Mert Turak Kimdir | Mert Turak Boşandı mı?

Mert Turak Kimdir | Mert Turak Boşandı mı? Mert Turak Hangi Dizilerde Rol Aldı?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mert Turak kimdir? Türk aktör Mert Turak şimdilerde Kızıl Gonca dizisiyle hayranlarından tam not almaya devam ediyor. Ekranların sevilen ismi Mert Turak kimdir? Mert Turak Yılan Hikayesi dizisinde rol aldı mı? Mert Turak Mucize dizisinde yer aldı mı? Tüm detaylara yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Mert Turak Kimdir? Mert Turak Kaç Yaşında?

Mert Turak Kimdir | Mert Turak Boşandı mı?
Mert Turak Kimdir | Mert Turak Boşandı mı?

Mert Turak kimdir ile ilgili hazırladığımız yazıya yaş bilgisi vererek başlayalım. 29 Mart 1980 doğumlu olan yakışıklı oyuncunun 2024 yılı itibariyle 44 yaşında olduğunu belirtmek gereklidir.

1- Mert Turak Aslen Nereli?

Mert Turak Kimdir | Mert Turak Boşandı mı?

Sevilen oyuncunun annesi Makedonya göçmenidir. Babasının ise aslen Malatyalı olduğu bilinmektedir. Yaşamının büyük bir bölümünü İzmir’de geçiren oyuncu burada doğup büyümüştür.

2- Mert Turak Ailesi Kimdir? Mert Turak Eşi Kim?

Mert Turak Kimdir | Mert Turak Boşandı mı?

Mert Turak’in annesi vergi memuru babası ise öğretmendir. Ancak ailesi ile ilgili başka herhangi bir detay bulunmamaktadır. Mert Turak evli mi, eşi kim sorularının da gündemi epey meşgul ettiği söylenebilecektir. Mert Turak kimdir konusunda araştırmalar yapan birçok kişi özel hayatını merak etmektedir.

Oyuncu 2020 yılının Haziran ayında Birgül Kurtçu ile hayatını birleştirmiştir. Mimar olan Kurtçu ile ilişkilerini nikah masasında tamamlayan oyuncudan yakın zamanda kötü haber geldi. Çift üç yıllık evliliklerini 2023 yılının Haziran ayında resmen sonlandırdı.

3- Mert Turak Boşandı mı? Mert Turak Sevgilisi Var mı?

Mert Turak Kimdir | Mert Turak Boşandı mı?

Mert Turak boşandıktan sonra kalbini adeta aşka kapattı. Henüz 7-8 aydır yalnız olan oyuncu, şimdilerde ciddi bir ilişki düşünmediğinin altını çiziyor.

4- Mert Turak Boy Kilo Bilgisi Nedir?

Mert Turak Kimdir | Mert Turak Boşandı mı?

Koç burcu olan oyuncunun 1.73 cm boyunda ve 60 kiloda olduğu bilinmektedir. Kilo problemi olmadığını belirten oyuncu, formunu korumak için spor haricinde bir şey yapmadığını belirtiyor.

5- Mert Turak Ne Mezunu?

Mert Turak Kimdir | Mert Turak Boşandı mı?

İlk, orta ve lise eğitimini İzmir’de tamamlayan Turak, küçük yaştan itibaren oyunculuk hayalleri kurmuştur. Kariyerini bu yönde şekillendirmek isteyen oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümüne yerleşmiştir. Mezuniyeti sonrasında ise Bahçeşehir Üniversitesinde yüksek lisansını tamamlamıştır.

6- Mert Turak Hangi Dizilerde Oynadı? Mert Turak Hangi Filmlerde Oynadı?

Mert Turak Kimdir | Mert Turak Boşandı mı?

Mert Turak kimdir? Mert Turak filmleri ve TV dizileri yanı sıra rol aldığı 11 tiyatro oyunu ile de hayranlık uyandırıyor. Oyuncu ilk olarak bir döneme damgasını vuran Yılan Hikayesi dizisinde oynamıştır. Bu dizide Komiseri canlandıran Turak, dizide tam iki sezon boyunca yer almıştır.

Oyuncu daha sonra Gece Martıları, Cesur Kuşku, Şeytan Ayrıntıda Gizlidir, Size Baba Diyebilir miyim, Maki, Komiser Nevzat gibi dizilerde oynamıştır. 2008 yılında Avrupa Yakası adlı dizide Karikatürist rolüyle ekranlara gelmiştir.

Şöhret Okulu, Hamileyim Hamile, Başrolde Aşk, Babalar ve Evlatlar gibi dizilerde de başarılı oyunculuğunu sergilemiştir. Beni Böyle Sev dizisinin Nezih’i olarak gördüğümüz Turak izleyicilerin kalbini tekrar çalmayı başarmıştır. Yeşil Deniz dizisinde Süleyman karakteri ile gördüğümüz Turak’ın en büyük başarısı ise Mucize dizisiyle olmuştur.

Oyuncu bu dizide engelli bir genci canlandırarak, herkesi kendisine hayran bırakmayı başarmıştır. Aziz karakterinin aşk ile yaşadığı değişim, filmin gişe rekoru kırmasını sağlamıştır. Bu başarı filmin 2. Serisinin çekilmesine imkan sunmuştur.

Kuruluş Osman dizisinde Petrus olarak gördüğümüz Turak akabinde; Özür Dilerim, Yeşil Deniz: Milenyum, Maske, Kum Zambağı gibi internet dizilerinde rol almıştır. Oyuncu şimdilerde ise Kızıl Goncalar adlı dizide rol almaktadır.

Kızıl Goncalar dizisi konusu nedir merak edenler yazımıza göz atabileceklerdir.

7- Mert Turak Kızıl Goncalar Dizisinde Hangi Rolde?

Mert Turak Kimdir | Mert Turak Boşandı mı?

Şimdilerde Mert Turak kimdir sorularını sorduran dizinin Kızıl Goncalar dizisi olduğunu söyleyebiliriz. Her dizide canlandırdığı orijinal karakterlerle adından sıkça söz ettiren Mert Turak dizide Naim karakteriyle karşımıza çıkıyor. Dizide Naim Meryem’in kocası Zeynep’in babasıdır.

Hayatı boyunca hiçbir vasfa sahip olamamış Naim, geçici işlerde çalışarak hayatını sürdürmüştür. Hep küçük hesapların peşinde koşan, geçmişte birçok günahı bulunan ve bu günahlarla hesaplaşmaya çalışan Naim’i zor günler beklemektedir.

Eşi Meryem’in kıymetini hiç bilmeyen Naim, onu kaybetmenin eşiğine gelecektir. Sevilen dizi Kızıl Goncaları her Perşembe Fox TV üzerinden izleyebilirsiniz.

8- Mert Turak Kimdir Instagram Hesabı Nedir?

Mert Turak Kimdir | Mert Turak Boşandı mı?

Mert Turak kimdir kısmında pek çok bilgiye yer verdik. Sosyal medyada sık sık paylaşımları bulunan oyuncunun 100 bini aşkın takipçisi bulunmaktadır. Oyuncunun paylaşımlarını incelemek isteyenlerin, @mertturak hesabı üzerinden arama yapması tavsiye edilebilecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!