featured

Külot Çeşitleri Dokusal Özellikleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadınların özellikle iç giyimde en çok önem verdikleri parçalar külot modelleridir. Aynı zaman da düz veya  dantelli külot modelleri sade renkler veya birçok renk kullanılarak tasarlanır.   Kadınlar külot tercihlerinde ayrıca bedenlerine uygun modelleri tercih ederler.

Kadınlar için geçmişten bu yana vazgeçilmeyen ve her sene trend olan dantelli külotlar, farklı renk ve tasarımları ile iç giyimde yer alır. Aynı zaman da dantelli külotlar canlı renklere sahip olup cildi tahriş etmeyen dokusuyla en çok tercih edilen modellerdir. Aynı zaman da külot çeşitleri içeriğinde yer alan materyaller ile nefes alan doğal kumaş dokusu sayesinde rahatça kullanılır.

Kadın Külot Modelleri

Özellikle kadın külot çeşitleri de leoparlı ve kenarları dantelli külotlar da tasarımlardan biridir. Likralı yapıları ile ve pamuksu dokusuyla günlük kullanımlar da konforlu modellerdir. Aynı zaman da cilt sağlığına önem vererek tasarlanan tamamen ribana kumaştan üretilen külot modelleri de vardır. Bu tasarımlar enine esneyen ve nefes alan kumaşlar ile üretilmiştir. Sizler de kendinize uygun ve kaliteli kumaşlardan üretilen külot çeşitleri için https://www.otsicgiyim.com/kadin-kulot sitesinden bilgi alabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!