featured

Kapatıcı Çeşitleri ile Görüntünüzü Tazeleyin | Cilt Türlerine Göre Fondöten ve Kapatıcılar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kapatıcı çeşitleri cildinizde kapatmak istediğiniz alanları kolayca homojen hale getirecektir. Pürüzsüz bir cilde sahip olmak, her kadının hayali! Gözaltı morlukları, akneler, siyah noktalar, sivilceler ve cilt lekelerini gizlemek zorunda kalırlar. Kapatıcı kusursuz bir cilt ve makyaj için olmazsa olmazlardandır. Kozmetik ürünlerinin temel taşı gibidir. Cilt tipine ve cilt rengine en uygun kapatıcıyı kullanmalısınız!

Sivilceler için Kapatıcı Çeşitleri

Kullanılan kapatıcı çeşitleri göz çevresindeki morlukları ve çizgileri kapatmak için ideal bir kozmetik ürünüdür. Aynı şekilde hem akneleri hem de sivilcelerin kötü görüntülerini de yok etmektedir. Fondöten kullanmayanlar ya da renkli nemlendiriciler kullanmayanlar, kapatıcı kullanabilirler. İstenmeyen görüntülerin tamamından kurtulabilirsiniz.

Kırmızılıklar için Kapatıcı Çeşitleri

Kapatıcılar kendi içlerinde çeşitlilik sağlamıştır. Çünkü her kapatıcının kendine ait bir özelliği vardır. Kimi kapatıcılar ciltteki kırımızı olan bölgelerdeki renkleri eşitler, kimi kapatıcılarda sivilce izlerini gizler. Bu yüzden kapatıcı alırken, cildinizin neye ihtiyacı olduğunu bilmelisiniz. Kullanacağınız kapatıcının özelliklerini de ona göre seçebilirsiniz. Kapatıcı ürünlerin çeşitlerini aşağıdaki gibi sıralayabiliriz:

Likit kapatıcı; kolay bir kullanımı vardır. Cilt ile hemen bütünleşir. Rahat ve kolay kullanıma sahip olduğu için çok tercih edilen kapatıcı çeşididir.Krem kapatıcı; makyaj süngeri ile kullanılır. Süngerin nemli olmasına dikkat etmelisiniz. Çok daha koyu lekeler ve daha belirgin cilt lekeleri için tercih edilir. Likit kapatıcıya göre daha yoğun bir kapatıcıdır.Stick kapatıcı; diğer kapatıcılara göre çok daha nemlidir. Kuru ciltler için tasarlanmış bir kapatıcıdır. Kullanımı kolaydır.

Kapatıcı Çeşitleri Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Cilt tipinin neye ihtiyacı olduğunu bilenler için bu ürünlerden biri rahatlıkla seçebilir. Cilt rengi ve ihtiyacını karşılayan kapatıcı ile istediğiniz kusursuz görüntüye sahip olabilirsiniz. Çok koyu ve çok açık kapatıcı fondöten çeşitleri sizin makyaj bütünlüğünüzü bozacaktır. Cilt rengine sahip bir kapatıcı ile kusursuz bir görüntüye sahip olabilirsiniz. Cildinize uygun bir kapatıcı arıyorsanız tüm seçeneklere göz atmak için https://www.kozmela.com/kapatici-concealer linkini ziyaret edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!