featured

Volkswagen Arteon 2021 Özellikleri Nelerdir? Volkswagen Arteon 2021 Türkiye’ye Ne Zaman Gelecek?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Volkswagen Arteon 2021 Türkiye pazarında yer almaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl Haziran ayında yapılan resmi açıklamaya göre Volkswagen’in en güzel arabası olması beklenen model 2021 ortalarında Türkiye’de olacaktı. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını maalesef ki otomobil dünyasını da olumsuz yönde etkiledi. Volkswagen Arteon Türkiye ‘de satışa sunulamadı. İşte, otomobil meraklılarının büyük bir heyecan ile beklediği Volkswagen Arteon özellikleri!
Volkswagen Arteon 2021 Özellikleri Nelerdir?Tüm dünyanın büyük bir ilgi ile yeni modellerini takip ettiği marka Volkswagen 2021 arabaları ile gözleri üzerine çekmeyi başardı. Türkiye pazarında yerini alamayan 2021 Volkswagen Arteon ise daha önceki modeller ile Sahibinden.com gibi ikinci el otomobil sitelerinde yerini almaya devam ediyor. İşte, ünlü otomobil markasının yeni modelinin özellikleri.
1 – Arteon’un Makyajlı Hali Çok SevildiAlman araba markaları arasında önemli bir yere sahip olan Volkswagen Arteon 2021 modeli ile çok sevildi. Özellikle dış tasarımında gerçekleştirilen makyaj işlemleri, otomobilin 2020 modellerinin önüne geçmesini sağlayacak gibi görünüyor. İç tasarımında yer alan kokpit tasarımının ustalıkla yeniden düzenlendiği model, çok daha konforlu bir sürüş imkanı sunuyor.
2 – Arteon R-line Dış Tasarımı ile İlgi ÇekiyorFarklı renkleri ve dış tasarım özellikleri ile Volkswagen tutkunlarını heyecanlandıran Volkswagen Arteon 2021 modelinin Passat’tan daha ucuz olması bekleniyor. Passat’tan daha kaliteli, çok daha güzel ve hatta daha güçlü olması beklenen bu yeni model, Alman otomobil markası tutkunlarını büyük bir bekleyişe sürükledi. Izgara, far ve jant tasarımı ile büyüleyici bir görünüme sahip olan yeni bir model ile karşımıza çıkan marka, çok sayıda renk alternatifi ile satışa sunuluyor.
Arka tampon tasarımı ile de dikkat çekici bir havaya sahip olan Volkswagen Arteon özellikleri arasında karartılmış led stop lambaları yer alıyor. Hırçın bir görünüme sahip olan 2021 Volkswagen Arteon, yüksek güvenlik ve konfor arayanları göz bebeği olacak.
3 – Station Vagon Volkswagen Arteon 2021 Üzerinde Bir Başka Durmuş4866 mm uzunluğundaki yeni Volkswagen otomobil modelinin aks aralığı ise 2840 mm uzunluğundadır. Bu özelliği ile arka koltukta oturan kişilerin çok daha rahat bir yolculuk yapmasını hedefleyen marka, kalabalık aileler için ideal olacak gibi görünüyor.
4 – Tamamen Değişmiş İç Tasarımı ile Volkswagen Arteon 20212021 Volkswagen Arteon özellikleri arasında iç tasarım değişiklikleri büyük bir ilgi çekiyor. Kokpit alanının tamamen değişmesi ile Volkswagen Arteon 2020 modelindeki Passat havası giderek, modelin kendine özgü bir havaya sahip olması sağlanmış. Dijital kadranlar, dijital medya araçları, klima ve yeniden tasarlanmış direksiyon modeli ise 2021 Arteon Fiyat listeleri üzerinde etki edecek gibi görünüyor.
5 – Volkswagen Arteon 2021 Motor Özellikleri ile Bir Güç Makinesi Olacak268 beygirlik bir motor gücüne sahip olan Volkswagen Arteon özellikleri ile hayranlık uyandırıyor. 4 tekerden çekişli yapısı ile bir güç makinesi olması hedeflenen bu spor otomobil modelinde 2.0 litrelik ve 8 vitesli bir şanzıman yer alıyor. 2021 Golf 8 ile yarışacak teknik özelliklere sahip olan bu yeni VW otomobil, sürücü odaklı teknik özellikler barındırıyor. 1.4 litrelik hibrit destekli ayrı bir motor ile yeni nesil otomobil modelleri arasında yerini alan 2021 Volkswagen Arteon sizi etkisi altına alacak.
6 – 320 Beygirlik Güç ile Yeni Arteon R-line GeliyorTam 320 beygirlik güç ve 420 torkluk çekiş gücü ile adeta bir canavar makine haline gelen Arteon R-line modeli, 2021 yılının sonlarına doğru Türkiye’de yerini alacak gibi görünüyor. Oldukça güçlü bir motor ile dünya piyasasına hazırlanan yeni Volkswagen otomobil modelinin 1 milyondan fazla bir fiyat ile satışa sunulması bekleniyor.
7 – Volkswagen Arteon 2021 Fiyat Listesi Açıklandı mı?Arteon sıfır Fiyat 2021 listesi Volkswagen resmi web adresinde yer alıyor olsa da Türkiye için henüz bir fiyat bilgisi paylaşılmadı. İkinci el piyasasında büyük ilgi gören Volkswagen Arteon Sahibinden ve arabam.com gibi sitelerde farklı fiyatlar ile karşımıza çıkıyor. 2021 VW Tiguan-T-ROC Fiyat Listesi paylaşımlarının yakın zamanda yapıldığı firmanın resmi web adresine VW Arteon 2021 Fiyatı ile ilgili bilgi için biraz daha beklememiz gerekecek gibi görünüyor.
Volkswagen Arteon 2020 Fiyat Listesi    
Volkswagen Arteon 2021 Türkiye’ye Ne Zaman Gelecek?Geçtiğimiz yıl yapılan açıklamaya göre 2021’in ilk aylarında Türkiye’de satışa sunulması beklenen yeni Volkswagen Arteon 2021 modeli henüz satışa sunulmadı. Ünlü otomobil markasının resmi web adresinde ise Volkswagen Arteon 2020 modelinin şu anda üretilmediği notu yer alıyor. Volkswagen Arteon 2021 modelinin Türkiye’de satışa sunulup sunulmayacağı ve fiyatı hakkındaki son bilgi için birkaç ay daha bekleyeceğiz gibi görünüyor. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!