featured

Usame Bin Ladin’in Yeğeni Noor Bin Ladin Trump’a Destek Veriyor!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amerika da İkiz Kulelere yapılan 11 Eylül saldırısını El Kaide üstlenmişti. Usame Bin Ladin’in yeğeni Noor Bin Ladin, yapılacak olan seçimde Joe Biden’in seçilmesi durumunda Amerika’nın ikinci bir 11 Eylül saldırısı ile karşılaşacaklarını açık bir şekilde dile getirdi.

Tek Kurtuluş Trump!

Noor Bin Ladin NewYork Post’a konuşarak sansasyonel açıklamalarda bulundu. Ladin; Amerika’nın Trump’dan başka çaresi olmadığını söyledi. İsviçre de dünyaya gelen Noor Bin Ladin yapılacak olan 2020 seçimlerini “bir nesil için en önemli olay” olarak tanımlarken, Trump’ın Başkanlığa aday olduğu 2015 yılından beri onu desteklediğini, onu uzaktan takip ederek kararlılığını takdir ettiğini ve Trump’ın yeniden seçilmesi gerektiğini açıklayarak ekledi;

Trump’ın yeniden seçilmesi sadece Amerika için değil, tüm Batı medeniyeti için hayati önem taşıyor. Radikal İslam sistemimize tamamen sızmış ABD de solun, bu ideolojiyi paylaşan insanlarla tamamen aynı çizgide olması çok endişe verici.

Dedi.

Terör örgütü kurucusu olarak anılan Usame Bin Ladin yeğeni olsa da kendisini oldukça “farklı” tanımlayan 33 yaşında ki Noor Bin Ladin, kendini Amerikalı olarak gördüğünü ifade ederken, henüz 12 yaşındayken odasına kocaman bir ABD bayrağı astığını ve en büyük hayalinin de Amerika’yı bir uçtan diğer uca gezebileceği bir seyahat olduğunu kaydetti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!