featured

Sosyal  Medya Gazeteciliği; Haberso.com

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teknoloji çağında yaşıyoruz. Teknoloji çağında yaşamanın kaçınılmaz bir getirisi olarak internetin yaygın olarak kullanılmaya başladığı bir gerçektir. Özellikle akıllı cep telefonları ve tabletler internet kullanımındaki yoğunluğu ister istemez artırmış durumdadır. Taşıma kolaylığı ve içerdikleri özellikler sayesinde interneti hayatımızın her alanında kullanır olmanın birçok getirisi vardır. Hayat şartları gereği yoğun tempoda yaşadığımız için sürekli bir telaş ve sürekli bir yerlere yetişmek durumunda kalıyoruz.

Zaman hep bize yetersiz geliyor. Bu zaman sıkıntısı nedeni ile de sürekli bir şeyleri bir yerlere sıkıştırmak durumunda kalıyoruz. İşte bu aşamada yaygın olarak kullandığımız internet bize büyük kolaylıklar sunmaktadır. Tabi bu bizlerin zamanla bazı zevklerimizi rafa kaldırmamızı gerektirebiliyor. Gazete okuma keyfimizi, kahvaltı sofralarında uzun uzun ve evire çevire gazete okumayı zamansızlık yüzünden unutalı daha doğrusu unutmak zorunda kalalı baya bir zaman oldu.

Gündemi Takip Etmek

Zamanımız kısıtlı demek gündemi takip etmeyeceğiz anlamına gelmemektedir. Aksine gündemi takip etmek, ülkemizde ve dünyada ne olup bitiyor bilmek bizim için çok gereklidir.

Gündemin Nabzını Tutmak

İşte bu aşamada bizim için yurt içi ve yurt dışı gündemini değim yerindeyse gündemin nabzını tutan haberso.com haber sitesi bu anlamda güzel hizmetlere imza atmaktadır. Yaptıkları her türlü haberde esas aldıkları ilke kesinlikle doğruluk ve tarafsızlık ilkesidir. Haberso muhabir ekibi asla yanlı haberler yapmadıkları için bulundukları saygın noktadaki yerlerini kesinlikle hak etmişlerdir.

Haberso Röportajlar

Haberso.com gerçekleri daha çok hedef kitleye ulaştırabilmek amacı ile kurulmuş bir sosyal medya gazetesidir. Yaptıkları ilkeli haberlerin yanı sıra her kesime hitap eden bilgilendirici ve zaman zaman eğlendirici röportajlara da imza atmışlardır. Haberso ekiplerinin yaptıkları röportajlar gündem göz önüne alınarak planlanan nitelik ve kalite açısından doyurucu içeriğe sahip olmalarıyla da dikkat çekmektedirler.

Haberso.com sosyal medya gazetesinin dikkat çekici röportajlarını bir solukta sıkılmadan takip etmek keyfini mutlaka yaşamak gerekir. Haberso.com röportajlar bir konuyla sınırlı olmadığı için dikkat çekiciliği artmaktadır. Bilimden sanata, sağlıktan ekonomiye, eğitimden spora birçok konuda yaptıkları röportajlarla gündemdeki yerini almaktadırlar. Güzellik ve sağlık konusunda yaptıkları röportajları ile işlerine ne derece önem verdiklerini ortaya koymaktadırlar. Yapılan bu tarz röportajlar mevsimin yaz olması nedeniyle bu konuda bilgilenmeye olan ihtiyaca cevap verecek niteliktedir.

Zaten haberso.com imzası taşıyan röportajlar güncel ve ortaya çıkan ihtiyaçlar doğrultusunda planlanarak işleme konulmaktadır. Bu ekibin işe hakim olmasının sonucudur.

Haberso.com haber ekibinin yapmış olduğu röportajlardan bazılarını şöyle sıralayabiliriz;

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Ana Bilim Dalı Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Didem Mullaaziz ile yapılan deri ve cilt hastalıkları ile ilgili röportaj, Eskişehir tarihi ile ilgili röportaj,Türkiye ekonomisi ile ilgili röportaj,

Saydığımız bu röportajlar haberso.com röportajlar serisinden  sadece belli başlı birkaç tanesidir. İşinin erbabı olan bir ekip ve teknolojik donanıma sahip bir ekipman eşliğinde yaptığı haberler gerçekten de takip edilmeye değer niteliktedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!