featured

Trump’tan Çin’e Tepki: ‘Çin, Kasım Ayındaki Seçimlerde Kaybetmemi Sağlamak İçin Her Şeyi Yapacak!’

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Trump’tan Çin’e tepki geldi. Çin, kasım ayındaki seçimlerde kaybetmem için her şeyi yapacak diyen Trump, Çin tarafından yapılan herşeyinde bunun apaçık ıspatı olduğunu söyledi. ABD Başkanı Trump korona virüs salgını ile ilgili günlerdir sorumlu olarak Çin’i göstererek ülke genelinde yaşanan ekonomik kriz nedeniyle seçimleri kazanmasını tehlikeye girdireceğini öne sürerek vurgulamıştı.

Trump’tan Çine Tepki!

Trump, Reuters haber ajansı ile yaptığı bir röportajda ise Çin Halk Cumhuriyeti’nin korona virüs ile ilgili gelecek zamanda dünyaya daha ayrıntılı ve fazla bilgi vereceğine inandığını ifade etti ve sözlerine şu şekilde devam etti:

“Pekin yönetimine birçok farklı yolla karşılık verebilirim. Şu anda süreci değerlendiriyoruz.” .

Amerika’da yapılacak olan kasım seçimlerinde kazanmaması sağlamak için elinden geleni yapacağını da söyleyen ABD Başkanı Donald Trump,

“Pekin, Demokrat aday Joe Biden’ın seçilmesini istiyor. Çin’e ticaret konusunda yaptığım baskıyı hafifletmek için ellerinden geleni yapacaklar. Kendilerini masum göstermek için sürekli halkla ilişkiler seçeneğini kullanıyorlar.”

Diye konuştu.

Trump, Reuters Haber Ajansına yaptığı konuşmasında Çin’in ABD ile ticari bir anlaşmada bulunmak istediğini vurguladı ve:

“Daha fazla para ödemek için anlaşmaya vardılar. Öncekinden çok daha fazla para ödüyorlar. Covid-19 salgını öncesi ABD harika gidiyordu. Ekonomimiz tarihin en iyisiydi.”

diye açıklama yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!