Evlilik Teklifinizi Taçlandıracak Tektaş Yüzük Modelleri

Evlilik Teklifinizi Taçlandıracak Tektaş Yüzük Modelleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tektaş yüzük modelleri arasından partnerinize en uygun seçimi yapıp evlilik teklifinizi zirveye taşımak ister misiniz? Hayatı birleştirmek ve yepyeni bir sürece adım atabilmek adına yapılabilecek en güzel şey sevdiğinize evlenme teklifi yapmanız olacaktır.

Sevgililik döneminde evliliğe geçiş yapılan bu evrede, nasıl bir evlilik teklifi yapılacağı ya da nasıl bir yüzük seçileceği oldukça kafa karıştırıcıdır. Evlilik teklifinde partnerinizi ne derece memnun edeceğiniz, aslında onun zevkini yansıtan tektaş yüzük modelleri tercih edip etmediğinizle doğru orantılıdır.

İyi Bir Tektaş Nasıl Olmalı? Evlilik Teklifi Yüzüğü Nasıl Olmalı?

Evlilik Teklifinizi Taçlandıracak Tektaş Yüzük Modelleri

Onlarca farklı tektaş yüzük modelleri bulunduğundan, erkekler için bu seçim fazlasıyla zorlayıcı bir süreç haline gelmektedir. Bu noktada erkeklerin partnerinin zevklerini de göz önünde bulundurarak asil, trend ve dikkat çeken modellere yönelmesi tavsiye edilmektedir.

Yapılan araştırmaların sonucunda belirlenene göre iyi bir tektaşın 0.20 CT ile 0.40 CT boyutlarda olması gerekecektir. Kadınlar sıklıkla bu boyutlardaki tektaşları kullanmaktan hoşlanır. Ancak erkekler bütçeleri ve eşlerinin zevkleri doğrultusunda daha küçük ya da büyük taş modelleri de tercih edebileceklerdir.

Tektaş nasıl seçilir diyorsanız bu yazıya mutlaka göz atmalısınız.

1- Tektaş Yüzük Çeşitleri Nelerdir? Evlilik Teklifinde Hangi Yüzüğü Seçmeliyim?

Evlilik Teklifinizi Taçlandıracak Tektaş Yüzük Modelleri

Eski Mısır döneminde daire ve halkanın anlamının sonsuzluk olduğu düşünüldüğünden evlilikte yüzük sonsuz mutluluk şeklinde nitelendirilmektedir. Evlilik yüzüğü sol yüzük parmağa takılacak şekilde satın alınmalıdır. Adını yüzükten alan bu parmağa yüzük takma inancı ise eski Latin Avrupalılardan gelmiş olup, sonsuz sevgi ve sadakati temsil ettiği düşünülmektedir.

Tektaş yüzük modelleri arasında onlarca farklı model içeriği bulunduğunu görebilirsiniz. Evlilik teklifi için seçeceğiniz yüzükte ise iki önemli kriterin önemli olduğunu söyleyebiliriz.

Bunlardan ilki partnerinizin tarzı olacaktır. Gösteriş seven kadınlar daha gösterişli ve büyük tektaşlarla ilgilenirken, minimalist parçaları seven kadınların seçimi kuşkusuz küçük pırlantalı tektaş modelleri olacaktır.

Evlilik teklifi için seçebileceğiniz tektaşlardaki bir diğer kriter bütçenizdir. Tektaş çeşitleri her bütçeye hitap edebildiğinden bu konu evlilik teklifi edenleri aşırı zorlamayacaktır.

2- Tektaş Pırlanta Yüzük Modelleri | Evlilik Teklifi Tek Taş Kaç Karat Olmalı?

Evlilik Teklifinizi Taçlandıracak Tektaş Yüzük Modelleri

Tektaş yüzük modelleri denildiğinde akıllara ilk gelen yüzük kuşkusuz pırlanta çeşitleri olacaktır. Doğada sert, renksiz ve saydam olarak bulunan elmas oldukça değerli bir taştır. Bu sebeple pırlanta formu kazandırılarak değerli kadınların parmağı için tasarlanır. Parlaklığı ve cazibesi ile adeta kadınları büyüleyen bu yüzükler, onlara kendini değerli hissettirebilmenin en güzel yoludur.

Farklı karat ağırlığında olabilen bu pırlantalarda 0.05 CT boyutlarında olanların dahi son derece estetik göründüğü belirtilmelidir. Bu pırlanta yüzüklerde 0.05 CT ’den 4 CT’ ye kadar olan karat seçenekleri bulunmaktadır. Bütçeniz doğrultusunda büyüklüğüne karar verebilir, partnerinizin parmağına ışıl ışıl bir görünüm sunan bu yüzüğü takabilirsiniz.

3- Tektaş Altın Yüzük Modelleri 2023 | Birbirinden Farklı Kesimde Evlilik Yüzükleri

Evlilik Teklifinizi Taçlandıracak Tektaş Yüzük Modelleri

Pırlantalı tektaş yüzük modelleri almaya gücünüz bulunmuyorsa, bu durumda 14 ya da 22 ayar formunda tasarlanan pırlantalı olmayan tektaş altın yüzük seçeneklerini de inceleyebilirsiniz. 14 ayar tektaş yüzük çeşitleri ekonomik olduğundan, sınırlı bütçesi bulunan kişiler için ideal bir seçim olabilecektir.

Genel olarak pırlanta ve tektaş altın yüzüklerde kesim ile modellerin aynı olduğunu söyleyebiliriz. Yalnızca pırlantalı modellerin taşları elmastan yapılırken; pırlanta kullanılmayan altın tektaş modellerinde zirkonyum, ametist, turmalin, ay taşı ve kuvars taşı kullanılabilmektedir.

A) Yuvarlak Tektaş Yüzükler Hoş Bir Seçim Olur mu?

Evlilik Teklifinizi Taçlandıracak Tektaş Yüzük Modelleri

Yuvarlak formda tasarlanan tektaş yüzük modelleri ülkemizde ve dünyada sıkça tercih edilen seçenekler arasındadır. Yuvarlak modeller renk ve berraklık durumuna göre ışıl ışıl bir görünüm sunarken, şıklığı ile kadınları adeta kendisine hayran bırakır. Asla modası geçmeyecek olan yuvarlak tektaşlar, klasik detayları seven mükemmeliyetçi kadınlar için en doğru seçenek olacaktır.

B) Prenses Tektaş Yüzük Çeşitleri

Evlilik Teklifinizi Taçlandıracak Tektaş Yüzük Modelleri
Evlilik Teklifinizi Taçlandıracak Tektaş Yüzük Modelleri

Prenses ruhlu kadınlar için prenses kesim tektaş yüzük modelleri tercih edebilirsiniz! Halk arasında kare tektaş yüzük olarak da bilinen bu yüzükler, yuvarlak kesimden sonra sıkça tercih edilir. Asalet ve soyluluğu temsil ettiği düşünülen bu model, modern ve şık bir görünüm sunar. Eğer ki müstakbel eşiniz asil ve gösterişli detayları seviyorsa, bu yüzük modeli sayesinde onu yeniden kendinize aşık edebilirsiniz.

C) Kalp Kesim Tektaş Yüzük Modelleri

Evlilik Teklifinizi Taçlandıracak Tektaş Yüzük Modelleri

Aşkı simgeleyen en önemli detayın kalp olduğu elbette biliniyor. Bu anlamda tektaş yüzük modelleri içerisinden kalp kesim olanları tercih ederek aşkınızı haykırabilirsiniz. Hem anlamlı hem de son derece şık olan bu modellerin, oldukça az sayıda kişide bulunduğunu belirtelim. Özel seri tektaş yüzük modelleri arasında sayılan kalp kesimler, sıradan olmak istemeyen kadınların büyük bir tutkusu haline gelebilir.

D) Zümrüt Kesim Tektaş Yüzük Seçenekleri

Evlilik Teklifinizi Taçlandıracak Tektaş Yüzük Modelleri

Halk arasında dikdörtgen kesim tektaş yüzük olarak da bilinen zümrüt kesimler adeta zarafetin simgesidir. Rengini en iyi yansıtan ve oldukça berrak bir taş tercih edildiğinde göz kamaştırıcı bir güzelliğe bürünen bu model oldukça değerlidir. Bu nedenle hemen herkesin tercih ettiği ve satın aldığı bir tasarım değildir. Bütçeniz sınırlı değilse bu eşsiz modeli tercih ederek, partnerinize verdiğiniz değerin paha biçilemez olduğunu gösterebilirsiniz.

E) Damla Kesim Tektaş Yüzükler

Evlilik Teklifinizi Taçlandıracak Tektaş Yüzük Modelleri

Kesimi nedeniyle gözyaşı görünümü sunan bu tektaş yüzük modelleri, tutkunun ve duygunun temsilcisi olarak gösterilir. Uzun ve köşeli bir taş görünümü bulunan bu yüzükler, parmakta da oldukça zarif ve şık görünür. Bu kapsamda evlilik teklifi için sıra dışı modeller düşünen kişiler içinde alternatif bir model olabilecektir.

F) Oval Tektaş Yüzük Modelleri

Evlilik Teklifinizi Taçlandıracak Tektaş Yüzük Modelleri

Büyük olan tektaş yüzük modelleri düşünüyorsanız, oval modelleri tercih etmelisiniz. Gösterişi seven kadınların ilk tercihi olan oval tektaşlarda doğru taş modeli seçildiğinde ışıl ışıl bir görünüm elde edilebilir. Partneriniz yüzüğünü göstermekten çekinmiyor ve dikkat çeksin istiyorsa oval tektaş yüzük modeli beklentisini kesinlikle karşılayacaktır.

G) Markiz Tektaş Yüzük Tasarımları

Evlilik Teklifinizi Taçlandıracak Tektaş Yüzük Modelleri

Ben kimsede olmayan bir yüzük arayışındayım diyorsanız, markiz tektaş yüzük modeli tam size göre belirtelim. Taşın ucunun sivrilmesi sonrasında kesilen bu model, harika ve göz alıcı bir görünüm sunar. Vintage tektaş yüzük modelleri şeklinde de adlandırılan bu tasarımlar, nostaljik ve gösterişli bir tarzı bulunan kadınlar için doğru bir seçim olabilecektir.

H) En Çok Satılan Tektaş Yüzükler: Baget Yüzük Çeşitleri

Evlilik Teklifinizi Taçlandıracak Tektaş Yüzük Modelleri

Gel gelelim tektaş yüzük modelleri arasında fırtınalar estiren bir diğer tasarım baget modellere! Tektaş yüzüklere nazaran oldukça büyük ve gösterişli olan bu yüzükler, hayatın her anında şık ve modern görünmeyi vadedecektir.

Zarafetin yansıması şeklinde tabir edilen bu yüzük modelleri son günlerde oldukça popüler bir hale gelmiştir. Baget yüzük tasarımları, klasik tektaş modeller yerine kendini daha fazla gösteren yüzük arayışında olan kadınları fazlasıyla tatmin edebilecektir.

Romantik bir evlilik teklifi nasıl yapılır tüyo almak için bu yazımızı mutlaka okumalısınız.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!