featured

Kan Grubu Diyeti Nasıl Yapılır? Kan Grubu Diyeti İşe Yarıyor mu?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Son zamanlar da oldukça popüler olan kan grubu diyeti aslında nasıl yapılır? Bu diyetle kilo veren ya da kilosunu sabit tutarak daha enerjik olan var mıdır? Bu soruların  yanıtlarını video ile beraber vereceğiz.

Kan Grubu Diyeti Nedir?

Kan grubu diyeti, kişilerin kan gruplarına göre beslenmesidir. Temel de farklı kan gruplarının farklı beslenmesi gerektiğini savunur. Peki bu ne derece doğrudur? Kişiler kan gruplarına göre beslendiklerinde bundan ne kadar verim alabilirler ya da almışlar mıdır?

Kilo almak, kilo vermek ve kan grubuna göre beslenerek daha enerjik olmak son zamanlar da oldukça moda olan bir diyet halini aldı. Özellikle son 5 senedir çok konuşulan kan grubuna göre beslenme olayı, ünlüler arasında da hızla yayıldı. Hatta bazı ünlüler kanlarını yurt dışında bir merkeze göndererek kan gruplarına göre beslenmek için fahiş fiyatlara diyet listeleri satın aldılar. Bu durum gerçekten işe yaradı mı orası hala muamma çünkü kanlarını yurt dışına gönderen ünlülerin bu durumları hakkında tekrar bir haber yapılmadı.

Kan grubu diyeti kulağa ilk geldiğinde işe yarar gibi dursa da aslında bunu denemeden bilmemiz imkansız. Çünkü ne diyeti olursa olsun bir kişiye iyi gelirken diğerine iyi gelmeyebiliyor. Bu yüzden en mantıklısı bu olayı da elbette deneyerek öğrenmek.

Kan grubu diyeti bir dönem öyle meşhur oldu ki hakkında kitaplar bile yazıldı. Tabii önemli olan bu diyetin gerçekten işe yarayıp yaramadığı. Bu diyet hangi kan grubundan olduğunuzu öğrendikten sonra size iyi gelen yiyecekler ile oluşturulan bir diyet. Bu diyet fikrine göre her kan grubuna iyi gelen yiyecek farklı. Örneğin bir kan grubuna makarna kilo yapıyorken diğer kan grubuna yapmıyor. Siz de bunları öğrendikten sonra hayatınızı ve yeme düzeninizi buna göre ayarlıyorsunuz. Peki bu diyet işe yarıyor mu dersiniz?  Cevabı için buyurun videoya..

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!