Özel Okul Öğretmen Maaşları Ne Kadar | Özelde Öğretmen Maaşları 2022 Listesi

Özel Okul Öğretmen Maaşları Ne Kadar | Özelde Öğretmen Maaşları 2023 Listesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özel okul öğretmen maaşları ne kadar? Öğretmenlik bölümlerinden herhangi birinden mezun olmuş ve iş arayışında iseniz, bu sorunun yanıtını merak ediyor olabilirsiniz. Bilindiği üzere artan mezun öğrenci sayılarına ilişkin yeterli düzeyde devlet alımı yapılmadığından, birçok bölümden mezun olmuş öğretmenler işsiz statüsünde bulunuyor.

Bu durumda ise açıkta kalan öğretmen adaylarının ikinci tercihi özel okullar oluyor. Peki, özel okul öğretmen maaşları ne kadar? Devlet okulu öğretmen maaşı ile özel okul öğretmen maaşları fark ediyor mu? Kolejde matematik öğretmeni maaşı ne? İşte, bu konu ile ilgili tüm merak edilenler ve yanıtları…

Özel Okul Öğretmen Maaşları Ne Kadar? Bir Öğretmenin Maaşı Ne Kadardır?

Özel Okul Öğretmen Maaşları Ne Kadar | Özelde Öğretmen Maaşları 2022 Listesi

Özel okul öğretmen maaşları bakıldığında devlet kurumlarında verilen maaşlara nazaran oldukça azdır. Ancak öğretmenlerin maaşları çalıştığı kurum, branş ve çalışma süresine bağlı olarak da değişiklik göstermektedir. Öncelikle devlette kadrolu öğretmen maaşları ne kadar kısaca bir bilgi verelim.

Devlet kurumlarında çalışan bir öğretmen ortalama 14000-16000TL aralığında ücret almaktadır. Ancak devlet kurumlarında ücretli öğretmen adı altında hizmet veren öğretmenlerin asgari ücretin çok altında 9000-11000 TL aralığında maaş almaktadır. Özel okul öğretmen maaşları ne kadar araştırması yapan kişilere, ücretli öğretmenlerden çok daha yüksek ücretler alabilecekleri söylenebilecektir.

Özel Okulda Öğretmen Maaşları 2022 | Hangi Eğitim Kurumu Ne Kadar Maaş Veriyor?

Özel Okul Öğretmen Maaşları Ne Kadar | Özelde Öğretmen Maaşları 2022 Listesi
Özel Okul Öğretmen Maaşları Ne Kadar | Özelde Öğretmen Maaşları 2022 Listesi

Özel okul öğretmen maaşları ne kadar? Özel okullarda eğitim veren öğretmenlerin maaşları branşlarına ve çalıştığı kurumlara göre farklılık gösteriyor. Özelde bir branş öğretmeni ne kadar alıyor denildiğinde, ortalama 6500-7500 TL aralığında bir rakam verilebilir.

Yardımcı öğretmenlerin maaşları ise genellikle asgari ücret olan 8500-9000 TL sınırındadır. Lise öğretmenleri ve ortaokul öğretmenlerinde ek ders imkanı daha fazla olduğundan, bu öğretmenlerin diğer branş hocalarından daha fazla kazanç sağlayacağı söylenebilir. Bu kapsamda sizler için kurum kurum özel okul öğretmen maaşları ne kadar konusunu araştırdık. İşte, yanıtlar!

1- TED Koleji Öğretmen Maaşları 2023

Özel Okul Öğretmen Maaşları Ne Kadar | Özelde Öğretmen Maaşları 2022 Listesi

TED koleji öğretmen maaşları özel okul öğretmen maaşları ne kadar araştırmasında oldukça tatminkar bir rakam aralığına sahiptir. Bu kolejde çalışma fırsatı bulan öğretmenler ortalama 16000-18000 TL aralığında kazanç sağlayabileceklerdir. Ancak bu kolejde çalışmanın oldukça zor olduğunu da belirtmek gerekecektir. Kurumun tecrübe aradığı ve yeterlilik şartlarının fazlasıyla kapsamlı olduğu bilinmektedir.

2- Özel Okul Öğretmen Maaşları Ne Kadar | Bahçeşehir Koleji Öğretmen Maaşları

Özel Okul Öğretmen Maaşları Ne Kadar | Özelde Öğretmen Maaşları 2022 Listesi

Özel eğitim kurumları denildiğinde akıllara ilk gelen yerlerden bir tanesi hiç kuşkusuz Bahçeşehir Kolejidir. Bahçeşehir Koleji özel okul öğretmen maaşları ne kadar? Birçok öğrenciyi gelecekte önemli noktalara taşıyan bu okul, öğretmenlere de oldukça iyi şartlar sunmaktadır. TED koleji gibi geniş kriterlere sahip bu kurumda çalışan öğretmenlerin 16000-18000 TL aralığında kazanç sağlayabilmesi mümkündür.

3- MEF Koleji Öğretmen Maaşları 2022

Özel Okul Öğretmen Maaşları Ne Kadar | Özelde Öğretmen Maaşları 2022 Listesi

Türkiye’nin birçok ilinde şubesi bulunan MEF koleji de, eğitim kurumları arasında oldukça beğenilen bir kolejdir. MEF koleji öğretmenlerini onlarca farklı parametre bazında süzgeçten geçirerek seçmektedir. Bu kapsamda bu kuruma bağlı olarak çalışmanın büyük çaba gerektirdiği söylenebilecektir. MEF koleji bünyesinde çalışan öğretmenlerin aylık kazancı ise 12000-16000 TL aralığında değişmektedir.

4- Bilfen Koleji Öğretmen Maaşları

Özel Okul Öğretmen Maaşları Ne Kadar | Özelde Öğretmen Maaşları 2022 Listesi

Özel okul öğretmen maaşları ne kadar? Bilfen Koleji bünyesinde çalışan yüzlerce öğretmende asgari ücretin çok üzerinde bir kazanç sağlayabileceklerdir. Bu kurumun öğretmen bünyesinde yer alan kişilerin aylık kazancı ise 16000-18000 TL aralığındadır. Bu kolej diğer büyük kolejlere nazaran yeni mezunlara daha fazla çalışma imkanı sunabilmekte ve yeni mezunları gerekli eğitim süreçleri ile desteklemektedir.

5- Diğer Özel Okullarda Öğretmen Maaşları Ne Kadar?

Özel Okul Öğretmen Maaşları Ne Kadar | Özelde Öğretmen Maaşları 2022 Listesi

Özel okul öğretmen maaşları ne kadar konusunda net bir rakam aralığı verebilmek elbette ki mümkün değildir. Çünkü öğretmenlerin branşları ve çalıştığı saat aralığı kazanç miktarında dalgalanmalara yol açabilecektir. Özel okulların büyük çoğunluğu, yüksek giderleri sebebiyle öğretmenlerine yalnızca asgari ücret imkanı sunabilmektedir.

Özel okul öğretmen maaşları ne kadar? Ayrıca bu asgari ücrete ek ders ve benzeri ek ödemelerin yansıtılması da mümkündür. Yukarıda da belirtildiği gibi bilinen ve Türkiye’nin pek çok ilinde şubesi bulunan kolejlerde öğretmenlerin aldığı maaşlar çok daha yüksek meblağlardadır.

Tüm meslek gruplarını yakından ilgilendiren, mesleki yıpranma payı nedir konusunda bilgi almak için yazımıza göz atabilirsiniz.

 

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
2
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 9 Şubat 2023, 00:32

    Ne yalancısınız maalesef Ted Samsun kolejınde çalışıyorum.İLİĞİME KADAR SÖMÜREN bir sistem her haftasonu okuldayım bazen pazar günleri de sınav vs. bişeyler oluyor …maaşım 11bin hepsi dahil 11bin.Kardeşim devlette bu ay 20 bin aldı. eğitim öğretim ödeneği kesilerek ödenir ÖNCEDEN HİÇ ÖDENMEZMİŞ . Banka promosyonu ise yok.kimler yapıyor anlaşmayı niye öğretmene düşmüyor bilen yazsın.

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!