featured

MasterChef’te Bugün Kimler Kazandı? MasterChef Adana Kebabı Nasıl Yapılır? En Lezzetli Adana Tarifi!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MasterChefte bugün kimler kazandı, yarışmayı takip edenlerin en merak ettiği sorulardan biri değil mi? Peki, yarışmacılarından istenen MasterChef Adana kebabı nasıl yapılır? En leziz MasterChef Adana tarifi ile hazırlanan yemek hangi yarışmacılara ait? Bugün MasterChef yarışmacılarından kimler ikinci tura geçti? MacterChef 2020 ikinci turunda yarışmacılara hangi malzemeler verildi ve günün kazananı kimler oldu, tüm bu soruların cevabını öğrenmek için akşam yayınlanacak olan programı bekleyelim.

İlginizi Çekebilir: Patlıcan Kebabı Nasıl Yapılır ? 4 Leziz Patlıcan Kebabı Çeşidi

Yarışmacılar MasterChef Adana Kebabı Yapacaklar!

Yarışmanın ilk turunda yarışmacılar MasterChef Adana kebabı yapacaklar. Peki en lezzetli Adana kebabı ile hangi yarışmacılar ikinci turdalar? Hırsın, heyecanın ve yarışmacıların verecekleri çabaların sonunda günün kazananı kimler?

MasterChef Adana Tarifi!

En son kuzu kıyma, dana kıyma, pul biberi, zırlanan kuyruk yağı, kapya biber ve bir miktar tuzla birlikte zırhlama yapılarak birbiriyle karıştırılır.Karıştırma işleminin ardından çok fazla bastırmadan kısa bir süre tüm malzemeler birazda yoğurulur.Hazırlanan MasterChef Adana kebabı şişlere dizmek için el biraz suyla ıslatılır ve el yardımıyla kebap şişlere dizilir.Mangalda veya mangal yoksa teflon bir tava içerisinde Adana Kebabı ters düz edilerek ve dağıtılmadan pişirilir.Mangala en son yıkanmış ve birkaç yerinden bıçakla delinmiş köy biberleri ile ikiye bölünmüş domatesler eklenerek közlenir.Soğanlar ince ince doğranır, tuzla biraz ovuşturulduktan sonra yıkanır ve suyu iyice süzülür.Soğanların içerisine bir miktar sumak ve ince doğranmış maydanoz eklenerek karıştırılır.Lavaşlar eğer soğuk ise mangalda biraz ısıtıldıktan sonra MasterChef Adana servis edilmek üzere hazırlanır.Servis tabağının en altına ısıtılan yufkadan 1 adet konur ve üzerine Adana kebabı şişten çıkartılarak eklenir.Yanına közlenmiş birer adet domates ve köy biberi de ilave edilir.Tabağın bir kenarına önceden hazırladığınız tereyağlı bulgur pilavı konur.Ve en son sumaklı soğanda tabağa eklenerek sıcak bir şekilde MasterChef Adana servis edilir.

Afiyet Olsun!

MasterChef 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

https://www.youtube.com/watch?v=zPXzkCzotRA

MasterChef 27. Bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmandan da anlaşılacağı üzere final turu birinci bölümünde yarışmacılardan MasterChef Adana kebabı isteniyor. Kebabın yapılışını sizlere paylaştık. Bugün ana kadroya iki yarışmacı seçilecek ve günün kazananı kimler olacak, akşam izleyeceğimiz yarışmanın sonunda belli olacak.

Akşam yemek yarışması programları arasında en iyisi kabul edilen MasterChef 2020 yarışmasını televizyondan izleyebilirsiniz. Ayrıca hemen yarışmanın bitiminde MasterChef YouTube kanalından da programın tekrarını MasterChef izle opsiyonuyla izleyebilirsiniz. Şimdi, bugün MasterChef’te kimler kazandı sorusunun cevabını öğrenmek ve MasterChef özetini sizlere verebilmek için akşamı bekleyelim.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!