En İyi 23 Yapay Zeka Dizi Önerileri | Ufkunuzu Genişletecek İzlenmesi Gereken Yapay Zeka Dizileri ve Filmleri

En İyi 23 Yapay Zeka Dizi Önerileri | Ufkunuzu Genişletecek İzlenmesi Gereken Yapay Zeka Dizileri ve Filmleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Boş vaktinizi değerlendirmek için en iyi yapay zeka dizi önerileri nelerdir araştırıyorsanız bu yazımız sizin için! Son zamanlarda öne çıkan, dizi tutkunlarının izlemekten keyif aldığı, ufkunuzu genişletecek ve mutlaka izlenmesi gereken yapay zeka dizileri bu listede!

Yapay Zeka Dizisi Netflix Önerileri

Yapay zeka dizi türü son yıllarda seyirciler tarafından fazlaca tercih ediliyor çünkü bilim kurgu dizi tarzının en merak uyandırıcı türlerinden biri… Teknolojinin hızla gelişmesiyle birlikte yapay zekaya olan ilginin artması, dizi ve film sektörünü de oldukça etkiledi. Bu sektörün öncülerinden biri de Netflix…

Dizi ve film tutkunları, gelecekte neler olabileceğine dair ipuçlarını yakalamak, hafızalarını zorlamak ve düşüncelerinin sınırlarını zorlamak için en iyi yapay zeka dizileri nelerdir araştırıp ekran başına geçiyor. Biz de yazımızın bu kısmında yapay zeka dizisi Netflix seçeneklerini sizler için sıraladık… İşte, izlenmesi gereken en iyi Netflix yapay zeka dizileri listesi…

En İyi Yapay Zeka Dizi Önerileri | Ufkunuzu Genişletecek İzlenmesi Gereken Yapay Zeka Dizileri

1- Osmosis

Netfix yapay zeka dizi önerileri listemizin başında Osmosis geliyor. Bir grup gencin, deneysel bir sevgili bulma arayışını konu alan Osmosis dizisinde başlangıçta her şey güzel gitse de daha sonra olaylar sarpa sarıyor.

Hugo Becker, Gael Kamilindi ve Agathe Bonitzer’in başrollerini paylaştığı Osmosis’te bir çöpçatanlık uygulaması piyasaya sürülüyor ve ardından bu yapay zeka, insanların beyin verilerini inceleyip ruh ikizini bulmasını sağlıyor. Ancak bu, kusursuz bir uygulama değil ve ruh ikizini bulmanın da bir bedeli var!

Osmosis IMDb Puanı: 5,9

Yayın Tarihi: 2019

YouTube video

2- Black Mirror

Son zamanların en çok izlenen, en iyi dizileri arasında yer alan Black Mirror her bölümünde farklı bir hikayeyi anlatıyor ve farklı eleştirilerle seyirci karşısına çıkıyor. Yapay zeka da bu dizinin pek çok bölümünde konu ediliyor. Toplumun ve insanların karanlık taraflarını sıkça anlatan en iyi yapay zeka dizi seçenekleri arasında bulunan Black Mirror’ın her bölümünü izlemek farklı bir keyif veriyor ve hafızaları zorluyor.

Black Mirror IMDb Puanı: 8,8

Yayın Tarihi: 2011

YouTube video

3- Altered Carbon

Altered Carbon da en iyi yapay zeka dizi seçeneklerinden bir tanesi… Başrollerini Renee Elise Goldsberry, Chris Conner ve Will Yun Lee’nin paylaştığı Netflix dizisi Altered Carbon’da insanların kişilik özellikleri ile ruhlarının başka bedenlere transfer edilmesi konu ediliyor. 300 yıl sonrasının teknolojisini anlatan Altered Carbon, ölümün nihai bir son değil; bir tercih olmasıyla da ön plana çıkıyor.

Altered Carbon IMDb Puanı: 8

Yayın Tarihi: 2018

YouTube video

4- Better Than Us

Rus yapımı Better Than Us sürükleyici yapay zeka dizileri arasında ancak bu dizi yalnızca bir sezon… Parçalanmanın eşine gelmiş bir ailenin, bir robota sahip olmasıyla değişen hayatlarını anlatan Better Than Us dizisinde yıl; 2029. Bu tarihte artı insanlar robotları pek çok alanda kullanıyor. Hatta suç işlemekte bile! Eğer iyi bir yapay zeka dizi izlemek istiyorsanız, Better Than Us dizisini tercih edebilirsiniz.

Better Then Us IMDb Puanı: 7,4

Yayın Tarihi: 2018

https://youtu.be/9CPWD4GRAsA

5- Are You Human?

Pek çok dizi tutkunun en iyi yapay zeka dizi listesinde yer alan Are You Human dizisi Güney Kore yapımı olarak karşımıza çıkıyor. Beyin bilimi ve yapay zeka alanında uzman bir annenin, bir kaza sonucu komaya giren oğlu gibi görünen robot üretmesi ve onu, oğlunun yerine geçirmesini konu edinen Are You Human dizisinde gülmek de, düşünmek de, üzülmek de var!

Are You Human IMDb Puanı: 7,9

Yayın Tarihi: 2018

YouTube video

6- Nightflyers

Yapay zeka konulu bilim kurgu dizileri arasında Netflix yapımı Nightflyers da yer alıyor. Dizinin konusu ise; bir grup bilim insanının, dünyanın sonunun yaklaştığına inanılması nedeniyle yeni yaşam formları araması. Dizide tüm zamanların en donanımlı, en iyi uzay gemisi yapılıyor ve zorlu maceralara atılıyor. Ancak bu macera içinde akıl alması güç olaylar da yaşanıyor…

R.R Martin’in Nightflyers adlı romanından uyarlanan ABD yapımı bu bilim kurgu dizisinde başrolleri Maya Eshet, David Ajala, Eoin Macken, Sam Strike ve Jodie Turner Smith oynuyor.

Nightflyers IMDb Puanı: 5,8

Yayın Tarihi: 2018

YouTube video

7- I’m Not a Robot

Yapay zeka konulu bilim kurgu dizileri arasında Güney Kore yapımı bir dizi olan I’m Not a Robot da yer alıyor. I’m Not a Robot konusu; insan alerjisi olan karakter üzerinde yoğunlaşıyor. Santa Maria adlı bilim ekibi, neredeyse insandan farksız bir robot üretiyor ve insan alerjisi olan Min-Gyu da bu projeye finansman adayı oluyor.

Ancak her şey yolunda gitmiyor ve robot arızalanıyor. Bu nedenle robota yüzü verilen kişiden para karşılığında robot taklidi yapması isteniyor. Olaylar da tam bu noktada karışmaya başlıyor. Eğer iyi bir yapay zeka dizi seçeneği arıyorsanız I’m Not a Robot izleyebilirsiniz.

I’m Not a Robot IMDb Puanı: 8

Yayın Tarihi: 2017

YouTube video

8- Oniscient

Brezilya yapımı yapay zeka konulu bilim kurgu filmlerinden bir diğeri de Oniscient. İnsanların doğduğu andan itibaren kesintisiz olarak kişiye özel dronelarla gözetlendiği bir yerde yaşayan Nina, bu droneların üretildiği şirkette çalışmaktadır. Şirkette yaptığı görüşmeden sonra babasına ulaşamayan Nina eve döndüğünde babasının ölmüş olduğunu görür. Ancak bu neredeyse imkansızdır. Çünkü dronedan herhangi bir uyarı gelmemiştir.

Babasının ölümünü araştırmaya başlayan Nina drone görüntülerine ulaşmaya çalışır ancak bu görüntülerin insanlar tarafından izlenmesine izin yoktur. Nina ise gerçeğe ulaşmak için başkasıyla ittifak kuracak ve ölümün sır perdesini her şeye rağmen aralamaya çalışacaktır.

Oniscient IMDb Puanı: 6,5

Yayın Tarihi: 2020

YouTube video

9- My Holo Love

Yapay zeka konulu bilim kurgu dizisi olan My Holo Love bir Netflix dizisi ve Güney Kore yapımı. My Holo Love konusu ise; yalnız bir kadının yapay zeka ürünü olan Holo ile karşılaşması ve bu karşılaşma sonrası gelişen olaylar…

My Holo Love dizisi oyuncu kadrosunda ise Yoon Hyun-min, Kim Soo-jin, Choi Yeo-jin, Kang Seung-hyun, Ko Sunhee, Lee Ki-chan ve Hwang Chansung bulunuyor.

My Holo Love IMDb Puanı: 7,6

Yayın Tarihi: 2018-2020

YouTube video

10- Love, Death & Robots

Yapay zeka dizileri önerisi arayan ve bilim kurgu dizileri tutkunları olanların tercih edebileceği bir Netflix dizisi de; Love, Death & Robots… Aslında bir animasyon dizisi olan Love, Death&Robots’ta her bir bölümde farklı kısa kısa hikayeler ele alınıyor. Dizide insanlığın çöküşü sonrası yaşananlar animasyonla ve güzel bir bilim kurgu örgüsüyle anlatılıyor.

Love, Death&Robots IMDb Puanı: 7,9

Yayın Tarihi: 2019

YouTube video

11- Lyoko Kodu

Netflix yapay zeka dizi seçeneklerinden biri de Lyoko Kodu. Lyoko Kodu aslında bir çizgi film ve 4 sezondan oluşuyor. Kadic Ortaokulunda yatılı olarak okuyan beş öğrenci, süper bir bilgisayarın içinde gizlenmiş bir paralel evren keşfederler. Bu paralel evrenin bir virüs tarafından yok etmemesi için de adeta savaşırlar.

Lyoko Kodu IMDb Puanı: 5,9

Yayın Tarihi: 2003-2007

En İyi 23 Yapay Zeka Dizi Önerileri | Ufkunuzu Genişletecek İzlenmesi Gereken Yapay Zeka Dizileri ve Filmleri

12- The Orbital Children

The Orbital Children Netflix bilim kurgu dizileri arasında Japonya yapımı olarak karşımıza çıkıyor. Anime dizisi olan The Orbital Children konusu ise; ayda dünyaya gelen iki çocuk ile bir kaza sonucu uzay istasyonunda mahsur kalan üç dünyalı çocuğun hayatta kalma mücadelesi… Dizinin konu edindiği zaman dilimi ise; 2045. The Orbital Children izlenmesi gereken yapay zeka dizi seçeneklerinden biri.

The Orbital Children IMDb Puanı: 7,3

Yayın Tarihi: 2022

YouTube video

13- The Expanse

Yapay zeka dizileri ve bilim kurgu dizileri arayanların tercih edebileceği bir başka Netflix dizisi de ABD yapımı olan The Expanse. Günümüzden yaklaşık olarak 200 yıl sonrasını konu edinen The Expanse dizisinde deneyimli bir dedektif, kaybolan bir kızı bulmak amacıyla bir uzay gemisinin kaptanı ile işbirliği içene girer. Kayıp kız, zengin bir ailenin kızıdır. Olay araştırıldıkça işin içinden insanlık tarihindeki en büyük komplosundan biri ortaya çıkar.

The Expanse IMDb Puanı: 8,1

Yayın Tarihi: 2015-2022

YouTube video

Diğer Platformlardaki En İyi Bilim Kurgu Dizileri ve Yapay Zeka Dizi Önerileri

Elbette ki Netflix dizi yayının yapıldığı tek platform değil… Netflix dışında diğer platformlarda yayınlanan bilim kurgu ve yapay zeka dizileri sizler için aşağıda sıralandı.

En İyi 23 Yapay Zeka Dizi Önerileri | Ufkunuzu Genişletecek İzlenmesi Gereken Yapay Zeka Dizileri ve Filmleri

1- Humans

ABD yapımı olan, yapay zeka konulu bilim kurgu dizileri arasında yer alan Humans’ta Synth adı verilen android robot insanlar konu ediliyor. Bir düşünün; evde her ihtiyacı gören robot/insan olsaydı neler olurdu? İşte tam olarak Humans dizisi bu sorunun cevabını konu ediniyor. Ve farklı olarak insanların robotlara bağlanmış yaşamlarını, robotların gözünden izleyiciye sunuyor.

Humans IMDb Puanı: 7,9

Yayın Tarihi: 2015-2018

YouTube video

2- Almost Human

Almost Human dizisi 2048 yılında geçiyor ve yapay zeka, polisiye bilim kurgu dizisi olarak karşımıza çıkıyor. 2048’de teknoloji oldukça gelişmiştir ancak silah satışı, uyuşturucu ticareti ve terör olayları da kontrolden çıkmıştır. Bu nedenle de her polis bir android ile çalışmak zorundadır… Bu androidler polislerin çalışma arkadaşıdır ve neredeyse insandan farksızdır.

Almost Human IMDb Puanı: 7,9

Yayın Tarihi: 2013-2014

YouTube video

3- The Age of A.I

The Age of A.I aslında bir bilim belgeseli. Bu bilim belgeselinde yapay zekanın kullanıldığı uzay yolculuğundan sağlığa, robotikten afet önlemeye kadar pek çok alan anlatılır. ABD yapımı olan The Age of A.I Youtube Originals platformunda yayınlanıyor.

The Age of A.I IMDb Puanı: 7,8

Yayın Tarihi: 2019-2020

YouTube video

4- Weird City

Youtube Premium’da yayınlanan Weird City yakın gelecekte yaşanan olayları anlatıyor. Kurgu bir şehir olan Weird’de her bölüm, şehir yaşantısından bir günü seyircilere aktarıyor.

Weird City IMDb Puanı: 7,4

Yayın Tarihi: 2019

YouTube video

5- Caprica

Caprica dizisi Battlestar Galactica evreninde geçiyor ancak Battlestar Galactica’dan oldukça farklı bir kurgu ve anlatıma sahip. Ve ayrıca Battlestar Galactica’dn 58 yıl öncesini anlatıyor.

Yapay zeka dizi önerileri arasına bulunan Caprica’da yapay zeka, sanal dünya, terörizm, robotik ve dijitalleşme gibi konular ele alınıyor; insanlar tarafından Saylon ırkının nasıl köle hale getirildiğini seyircilere aktarıyor.

Caprica IMDb Puanı: 7,1

Yayın Tarihi: 2009-2010

YouTube video

6- Person of Interest

Mr. Finch suçları önlemeyi amaç edinen bir milyonerdir ve bu amaçla bir bilgisayar programı geliştirir. Fakat bu programın çalışması için birinin yardımına ihtiyaç vardır. Bu yardımı sağlayacak olan kişi de resmi kayıtlara ölü olarak geçen eski bir CIA ajanı olan Reese’dir. Bu ikilinin amacı; suçların işlenmeden önce önlenmesidir.

Person of Interest IMDb Puanı: 9,8

Yayın Tarihi:  2011-2016

YouTube video

7- The 100

The 100 yapay zeka konusu da olan bilim kurgu dizileri arasında en beğenilenler arasında. Nükleer bir savaştan sonra dünyanın yok olması nedeniyle bazı insanlar bir uzay gemisine bindirilir. Ve bu gençlerden bazıları 97 yıl sonra yeniden dünyaya yerleşim için dünyaya gönderilir. Ancak hiçbir şey kolay ve sıradan ilerlemeyecektir…

The 100 IMDb Puanı: 8,4

Yayın Tarihi: 2014-2020

YouTube video

8- Battlestar Galactica

Saylonlar, insanlar tarafından yapay zeka kullanımı ile üretilmiş robotlardır. Fakat Saylonlar zaman içinde kendi bilinç ve zekalarına sahip olmuşlar, insanlara karşı başkaldırmışlardır. Böylelikle insanlar ve Saylonlar arasında bir savaş söz konusudur. Fakat insanlar tüm savunma sistemlerine rağmen Saylonların ürettiği bilinmeyen bir silah karşısında oldukça savunmasızdır.

Bir başka yapay zeka dizi olan Caprica dizisine de evren olarak ev sahipliği yapan Battlestar Galactica en beğenilen yapay zeka bilim kurgu dizilerinden biri.

Battlestar Galactica IMDb Puanı: 7,2

Yayın Tarihi: 2004-2009

YouTube video

9- The Mandalorian

Bir Disney+ dizisi olan The Mandalorian en beğenilen yapay zeka konulu da olan bilim kurgu diziler arasında. The Mandalorian dizisi, Star Wars’ın altı ve yedinci filmlerinin arasındaki 30 yıllık zamanda geçiyor.

Mandalorian henüz küçük yaşta ailesini kaybetmiş ve Mandalorianlar tarafından büyütülmüştür. Ve Mandalorianlara özgü olan bir maske taktığı için yüzü hiç kimse tarafından bilinmemektedir. Kendisi para karşılığında, dünyanın her yerinde iş yapmaktadır. Sıradaki görevi ise; Greef Karga tarafından verilen işi yapmak; bir paketi alıp Greef Karga’ya teslim etmektir.

The Mandalorian IMDb Puanı: 9,8

Yayın Tarihi: 2019

YouTube video

10- Westworld

En iyi yapay zeka dizi seçenekleri arasında HBO’da yayınlanan Westworld de bulunuyor ve ilginç konusuyla seyircilerin dikkatini çekiyor. Westworld aslında kurgusal bir kasabadır. Bu kurgusal kasabanın ev sahipleri ise android robotlardır. Westworld eğlence parkı aynı zamanda zenginlerin çeşitli fantezilerini  gerçekleştirdiği, bir senaryo seçerek dahil oldukları bir yerdir. Bu android robotlar, kasabalarına gelen misafirlere zarar vermezler ancak bazı robotlar varlıklarını sorgulamaya başladığında gidişat tamamen değişir. Eğer en iyi bilim kurgu ve yapay zeka dizileri arayışındaysanız Westworld sizin için iyi bir seçenek olabilir.

Westworld IMDb Puanı: 6,9

Yayın Tarihi: 2016-2022

YouTube video

BONUS: En İyi Yapay Zeka Filmleri Önerileri

En iyi bilim kurgu dizileri ve en iyi yapay zeka dizi önerileri nelerdik listeledik. Peki ya en iyi yapay zeka filmleri nelerdir? Yazımızın bu kısmında tüm zamanların en beğenilen en iyi yapay zeka filmleri arasından bazılarını sunacağız.

1- Metropolis

Metropolis sinemada yayınlanan ilk yapay zeka filmi olarak biliniyor. Bu filmde yönetici ve işçi sınıfı vardır. Yönetici sınıfı konforlu bir hayat sürerken, işçi sınıfı yeraltında zorluklarla dolu bir hayat sürmektedir. Lang karakteri ise aşktan yola çıkar be bu iki sınıfı uzlaştırmak için çalışır.

Metropolis IMDb Puanı: 8,3

Yayın Tarihi: 1927

YouTube video

2- Başyapıt Niteliğinde Yapay Zeka Dizi Önerisi: Matrix

Bir bilgisayar programcısı olan Neo, Matrix sanal gerçekliğinden kurtulmuş ve insanlarla savaşan makinelere karşı başlatılan bir isyana dahil olur… Ve izleyicilere artırılmış gerçeklik ve sanal gerçeklik Matrix serisi ile sunulur. Eğer siz de yapay zeka dizi önerileri dışında gelmiş geçmiş tüm zamanların en iyisi bilim kurgu filmleri ve yapay zeka filmleri arıyorsanız Matrix üçlemesini izleyebilirsiniz.

Matrix IMDb Puanı: 8,7

Yayın Tarihi: 1999

YouTube video

3- Ex Machina

Caleb Smith büyük bir arama motoru şirketinde programcıdır. Caleb Smith, çalıştığı şirketin CEO’su tarafından dağ evinde bir hafta yaşayacağı yarışmaya katılım için hak sahibi olur. Ancak Caleb dağ evine gittiğinde, CEO Nathan’ın aslında onu turing testi için insan unsuru olarak kullanacağını öğrenir.

Ex Machina IMDb Puanı: 7,7

Yayın Tarihi: 2014

YouTube video

4- A.I Artificial Intelligence

A.I Artificial Intelligence yönetmeni, tüm zamanların en iyi yönetmenleri arasında yer alan Steven Spielberg… en iyi yapay zeka filmleri arasında yer alan A.I Artificial Intelligence’da sevme yeteneğiyle programlanan çocuksu android David’in hikayesi konu ediliyor.

A.I Artificial Intelligence IMDb Puanı: 7,2

Yayın Tarihi: 2001

YouTube video

5- Next

En iyi yapay zeka bilim kurgu dizileri arasında Next de bulunuyor. Next filminde Cris Johnson sihirbazlık gösterisi yapmaktadır. Ancak onu farklı kılan; gelecekte gerçekleşebilecek olayların 2,5 dakikasını görmektedir. Cris, bu özelliğinin bilinmesini istemez çünkü bu özellik nedeniyle özgürlüğünün kısıtlanabileceğini düşünür.

Next IMDb Puanı: 6,2

Yayın Tarihi: 2007

YouTube video

6- The Machine

En iyi yapay zeka filmleri arasında The Machine de bulunuyor. Vin Diesel, dünyanın en gelişmiş  silahı olarak Pentagon’da üretilmiştir ve insan görünümündedir. Ancak ilerleyen süreçte projenin tehlikeli olduğu anlaşılır ve The Machine projesi iptal edilir. Ancak The Machine yıllar sonra bir çocuk tarafından gömüldüğü yerden çıkartılır ve tekrardan aktif hale getirilir.

The Machine IMDb Puanı: 6

Yayın Tarihi: 2013

YouTube video

7- The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy

İzlenmesi gereken yapay zeka ve bilim kurgu filmleri arasında The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy de bulunuyor. Bu filmde Arthur Dent, Ford Prefect isimli bir uzaylı ile birlikte uzayda kestirme bir yol açılması için dünyanın patlatılması öncesinde vogon inşaat gemisine otostop çeker. Böylelikle dünyadan kaçmayı başarır ve ardından yaşanan olaylar anlatılır.

The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy IMDb Puanı: 8

Yayın Tarihi: 2005

YouTube video

8- Azınlık Raporu

Yönetmenin Steven Spielberg’in olduğu ve başrolde Tom Cruise, Colin Farrell ile Kathryn Morris’in oynadığı bilim kurgu filmi Azınlık Raporu’nda John Anderon bir dedektiftir. Ancak John sıradan dedektiflerin aksine psişik güçleri olan ve bir takım teknolojilerle suçlar işlenmeden suçluların yakalandığı bir birimin başındadır. Ancak gün gelir dedektif John’un kusursuz olduğuna inandığı bu sistem tersine işlemeye başlar…

Azınlık Raporu IMDb Puanı: 7,6

Yayın Tarihi: 2002

YouTube video

9- Terminatör: Yok Edici

Terminatör: Yok Edici de son zamanların en iyi bilim kurgu ve yapay zeka filmleri arasında. Terminatör: Yok Edici filminde 2029 yılında yaşanan kıymet sonrası, Skynet isimli yapay zeka ürünü, 1990’lı yıllarda yok ettiği insan ırkından kurtulmayı başaran direnişçilere karşı savaş açmıştır…

Terminatör: Yok Edici IMDb Puanı: 8

Yayın Tarihi: 1984

YouTube video

10- Moonfall

Ayın yörüngesinden çıkarak dünyaya doğru yaklaşması ve insanların bu durum karşısında yaşadıkları Moonfall filminde konu ediliyor. Ayın yörüngesinden çıkması nedeniyle dünya çok büyük bir tehlike altındadır çünkü bunun gerçekleşmesini sağlayan gizemli bir güçtür.

Moonfall son zamanların en iyi yapay zeka bilim kurgu filmleri arasındadır. Bu filmin yayınlanmasının ardından NASA tarafında ayın yörüngesinden çıkabileceği, Moonfall filminde yaşananların gerçek olma ihtimalinin olduğunun açıklanması, filme olan ilgiyi de artırmıştır.

Moonfall IMDb Puanı: 5,1

Yayın Tarihi: 2022

YouTube video

11- Süper Zeka

Carol Peters daha önce kurumsal yönetici olarak çalışmış biridir. Hayatından oldukça hoşnutsuzdur ve isteklerini yapamamış, hayallerini gerçekleşirememiş olmaktan son derece şikayetçidir. Ancak Carol Peters’ın sıkıcı olan hayatı, bir günde tersine döner. Çünkü gezegenin patlatılacağını söyleyen sezgileri olan bir yapay zeka, ona dünyayı kurtarması için üç gün süre verir.

Süper Zeka IMDb Puanı: 5,4

Yayın Tarihi: 2020

YouTube video

12- Mother/Android

İnsanlar ve yapay zeka arasında büyük bir savaşın yaşandığı esnada Georgia ve Sam, doğacak çocuklarına güvenli bir ortam sağlamak adına tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Sam ile Georgia’nın bunun için çok az vakitleri vardır…

Mother/Androis IMDb Puanı: 4,9

Yayın Tarihi: 2021

YouTube video

İlginizi Çekebilir: Beyin Yakan Paradoks Filmleri ile Siz de Şaşırmaya Hazır Olun!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!