Kaptoril Cinselliği Etkiler Mi | Kaptoril Tansiyon İlacı Cinsel İsteksizlik Yapar Mı?

Kaptoril Cinselliği Etkiler Mi | Kaptoril Tansiyon İlacı Cinsel İsteksizlik Yapar Mı?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tansiyon ilacı Kaptoril cinselliği etkiler mi? Kaptoril tansiyon ilacı cinsel isteksizlik ve erkeklerde iktidarsızlık yapar mı? Bu yazımızda Kaptoril prospektüs bilgilerinden yararlanarak Kaptoril cinselliği etkiler mi, etkilerse hangi konularda etkiler, cinsel isteksizlik ya da iktidarsızlık yapar mı sorusuna cevap vereceğiz…

Tansiyon İlacı Kaptoril Cinselliği Etkiler Mi?

Kaptoril nedir; etken maddesi kaptopril olan bir tansiyon ilacıdır. Peki, Kaptoril ne işe yarar; kan damarlarını genişletir ve kan basıncını düşürmeye yardımcı olur. Ayrıca Kaptoril kalbin vücuda kan pompalamasını da kolaylaştırır.

Kısacası Kaptoril dil altı olarak da kullanılan, tansiyon ilacı isimleri arasında bulunan bir hipertansiyon ilacıdır. Çünkü prospektüste yer alan bilgilere göre bu ilaç; kalp krizi anında kalbin vücuda kan pompalaması noktasında güçlük çektiğinde de kullanılır. Bu bağlamda ‘’Kaptoril cinselliği etkiler mi?’’ diye baktığımızda direkt etkilemiyor ancak yan etki olarak cinsellikle ilgili uyarılar yapılıyor.

Kaptoril Cinselliği Etkiler Mi | Kaptoril Tansiyon İlacı Cinsel İsteksizlik Yapar Mı?

1- Kaptoril Tansiyon İlacı İktidarsızlık Yapar Mı?

Kaptoril tansiyon ilacı iktidarsızlık sorununa yol açabilecek bir tansiyon ilacıdır. Kaptoril prospektüs içeriğinde, ‘’çok seyrek’’ Kaptoril yan etkileri bölümünde iktidarsızlık yer almaktadır. Ancak bu, 10 bin hastanın birinden az kişide görülmektedir.

2- Kaptoril Tansiyon İlacı Cinsel İsteksizlik Yapar Mı?

Hipertansiyon ilacı Kaptoril cinsel isteksizlik yapar ya da yapmaz şeklinde bir uyarı prospektüste bulunmamaktadır. Ancak sersemlik, sinirlilik, uyku vb gibi durumlara yol açabileceğinden geçici ve nadiren de olsa cinsel isteksizlik yapabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!