Luminor Marina

Luminor Marina

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son yıllarda en çok tercih edilen erkek saatleri arasında Luminor Marina 47 mm kasa modeli gelmektedir. Bu saat modelinin bu denli popüler olmasının en önemli nedeni sadece resmi yerlerde değil günlük kullanım içinde elverişli olmasıdır. Ayrıca bu saat modeli yüksek parlak çelikten üretilmektedir. Bu nedenle darbelere karşı çok dayanıklıdır. 47 mm kasa boyutu dışında aynı zamanda 44 mm ve 42 mm’lik kasa boyutu da bulunmaktadır.

Luminor Marina

Luminor Marina Saat Özellikleri

Bu saat modelinin çok sayıda özelliği bulunmaktadır. En önemli özelliklerinden bir tanesi ise LuminorMarina saatleri 300 metreye kadar su geçirmemektedir. Öte yandan tasarımlarında özel camlar kullanılmaktadır. Bu sayede düşme veya çarpmalarda çizilme ve kırılmalara karşı oldukça dayanıklıdır. Kordon kısmında ise kahverengi hakiki deri kullanılmaktadır.

Luminor Marina

Ayrıca bu saatlerde kronometre özelliği de bulunmaktadır. Ürünün iç yapısında yani göstergelerinde ise kristal safir kullanılmıştır. Bu sayede gösterge okunması oldukça kolay bir şekilde olmaktadır. Şık ve eşsiz erkek saatlerini incelemek ve detaylı bilgi sahibi olmak için https://entropia.club/tr/product/luminor-marina-47-mm/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!