featured

Romantik Bir Evlilik Teklifi Nasıl Yapılır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hayatınızın aşkına, hayatınızın kararını açıklamayı düşünüyorsunuz. Kadınlar için evlilik teklifi almak kadar, teklifin yapıldığı an da önemlidir. Her birey bu çok özel anının, özel ve büyüleyici geçmesini ister. Peki bunun için seçenekleriniz nelerdir?

Evlenme teklifi gününüzü nasıl unutulmaz hale getirirsiniz. Romantik Bir Evlilik Teklifi Nasıl Yapılır? Evlenme teklifi seçeneklerini gözden geçirerek diğerlerinin yaptığından ilham almaz size kendinizi özel hissettirme şansını vermeyecektir. Yapılmışı yapmak, taklit etmeye çalışmak kendi senaryonuzu hazırlamaktan daha kolay olacak ve teklifi çok daha anlamlı hale getirecektir.

Romantik Bir Evlilik Teklifi Aşamaları

Evlilik Teklifi Yapmadan Önce Onu İyi Tanıyın!

Evlenme teklifi yapacağınız kişiyi iyi tanıyın. Size çok anlamsız gelse de pek çok kişi sevgilisinin gerçekten kim olduğunu öğrenmek yerine onu hayaliyle yaşattığı kişi, yani aslında olduğunu hayal ettiği kişiyle örtüşmeye çalışır. Oysaki eğer düşünceniz evlilik teklifi üzerineyse o zaman hayat arkadaşınızı gerçekten iyi tanımanız gerekir.

/>

Para O Kadar Önemli Değil!

Evlenme esnasında para önemli değildir. Orijinal bir fikir yaratmak demek her zaman büyük bütçeler harcama anlamına gelmemektedir. Altından kalkamayacağımız bedellere yönelik hayaller kurmak sizi hayal kırıklığına uğratabilir. İlla limuzin kiralamak, pahalı bir akşam yemeği eşliğinde evlilik teklifi etmeniz gerekmemektedir.

Benzersiz Olun!

Evlenme teklifiniz başkasının evlilik teklifine benzemesin. Şampanya kadehinde yüzükle evlilik teklifi etmek çok romantik gibi görünse de çok sıradan bir harekettir. Daha önceden yapılmış olan herkes tarafından bilinen klişe metotları sevgilinizin üzerinde denemeyiniz.

Evlenme Teklifi Yaparken Yaratıcı Olun!

Çocukluk dönemini hatırlatarak evlenme teklifi yapmaya ne dersiniz. Hatırlar mısınız paranız olmadığı için annenize kendi ellerinizle doğum günü pastası yaparak sevginizi gösterdiğiniz günleri… Öyleyse evlilik teklifi ederken küçük detayları göz ardı etmeyin. Mutlaka bir tektaş yüzük ile evlenme teklifi etmek zorunda değilsiniz.

Daha açık ifade etmek gerekirse yazının gücüne sığınabilir, resim yapabilir ve duygularınızı bir resimle ifade edebilirsiniz. Ona kendi ellerinizle hazırladığınız bir akşam yemeği veya bir pasta, kendi hayal gücünüzün ortaya çıkmasını ve ilişkinize özel detayları hatırlamanıza olanak sağlayacaktır. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!