featured

Zoom Toplantısı Sırasında Kamerayı Açık Unutan Belediye Meclis Üyesinin Cinsel İlişki Görüntülerini Tüm Kurul Canlı Olarak İzledi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Brezilya meclis üyeleri zoom toplantısı sırasında ummadıkları bir görüntü ile karşı karşıya kaldılar. Öğrencilere verilecek olan yemek bursu görüşmelerini gerçekleştirirken meclis üyelerinden biri kamerasını açık unuttu. O anlarda toplantı devam ediyordu ve kamerayı açık unutan meclis üyesi eşi ile cinsel ilişkiye girmeye başladı. Tüm üyeler olay anını canlı canlı izledi.

Zoom üzerinden toplantı yapılması karantina dönemlerinde popüler olan bir uygulama olarak karşımıza çıktı. Öğretmenler, firmalar, devlet yetkilileri tüm görüşmelerini Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirdi. Fakat uygulamanın azizliğine uğrayan birçok kullanıcı canlı yayın kazasına uğradı ve uygunsuz görüntüler ortaya çıktı.

Kamerayı Açık Unutan Meclis Üyesi Canlı Yayında Cinsel İlişkiye Girdi

O uygunsuz görüntülerden biri de Brezilyadan geldi. Toplantı sırasında kamerayı açık unutan meclis üyesi, eşi ile ilişkiye girdi ve tüm üyeler bu olaya şahit oldu.

belediyesi meclis üyeleri de üniversite öğrencilerine yemek bursu verme konusunu konuşmak için bağlantı kurdular. Konu görüşülmeye başlandıktan bir süre sonra katılımcılardan birisi görüşmeden ayrıldı. Fakat sohbet odasından çıkmayı ve kamerayı kapatmayı unuttu.

https://www.youtube.com/watch?v=yDif70bc7W0

Canlı yayına katıldığı odada soyundu ve yatak üzerinde eşi ile cinsel ilişkiye girmeye başladı. Zoom toplantısı yapan diğer üyeler olayı sonradan fark etti ve olayı izlemeye başladılar. Karşı tarafa olay çaktırılmadı ve toplantıya devam edildi. Görüşmeden sorumlu olan kişiden rica edildi ve çiftin görüntüsü ekrandan kaldırıldı.

Toplantı Başkanından Açıklama

Sosyalizm ve Özgürlük Partisi üyesi Leonel Brizola toplantıya başkanlık ediyordu. Olay sonrası açıklamalarda bulunan Brizola;

“  Kamera açıkken cinsel ilişkiye girdiklerini fark ettik ancak gündemimizdeki önemli konuya tartışmaya devam ettik. Öğrencilere yemek verilemesi çok daha önemli bir konu. Cinsel ilişkiye giren çifti görünce görüşmenin sorumlusundan onların görüntüsünü kaldırmasını rica ettik.” İfadelerini kullandı.

Daha sonra yapılan açıklamalarda, ilişkiye giren kişinin kimliğine ve görevine dair bir açıklama yapılmadı ve kimliği gizli tutuldu. Zoom toplantısı sırasında cinsel ilişkiye giren kişi hakkında idari bir soruşturma başlatılıp başlatılmadığı bilgisi ise verilmedi.

Zoom Nasıl Kullanılır? Zoom Nedir?

Zoom meeting tabiri karantina dönemi ile en çok duyulan terim oldu. Bir zoom odası açarak ders, toplantı, görüşme gibi video konferanslar gerçekleştirilmektedir. Yani online bir toplantı yapmak için zoom uygulaması video görüşme imkanı sağlıyor.

Zoom ile görüşme nasıl yapılır sorusu bu dönemde sıkça aranan kelime grubu oldu. Öncelikle telefonunuza veya bilgisayarınıza uygulamayı indirmeniz gerekiyor. Kullanmak için bir hesaba ihtiyacınız olacak. Herhangi bir toplantıya katılmak için hesap açmanız ve size gönderilen oturum linkine girmeniz gerekiyor.

YouTube video

Eğer görüşmeyi siz başlatacak iseniz new meeting sekmesinden yeni bir giriş yapmalısınız. Konu ile ilgili yönlendirme zaten karşınızda görünen ekranda yer alıyor olacak. Türkiye’de de sıkça kullanılan zoom toplantısı üzerinden ekran paylaşımı da yapılmaktadır. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!