featured

Volkswagen iD.4 Fiyatı Nedir | Volkswagen Tarihinin İlk Elektrikli SUV Otomobili Asfalta Çıkıyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Volkswagen tarihi yine bir ilk ile dünya otomotiv sektöründe yerini alıyor: Volkswagen iD.4 yani Volkswagen elektrikli SUV otomobil modeli asfaltta yerini alıyor. Başarılı markanın sevilen iD.3 modelinin ardından gelen bu elektrikli SUV otomobil modelinin temelinin İD Crozz konseptine dayandığı belirtiliyor. İşte, Volkswagen iD.4 fiyatı ve özellikleri!

Alman Otomobil Firmasından Elektrikli SUV Otomobil Sürprizi | Volkswagen iD.4 Fiyatı Nedir

Geçtiğimiz yıl temelleri atılan elektrikli SUV otomobil modeli Volkswagen iD.4 sahip olduğu özellikler ile de dikkat çekiyor. Alman disiplinine sahip köklü bir otomobil firması olan Volkswagen ilk kez bir elektrikli SUV modeli geliştiriyor. 

1 – Volkswagen iD.4 ile En Şık SUV Sizin Olsun

SUV otomobil modelleri arasında hem şık hem de kolayca kullanılabilen bir otomobil olması planlanan Volkswagen iD 4 ile eğlenceli sürüşün tadını çıkarabilirsiniz. Hatta şık görünüşü ile trafiği alt üst de edebilirsiniz. Bu yönü ile oldukça dikkat çekici bir otomobile sahip olacağınızı unutmayınız. Eğer dikkat çekmekten hoşlanmıyorsanız, Volkswagen iD 4 ile yolculuk etmemenizi öneririz. Aksi halde tüm gözler otomobilinizde olacak. 

2 – Güçlü Motoru ile Güvenli Yolculuk Vaat Ediyor

Volkswagen iD.4 sahip olduğu 201 beygir gücünde ve 309 Nm çekim kuvvetindeki motoru ile tipik bir aile otomobilinden daha fazlasını sunuyor. Ani hareketlere karşı duyarlı ve oldukça kolay kontrol edilebilen bu otomobille uzun ve yorucu yolculukları geride bırakın. Uzun yolları seven ve yolculuktan zevk alan kişiler Volkswagen iD.4 ile çok daha huzurlu bir sürüş deneyimi yaşayabilecekler. 

3 – Çift Elektrik Motorlu SUV Elektrikli Otomobil | Volkswagen iD.4 

Volkswagen firmasının en yeni otomobili olacak olan Volkswagen iD.4’ün aynı zamanda çift elektrikli motora sahip olacağı açıklanıyor. 2021 yılının ilk çeyreğinde asfalt ile buluşacak olan Volkswagen iD.4 fiyatları ile de dudak uçuklatıyor. 

4 – Şık İç Tasarımı ile Eğlenceli Yolculuklar Deneyimleyin

SUV otomobil markalarının en çok dikkat ettiği özelliklerden biri olan iç tasarım konusunda da Alman devi marka oldukça özen göstermiş gibi görünüyor. Öyle ki hem çok şık hem de çok rahat bir tasarımı olan bu otomobil ile yolculuklar çok daha huzurlu hale geliyor. 

5 – Eğlenceli ve Güvenilir Multi Media Araçları 

Eğer siz de yolculuklarınız sırasında müzik dinlemeyi ve eğlenceli zaman geçirmeyi tercih ediyorsanız, Volkswagen bunu da düşünmüş. Youtube bağlantı özelliği olan ana multi media sistemi ile klimanızı da kontrol edebiliyorsunuz. Wireless bağlantısı olan bu medya aygıtı ile navigasyona bağlanma şansına da sahipsiniz. 

6 – Volkswagen iD.4 Fiyatı Ne Kadar Olacak

Dünyanın en özel tasarımlarından birine sahip olan SUV otomobil modelinin boş kasasına sahip olmak için 40 bin dolarınız olması gerekiyor. Eğer daha dolu bir makineye binmek istiyorsanız, 43 bin 650 doları gözden çıkarmanız gerekecek. 

7 – Tek Motorlu Volkswagen iD.4 Fiyatı Nedir

YouTube video

Eğer çift elektrikli motoru olan değil de yalnızca bir motoru olan bir otomobil tercih ediyorsanız, öncelikle 2022 yılını beklemek zorunda olacaksınız. Standart elektrik motoruyla yapılacak satışlarda ise 35 bin dolarınız olmasına özen göstermelisiniz. 

Volkswagen iD.3 fiyat karşılaştırmalarına sıklıkla maruz kalırken, Volkswagen iD.4 SUV için VOLKSWAGEN ıd 4 sahibinden aramaları başladı bile. 2021 yılının başlarında asfaltta yerini alması planlanan Wolksvagen marka otomobil, Volkswagen ID 4 ile ilgili detayları, Otomobil sayfamızdan takip edebilirsiniz. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!