Fransız Mutfağının Eşsiz ve Leziz Bezeleri Endorfia da
Fransız Mutfağının Eşsiz ve Leziz Bezeleri Endorfia da

Fransız Mutfağının Eşsiz ve Leziz Bezeleri Endorfia da…

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fransız mutfağının en leziz bezeleri ne, daha önce duydunuz mu? O halde sizlerin de favori lezzeti olacak bu bezelerin neler olduğunu hemen söylüyoruz. Evet, bazılarınızın da çok severim dediği o lezzetten bahsediyoruz.

Elbette ki damaklara layık makaronlar söz konumuz. Fransız mutfağından Türk mutfağına konuk olan ve Endorfia ile adeta bütünleşen makaronlar ile tanışmanızı istedik. Yedikçe yediren ve tadına doyum olmayan makaron çeşitlerinin tamamı Endorfia’da sizleri bekliyor.

Meyveli, Hindistan cevizli ve daha pek çok türü ile ağızlarda izler bırakan makaronları kahvelerinizin yanına konuk edebilirsiniz. Üstelik kahvenizi aşkla yudumlarken ağzınıza doğru götüreceğiniz o makaronun kesinlikle devamı gelecek.

Hem leziz hem de enerji veriyor. Ve tabii ki merak ettiğiniz o soruya da cevap verelim. Makaron fiyatları oldukça uygundur. Yani tamamen ekonomik bir bütçe ile bu makaronları alabilirsiniz.

Makaron Nedir? Çeşitleri Neler?

Makaron Nedir? Çeşitleri Neler?
Makaron Nedir? Çeşitleri Neler?

Makaron; İtalya da 16 yüzyıllarda makarna kelimesi olarak bilinen “maccarone” adıyla kullanılmaktaydı. Peynir, un, tereyağı gibi karışımlarla hazırlanan bu yiyecek günümüzde hala da makarna olarak tüketilmektedir. Fransızca da ise Macaroon ve Macaron adında iki farklı kurabiye bulunuyordu.

Macaroon Hindistan cevizli kurabiye olarak ülkemizde yapılırken, Macaron ise makaron adıyla hem Türkçemize hem de mutfağımıza yerleşmiştir. Fransız mutfağının en sevimli, en leziz ve yumuşacık tadına sahiptirler.

Makaron Çeşitleri Neler?

Makaron Çeşitleri Neler?
Makaron Çeşitleri Neler?

Damaklarınızı şımartabileceğiniz bir sürü makaron çeşidi Endorfia da var. İster meyveli ister aromatik isterseniz de daha başka tüm lezzetlere tanık olacağınız makaronlar var.

Makaronlar böğürtlenli, çikolatalı ve limonlu çeşitleri ile Endorfia’nın ünlü şefleri tarafından her hafta taze olarak öğütülmüş badem tozları, yumurta beyazı ve süt kreması gibi besinlerin harmanlaması ile üretilmektedir. Peki, makaron çeşitleri neler?

  • Vanilyalı Portakallı Antep Fıstıklı B1 Makaron Kutusu
  • Limonlu Frambuazlı Çikolatalı A2 Makaron Kutusu
  • Limonlu Frambuazlı Çikolatalı B2 Makaron

Vb. gibi daha pek çok makaron kutusu var. Üstelik Endorfia bununla da sınırlı kalmamış ve setler hazırlamış. Makaronların da yer aldığı kişiye özel hediye setlerine yer vermiş.

Yani sevdiklerinize özel bir set almak istediğinizde içerisinde makaronların olduğu setleri seçebilirsiniz. En uygun makaron fiyatları sizler için büyük bir avantaj olacak, kaçırmayın.

Makaron Kuru Kuru Yenir Mi?

Kişiye Özel Termos
Kişiye Özel Termos

Makaron kuru kuru yenmez tabi ki. En sevilen Türk kahvelerinin, filtre kahvelerin ve dünya kahvelerinin yanına yakışır. Özellikle de pikniğe giderken veya arkadaşlarınıza doğa gezilerine giderken kahvelerinizi ve makaronlarınızı yanınızda götürebilirsiniz. Her şey çok güzel ancak kahveleri nasıl sıcak tutabiliriz diyorsanız çözümü Endorfia da var.

Evet, doğrı anladınız. Endorfia buna da çözüm yaratmış. Siz her iki lezzeti de her yerde yanınızda taşıyabilin diye avantaj üstüne avantaj sunmuş. Peki, kahveleri nasıl muhafaza edebilirsiniz. Mağazadan alacağınız kişiye özel termos ile… Bu termos hem en renkli hediyelerin başında geliyor hem de oldukça kullanışlıdır.

Kendiniz için alacağınız bu termos sayesinde kahvelerinizi 4-6 saat süresince sıcak ve taze olarak muhafaza edebilirsiniz. Ayrıca istediğiniz her yere kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Termosu dik konumda tuttuğunuz sürece herhangi bir sorun yaşamayacaksınız.

Hediye Kutusu Seçeneklerini Çok Seveceksiniz!

Hediye Kutuları
Hediye Kutuları

Az önce de bahsettiğimiz gibi kahvelerinizi kişiye özel termos seçenekleri ile taze tutabilirsiniz. İstediğiniz her yerde ve her an sıcak bir şekilde yudumlayacağınız kahveler için bu termos ideal bir seçenek olacak. Tek başına almak zorunda da değilsiniz üstelik.

Çünkü Endorfia ağızlara layık makaronları özel hediyeliklerle bir araya getirmiş. Bir hediyeden ve üründen daha fazlası olan kutular hazırlamış. Makaron ve özel termosun bir arada bulunduğu birçok set var. Bu sayede setlerden birini seçme imkânına sahipsiniz. Fırsatlardan yararlanmak ve en özel ürünleri almak için siz de bu mağazayı tercih edebilirsiniz.

Kişiye Özel Termos Pahalı Mı?

Kişiye Özel Termos Pahalı Mı?
Kişiye Özel Termos Pahalı Mı?

Kişiye özel termoslar ve termos setleri, özgün tasarımı ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Bununla da sınırlı kalmıyor set içerisinde bulunan ağızlara layık ikramlıklarıyla da akıllardan silinmiyor. Zira damaklarda bıraktığı izler de akıllardan silinmesine müsaade etmiyor zaten.

Yani dememiz o ki alıp da aldıracağınız harika bir hediye bölümü kişiye özel termoslardır. Ve sizin merakınızı boşa çıkarmayacak kadar da özeller. Asıl müjdemiz bu mu? Hayır! Bu kategoride sizleri mutlu edecek tüm kişiye özel hediyeler oldukça ucuz.

Her bir set kendine has özellikleri ve ekonomik fiyatlarıyla severlerini mutlu ediyor. Gönlünüz rahat ve aklınızda soru işareti kalmayacak bir şekilde bu hediye setlerinden istediğinizi alabilirsiniz. Ödeyeceğiniz tutar oldukça uygun olacak.

Endorfia En Ayrıcalıklı Hediyeleri ile Kapılarını Aralıyor

Bugün sizler için önerisinde bulunduğumuz bu mağaza ile tanışmanızın sizce de tam zamanı değil mi? o halde elinize kahvenizi alın ve yudumlayın. Başka ne mi yapacaksınız? Tabii ki Endorfia’nın en özel ve renkli hediyeliklerini inceleyeceksiniz. Şimdiden ekonomik ve keyifli alışverişler dileriz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!