunlarını göstermesi ve birde bileklerinin içlerini hoşlandığı erkeğe doğrultması bilimsel olarak tam bir flört ifadesidir.

5/8

Kadınların İltifatları ve Sitemleri

Kadınların İltifatları ve Sitemleri

Flört eden bir kadın bazen hoşlandığı erkeğe iltifat veya sitem yapabilir. Ayrıca kadın bir erkeğe iltifat veya sitem yaparken göz kontağında da bulunuyorsa bu flört belirtisidir. Kadınların beğendikleri erkeklerle şakalaşmaları ve konuşmaya çalışmaları yine flört işaretidir.

6/8

Bir Kadının Dokunması

Bir Kadının Dokunması

Dokunmak, romantik bir ilgi olduğunu ifade eder ve flört sinyalidir. Sohbet anında bir bayan size kibar ve şakacı bir ifade ile dokunuyorsa bu durum size karşı ilgisi olduğunu gösterir. Ayrıca yakınlaşmak istediğini de dokunarak anlatıyor demektir.

7/8

Kadınların Göz Teması

Kadınların Göz Teması

Bir kadın flört ediyorsa, bir erkeğe yoğun göz kontağına giriyordur. Ayrıca flört esnasında gizlice bakabilirler ve sık sık kısa bakışlarda bulunabilirler. Bu durum flört eden kadının çekingen olduğunu ifade eder.

8/8

Kadınların Erkeklere Soru Sorması

Kadınların Erkeklere Soru Sorması

Bir kadın flört ediyorsa, bir erkeğe sürekli sorular sorar. Bu anlamda kadınların sordukları sorular bir erkeği tanımak içindir ve tam bir flört sinyalidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!