featured

Steam İndirimleri 2020 Başladı! Steam Yaz İndirimleri, Kış İndirimleri ve Sonbahar İndirimleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Steam yaz indirimi ne zaman 2020 haberi tüm oyunseverlerin dört göz ile beklediği ve merak ettiği bir konudur. Çünkü bu haberin bilinmesi ile beraber oyuncular kendilerini hazırlamaktadırlar. Steam kış indirimlerinin ardından beklenen büyük yaz indirimleri ile beraber istedikleri ve sevdikleri oyunları daha ucuza alarak oynamanın hayalini kurmaktadırlar.

Bunun içinde indirim öncesi istedikleri oyunları ve bütçelerini belirlemektedirler. İşte biz de sizler için Steam yaz indirimi tarihlerini paylaşıyoruz.

Steam topluluğu her sene belli zamanlarda özel indirimler yaparak oyun almak isteyen kişilere yüzde 50 indirimle uygun fiyattan fırsatlar sunmaktadır. Bu fırsat zamanlarında çok yüksek fiyatlı oyunlara büyük indirimler yapılarak, makul fiyatlarla alınabilme olanağı sunulmaktadır.

Fakat büyük indirim tarihleri gizlilik içinde tutulmaktadır. Buna rağmen her sene indim günleri piyasaya sızmaktadır. Bu sızmalar sonrasında da oyun almak isteyen kişiler büyük bir hazırlık içine girmektedirler.

https://www.youtube.com/watch?v=lh1HOKoy7Sc

Genel itibari ile indirimler yılbaşında, bahar ortasında ve yaz tatilinde verilmektedir. Bu tarihlerde oyuncular oyunlarını alarak kendilerini sanal dünyaya bırakmaktadırlar.

Bu indirimler dışında hafta sonları indirimleri ve oyun yapımcılarının uyguladıkları küçük çaplı indirimler olmaktadır. Büyük indirimlerin süresi 7 gün ile 14 gün arasında değişiklikler göstermektedir.

En Yakın Steam Yaz İndirimi Ne Zaman 2020

En yakın Steam indirimi 23 Mayıs 2020 tarihi olarak belirlendi. Bu tarih itibari ile 10 gün civarı sürede oyun severler istedikleri oyunları indirimli olarak kütüphanelerine ekleyebilecekler. Bu indirim zamanının peşinden de yaz indirimi fırsatları başlayacak.

Steam Yaz İndirimi Ne Zaman 2020

Steam, belirli aralıklarla call of duty de içinde olmak üzere oyun fiyatlarının geneline indirim uygulamaktadır. Bu indirimler %10 ile %90 oranında değişiklikler gösterebilmektedir. Hatta bazı zamanlar bazı oyunları bedava olarak alabilme imkanları sunmaktadır.

Bu fırsatları kaçırmamak için steam haberlerini ve takvimini düzenli olarak takip etmekte fayda vardır. 2020 yılı indirim takvimi ise şu şekildedir.

23 – 27 Ocak 2020 yılın ilk indirimi23 Mayıs 2020 steam bahar ayı indirimiHaziran 2020 steam yaz indirimiEkim 2020 steam cadılar bayramı indirimiKasım 2020 steam sonbahar indirimiAralık 2020 kış ayı indirimi

Bu indirimlerin ne zaman sona ereceği tam olarak bilinmemektedir. İndirimlerin sona ereceği günler indirimlerin başlamasından sonra ilan edilmektedir.

Steam Yaz İndirimi Ne Zaman 2020 Haberlerine Yönelik Öneriler

Bu yıl Steam indirimleri ne zaman ? İndirimler kaç gün sürecek ? Hangi oyun indirime girecek? Steam yaz indirimleri tüm yıl boyunca oyuncular tarafından büyük bir heyecanla beklenmektedir. Beklenen günün gelmesinden önce indirim fırsatlarından en faydalı şekilde yararlanabilmek için yapılması gereken araştırmalar vardır.

İndirim günü gelmeden önce satın almak istediğiniz oyunları belirleyin.Oyun tavsiyeleri hakkında araştırma yapın.Oyun fiyatları hakkında araştırma yapın.Oyun listesini oluştururken oyun zevkinizi ön planda tutun.Almak istediğiniz oyun sayısına göre ve fiyatlarına göre bütçenizi hazır edin.

Steam Nedir ?

Steam, kullanıcıların oyun satın alarak istek listenize yani kütüphanelerinde muhafaza etmesini sağlayan bir oyun mağazasıdır. Bu mağazadan satın alınan oyunlar istenildiği zaman, istenilen yerde, istenilen bilgisayarda oyun oynama imkânı sunmaktadır.

Eskiden CD ile oyunlar satın alınır ve bilgisayarlara yüklenirdi. Fakat CD bir hasar gördüğü zaman maalesef tekrardan oyunun oynanması mümkün olmamaktaydı. Fakat Steam sayesinde hem satın aldığınız oyun ömür boyu kütüphanenizde kalmakta hem de istediğiniz zaman bilgisayardan oynayabilmektesiniz. Oyunlar tamamen yasal ve orijinal olarak bu platformda satın alınabilmektedir.

Bazı zamanlarda ise indirimler yapılmaktadır. Bu indirimlerde pahalı oyunları daha ucuza alabilmek mümkün olmaktadır. Her sene belli tarihlerde bu indirimler uygulanmaktadır.

Şu an da en çok aranan başlıklardan birisi Steam yaz indirimi ne zaman 2020 başlığıdır. Herkes bu indirimleri büyük bir merakla beklemektedir.

Steam Hesabı Nasıl Alınır ?

Steam hesabı oluşturmak için en öncelikli olarak yapmanız gereken, aktif olarak kullandığınız gerçek bir e-posta adresine sahip olmaktır. Bu hesabın kullanılır olması steam hesabınızı aktif hale getirebilmek için önemlidir. Aktivasyon kodu, kayıt sırasında verdiğiniz e mail adresine gelmektedir.

Kullanıma açık e mail hesabı girildikten sonra kullanıma uygun bir kullanıcı adı bulmanız gerekmektedir. Geçerli kullanıcı adının onaylanması halinde size Steam tarafından yeşil ışık yakılacaktır.

Bu adımlardan sonra unutulmaması gereken bir şifre belirlenmelidir. Şifreyi belirlerken kolay çalınabilecek tarzda şifre olmamasına özen gösteriniz.

Steam hesabı açan ve abone olan kişinin 13 yaşından büyük olması gerekmektedir. Bu kurala uymayanların başvuruları onaylanmamaktadır. Steam hesabı açıldıktan sonra istediğiniz oyunu satın alarak oynamaya başlayabilirsiniz.

Steam Para Yüklemesi Nasıl Yapılır ?

Steam’de oyun satın alınabilmesi için uygulamaya abone ol manız ve hesabınıza para yüklemeniz gerekmektedir. Bu hesaba steam cüzdanı denilmektedir. Steam cüzdanı içerisinde ki para miktarınız kadar alışveriş yapabilmektesiniz.

Steam in cüzdanına para yüklemek için banka hesap bilgilerinizi girerek para aktarımı yapabilmektesiniz. Banka kartı veya kredi kartı ile para yüklemesi yaptıktan sonra steam üzerinden de istediğiniz oyunu kütüphanenize eklemeniz mümkündür.

25 Haziran’da başlayan indirimler cüzdanınıza paraları steam yaz indirimi ne zaman 2020 haberi gelmeden önce yaparsanız oyunları almanız daha kolay hale gelir.

Steam Yaz İndirimi Ne Zaman 2020 Yaz Steam Oyun Festivali

Her yıl düzenlenen steam oyun festivali bu sene korona virüs nedeni ile gerçekleşmesi biraz ötelendi. Bahar festivali olarak düzenlenen etkinlik 18 – 23 Mart tarihleri arasında oluyordu. Bu sene olacak festival için Valve geçtiğimiz günlerde tarihi açıkladı.

2020 Yaz steam oyun festivali 9 – 14 Haziran tarihinde düzenlenecek. Festivale katılacak olan oyun severleri onlarca sürpriz ve eğlence bekliyor. Bu etkinliğe katılacak olan kişiler önümüzde ki yıl çıkacak olan oyunları inceleme fırsatı bulabilecekler. Ayrıca oyunların demo bölümlerini bu festival bünyesinde oynayıp, deneme fırsatı da yakalayabilecekler. Bir diğer sürpriz ise; oyun yapımcıları da bu etkinlikte bulunacaklar. Dileyen oyun severler, oyun yapımcıları ve geliştiriciler ile konuşup, anlık iletişime geçebilecekler.

YouTube video

Bu festival kapsamında oyunlarda ekstra indirim olması bekleniyor. Oyun listenizi oluşturun, steam cüzdan hesaplarınızı hazırda bekletin. Sevdiğiniz ve istediğiniz oyunları ucuza alma fırsatını kaçırmayın.

Steam Yaz İndirimi Oyunlarını Nasıl Alırım?

Steam yaz indirimi için tarihleri ve siteyi takip etmeniz, bildirimleri açmanız gerekecek. Steam ana sayfasını takip etmeniz halinde hafa sonu indirimlerini de yakalama fırsatınız olacaktır. 30 Nisan – 6 Mayıs arasında Altın Hafta İndirimi var örneğin. Bu tür indirimleri kaçırmamak için tarihleri steam haber sekmesinden takip edebilirsiniz.

Steam Sonbahar İndirimleri 2020

25 Kasım – 1 Aralık 2020 tarihinden itibaren Steam sonbahar indirimleri tüm güzel oyunları ile oyuncuları bekliyor. Birbirinden kaliteli ve pahalı oyunlar steam indirimleri kapsamında çok uygun fiyatlarla sizlerin oluyor. Daha önceden oyun listenize aldığınız fakat fiyatından dolayı alamadığınız oyunlara bu indirimler sayesinde sahip olabilirsiniz. 

Hem steam üzerinden hem de sitemiz üzerinden indirim günlerini takip etmeyi unutmayın. Ayrıca sizlere sunacağımız fırsat oyunlarından da haberdar olabilir ve sevdiğiniz oyunlara ucuz şekilde sahip olabilirsiniz. İşte steam sonbahar indirimleri 2020 kapsamında indirime giren bazı güzel oyunlar;

Among Us: Bu oyun her ne kadar basit görülse de kısa zamanda birçok oyuncuyu kendine bağladı. Sonbahar indirimleri kapsamında bu oyuna 8.40 TL karşılığında sahip olabilirsiniz.Fall Guys: Kısa sürede birçok oyuncu kitlesine sahip olan bu oyun indirimlerle beraber 30.40 TL den satışa sunuluyor. 

YouTube video
Fifa 2021: Futbol oyunlarının devi olan fifa, sonbahar indirimleri kapsamında %42 indirimle 243,59 TL ye satılıyor.Pes 2021: Diğer bir futbol oyunu devi Pes 2021 ise yüzde 33 indirim ile 43,55 TL den oyunseverlere sunuluyor.Total War Three Kingdoms: Savaş oyunu sevenlerin sıklıkla tercih ettiği aynı zamanda strateji oyunu olan bu oyun 140.70 TL ye satılıyor.Hunt: Pvp ödül avcılığı ve hayatta kalma mücadelesi verilen bu oyun %50 indirimle sizlerle buluşuyor. Steam sonbahar indirimleri kapsamında bu oyun 54,50 TL ye satılıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!