featured

Yeni Golf 8 Fiyat Listesi Yayınlandı | 2021 Golf  8 Ne Zaman Gelecek | 2021 Golf 8 GTI Özellikleri Nelerdir

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son günlerin merakla beklenen otomobil modeli Volkswagen Golf 8 fiyat listesi paylaşıldı. 2019 yılında tüm dünyaya müjdesi verilen yeni Volkswagen Golf 2021 Golf 8 Almanya fiyatı açıklandı. 15 Mart 2021 tarihinde düzenlenen lansmanda açıklanan 2021 Golf 8 Türkiye fiyatları 223.500 TL ile 398.500 TL arasında değişiyor. Türkiye pazarında önemli bir yere sahip olan Alman araba markaları arasındaki Volkswagen Golf 8 ne zaman gelecek ? 2021 Golf 8 fiyatı nedir? İşte, detaylar…

Volkswagen Golf 8 Fiyat Listesi

ÖTV muafiyeti ile satış imkanı sunulan Volkswagen Golf 2020 fiyat listesi markanın resmi web adresinde yerini aldı.  2021 Golf 8 fiyat listesi ise Türkiye pazarı için 223.500 TL taban fiyat üzerinden şekilleniyor. 8 Ocak 2021 tarihinde paylaşılan 2020 Golf fiyatları ise markanın Türkiye pazarındaki son modelini temsil etmektedir. 3 farklı motor seçeneği ile satışa sunulan Golf 2020 fiyat listesi ise 207 bin 100 TL ile başlıyor.

2021 Golf 8 Almanya Fiyatı Ne Kadar?

Ünlü Alman araba markası Golf 8 2021 modeli ile tüm dünyada tanıtılmaya hazırlanıyor. Firmanın Almanya otomobil bültenlerinde paylaştığı 2021 Golf 8 Almanya fiyatı 27 bin 510 Euro ile 33 bin 840 Euro arasında değişiklikler gösteriyor. Tabi ki bu fiyat, markanın Türkiye pazarına girdiğinde ilave edilecek vergiler ile bir miktar daha yükselerek en düşük olarak 223.500 TL’yi buldu. 

2021 Golf 8 Ne Zaman Gelecek | Yeni Volkswagen Golf 8 Fiyat Listesi

Türkiye otomobil pazarı için önemli bir marka olan Volkswagen, ürettiği birçok modeli kuşkusuz ki ülkemizde satışa sunmaktadır. Türkiye’de uygulanan vergilendirmeler nedeniyle birçok hibrit ya da yüksek teknoloji motora sahip otomobilin satışı şu an için mümkün değildir. Bu noktada ÖTV muafiyetli satış imkanı sunan bazı otomobil satış firmaları ile anlaşma yapan Volkswagen, ön satış işlemlerine onay verdi. Yani, 2021 Golf 8 ne zaman gelecek , hangi motor özellikleri ile gelecek diye merak edenler için müjdeli haber geldi. Yeni Golf 8 GTI modeli 15 Mart 2021 tarihinde tanıtıldı ve yeni modelin özellikleri detayları ile paylaşıldı. 

Markanın En Lüks Otomobili Geldi :  Volkswagen 2021 Golf 8

Volkswagen Golf serisi ile markanın en lüks otomobillerini piyasaya sunmuştu. 2020 Golf GTI ise modelin en lüks versiyonu özelliğini taşımaktadır. Bu yönü ile hem tasarımsal hem de donanımsal olarak farklı bir bakış açısı benimseyen marka, yeni Golf 8 ile son teknoloji güvenlik sistemlerini bir araya getirmiş durumda. İşte, 2021 Golf 8 özellikleri hakkındaki detaylar…

1 – Çok Fonksiyonlu Dijital Gösterge Paneli

2021 Volkswagen Golf 8 modeli iç tasarımında kullanılan son teknoloji cihazları ile oldukça ses getirecek bir model gibi görünüyor. Öyle ki Golf 8 standartlarında ilk defa tam dijital bir gösterge paneli kullanılmıştır. Ayrıca küçük bir fiyat farkı ile Cockpit ismindeki daha geniş bir ekrana bağlanmak mümkün olmaktadır. Buna bir de çok fonksiyonlu direksiyon ile erişim sağlama imkanını ekleyen marka, ‘Gerçek devrim, bu aracın iç mekanıdır’ sloganına uygun davranmış gibi görünüyor.

2 – Güvenli Yolculuk İsteyenler İçin Son Teknolojik Donanım ile Golf 8 Fiyat Listesi

Türkiye için fiyat listesi 223.500 TL başlangıç fiyatı ile açıklanmışken, otomobilin sahip olması beklenen Car2X teknolojisi sayesinde güvenli bir yolculuk yapmak mümkün olacak. 800 metre uzaklıkta bulunan araç ve yayaları fark edebilen Car2X teknolojisi sayesinde, aracın hem ön hem de arkasında kalan trafiğin kontrol edilmesini kolaylaştırıyor.

2021 Golf 8 ile hayatımıza girecek olan bu teknoloji ile trafikte acil durum araçlarından birinin hareket ediyor oluşu tespit edilerek sürücü uyarılacaktır. Ayrıca acil durum fren sistemi ve yaya tanıma sensörleri ile Golf 8 2021 yılının otomobili olmaya hazırlanıyor.

3 – İç Tasarım Değişiklikleri 2021 Golf 8 Fiyat Listesini Etkileyecek mi?

Volkswagen Golf 8 yeni model otomobil içerisinde klima kontrolü mekanizmaları yer alırken, aynı zamanda panoramik tavan mekanizmasının olması da dikkat çekmektedir. 2020 modelinde de yer alan bu özelliklerin kullanılabilmesi için istenen sıcaklık ayarının yapılması yeterli olacaktır. Ayar yaptıktan sonra sıcaklık kontrol panelinde üst konsol aracılığı ile panoramik tavan özelliği de aktif hale getirilecektir.

YouTube video

Ayrıca profil belirleme işlemi ile pano üzerinden otomatik aydınlatma düzenlemeleri yapılabiliyor. Daha önce Passat modelinde karşılaştığımız bu özellik head-up display ve ses sistemi düzenlemeleri için küçük boyutta bir ekran aracılığı ile yapılabilmekteydi. 2021 Golf 8 modelinde de benzer bir kontrol sisteminin kullanılması bekleniyor. Bu da yeni Golf 8 fiyatı üzerinde etki etmiş gibi görünüyor. 

4 – Daha Eğlenceli Yolculuklar

Araç içerisinde kullanılan eSIM teknolojisi ile sürücü ve yolcular We Connect bağlantısı aracılığı ile online hizmetlerden faydalanabileceklerdir. Teknolojik donanımı ile oldukça dikkat çeken bu araçlar, aynı zamanda dinamik ışık yardımcısı , navigasyon sistemi , uyarlama seyir kontrolü , Wi-fi noktası ve yol işareti tanıma özelliklerine de sahip olduğu görüldü. 

Bu yönü ile Golf 8 sahibinden listelerinin en çok tercih edilenlerinden olmaya aday gibi görünüyor. Ayrıca bu yeni Golf 8 fiyatı üzerinde sahip olduğu sensörlerin de büyük yeri olmuş gibi görünüyor. Zira bu otomobilin bilgi ve eğlence sistemi jest ve sesli komut duyarlı olarak geliştirildi.

5 – Geniş İç Hacim ve Rahat Yolculuklar

Yeni model Golf 8 ile yolculuk etmek de oldukça rahat olacak. Lüks tasarımı ile yüksek teknoloji iç tasarıma sahip olan Golf 8 2021 ile uzun yolculuklardan korkma devri kapandı. Geniş iç hacmi ve daha uzun boyu ile uzun yolculuklarda yaşanan sağlık sorunları en aza indirilmiş olacak. Aileniz ile seyahat ederken kullanabileceğiniz geniş bagaj hacmi ise size çok daha faydalı bir yolculuk sağlıyor.  

6 – Motor Özellikleri

2021 Golf 8 motor özellikleri arasında hibrit motor da yer alırken, modelin aynı zamanda benzinli ve dizel versiyonları da üretiliyor olacak. Bir önceki modellere oranla yüzde 17 daha doğa dostu olan bu otomobil modelinde karbondioksit salınım miktarı da aynı oranda düşmüş durumdadır. Bu yeni modelle birlikte hayatımıza 108, 129 ve 148 beygir alternatiflerine sahip 48 voltluk hibrit motor seçenekleri girmiştir.

7 – Akıllı Klima Sistemi ile Çok Daha Rahat Yolculuklar Etmek Mümkün

2021 Golf 8 klima özellikleri arasında Net Görüş seçeneği de yer alıyor. Bu özellik sayesinde sürüş sırasında buğulanma sorunu ile karşılaşmıyorsunuz. Ayrıca Sıcak ayaklar, Sıcak Eller, Temiz Hava ve Soğuk Ayaklar alternatifleri ile de yol boyunca modunuza uygun ısıtma tercihinde bulunabilirsiniz.

“Ben Üşüyorum” ya da “Ben Çok Isındım” komutları ile “Air Care Cimatronic” sistemi çalışarak sürücü ve yolcuların ısınma sistemlerini düzenlemektedir. Bu sistem komutun sürücüden mi yoksa yolcudan mı geldiğini de ayırt edebilmektedir.

8 – Volkwagen Golf 8 Fiyat Listesi Açıklandı mı?

Türkiye’nin büyük bir heyecan ile beklediği model, 15 Mart 2021’de yapılan lansman ile tanıtıldı. 2020 Golf fiyat listesi 213 bin 400 TL ile 349 bin 300 TL arasında değişen alternatifler sunmaktayken, Volkwagen Golf 8 2021 fiyat listesi 223.500 TL ile 398.500 TL arasında değişiyor. Firmanın yeni üretmesi planlanan Volkswagen Arteon 2021 fiyatı ise henüz belli değildir. 

9 – Bütçeye Uygun Golf 2020 Modeli Bulmak Kolay

Hem yeni nesil bir otomobiliniz olmasını hem de oldukça hesaplı olmasını istiyorsanız, 2020 model Golf alternatifleri ile tanışma vaktiniz gelmiş demektir. 8 Ocak 2021 tarihli fiyat güncellemesi ile sunulan 3 farklı motor özelliği ile bir Golf sahibi olmak artık çok kolay. Tek yapmanız gereken ne tür bir Golf sahibi olmak istediğinize karar vermek. 2021 Golf 8 fiyat listesi için Volkswagen web sitesini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. 

Volkswagen Fiyat Listesi 2021

10 – Yeni Volkswagen Golf 8 2020 İlk İnceleme ( Video

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!