featured

Parke Modelleri Yıldız Entegre ile Dekorasyonun Merkezinde Yer Alıyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Parke modellerine yapılacak dokunuşlarla evlerin havası bir anda değişebiliyor. Peki evlerinin havasını bu şekilde değiştirmek isteyenler hangi parke markalarını tercih ediyor?

Parke Modelleri Dekorasyonun Merkezinde Yer Alıyor

Evlerdeki dekorasyonunun gizli kahramanı parke modelleridir. Dekorasyona ilgi duyanlar, mekanlarında fark yaratmak isteyenler artık işe parkeden başlandığını biliyor.

Parke modellerine yapılacak dokunuşlarla evlerin havası bir anda değişebiliyor. Peki evlerinin havasını bu şekilde değiştirmek isteyenler hangi parke markalarını tercih ediyor?

Tüketicilerin Tercihi Yıldız Entegre Parke Modelleri

Kökleri bundan 131 yılı geriye, 1890 yılına dek uzanan Yıldız Entegre, Orman Ürünleri Sektörü’nde Türkiye’nin lider üreticisidir. Yıldız Entegre, laminat parke alanında sektöre VarioClic ve TerraClick parke markaları ile yön veriyor.

63 adet VarioClic ve 28 adet TerraClick parke modeliyle toplamda 91 adet parke modeline sahip olan Yıldız Entegre, geniş model seçenekleriyle pazarda tüketicinin dekorasyonla ilgili taleplerine güçlü cevaplar veriyor.

Sağlamlığı, kullanım rahatlığı ve özgün dekorları ile evlerin havasını değiştiren parke modellerinin üreticisi Yıldız Entegre, yeni trendleri yakından takip ederek koleksiyonlarını sürekli yeniliyor.

Son yıllarda yeniden gündeme gelen ve evlerin zemininde görmeye başladığımız balık sırtı modeller de VarioClic koleksiyonunda kendine yer buldu. 4 farklı balık sırtı dekoru ile tüketicilerin beklentilerine cevap veren Yıldız Entegre, tercih edilen parke modellerini pazarla buluşturmaya devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!