üçgen bayrak

Üçgen Bayrak

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Üçgen şeklinde tek parça veya yanyan sıralı olarak hazırlanan üçgen bayraklar iç alanlarda duvarlara asılmak ve cadde sokakları süslemek amacıyla kullanılmaktadır. Bu bayraklar farklı amaçlarla kullanılmaktadır. Türk bayrağı tasarımı üçgen bayraklar da bulunmaktadır Bunun yanında reklam amaçlı kullanılabilen üçgen bayrak modelleri de bulunmaktadır. Bu bayraklar flama şeklinde hazırlanabilir. Ayrıca fuarlarda, seçim kampanyalarında, festivallerde süs amaçlı da üçgen bayraklar hazırlanmaktadır

Üçgen bayraklar ipe dizili olarak hazırlanana raşel kumaştan kaliteli ürünler olabilir. Bunun yanında vinil, bez üzerine de logo veya marka adı basılarak üçgen bayraklar yapılmaktadır. Bu bayraklar sıralı şekilde hazırlanıp katlanarak satışa hazır hale getirilmektedir. Üçgen bayrak modelleri gösterişli ve dikkat çekici olduğu için çok fazla tercih edilmektedir.

üçgen bayrak

Üçgen Bayrak Modelleri

Üçgen bayrak modelleri özellikle özel törenlerde, milli bayramlarda çok fazla karşımıza çıkmaktadır. Türk bayrağı şeklinde tasarlanan üçgen bayraklar çokça kullanılmaktadır. Bunun yanında bu bayrak çeşitleri kalabalık alanlarda yapılacak birçok programında gözdesi olarak kullanılmaktadır. Üçgen bayrak modellerini incelemek ve satın almak için https://bayraksantekstil.com.tr/ucgen-bayrak/ sayfası sizleri bekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!