ankara-jant-boyama

Ankara Jant Boyama Hizmeti Nereden Alınır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara jant boyama işlemi yaptırmak istiyorsunuz ancak hangi firmayı tercih edeceğinize karar veremiyor musunuz? Söz konusu jant boyatmak ise zorlanmakta oldukça haklısınız. Bu alanda hizmet vermekte olan çok sayıda işletme mevcuttur. Firma sayısının çok olması aralarında seçim yapmanızı zorlaştıracaktır.

Bahsi geçen konu dışında jant boyamanın da iyi bir şekilde yapılacağından emin olmanız gerekmektedir. Aksi taktirde hatalı seçim yapılan boyama firması sizlere ekstra masraflar çıkarabilir. Hoşunuza gitmeyen boyamalar jant düzeltme işlemlerine sebebiyet verebilir. Böyle bir durum hem zaman hem para kaybına neden olacaktır.

Firma seçiminde sorun yaşamak istemeyenler yazının devamında jant boyama şirketi seçiminde nelere dikkat edilmesi gerektiği hakkında bilgi sahibi olabilirler. Ankara jant boyama işlemlerinizi başınız ağrımadan yaptırmak istiyorsanız bu adımlara mutlaka dikkat etmelisiniz!

ankara-jant-boyama

Ankara Jant Boyama Hizmeti Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Ankara jant boyama esnasında ince eleyip sık dokumanızda fayda vardır. Sebebi yapılacak boyama jantınıza zarar vermemeli ve sizi fazladan uğraşlara itmemelidir. Peki bu aşamada nelere dikkat etmek gerekir? Başlıca dikkat etmeniz gereken unsur jantları boyayan firma seçimidir. Seçtiğiniz şirket işlemlerinde hangi boyaları kullanıyor ve alanında uzman kişilerle çalışıyor mu?

Farklı olarak dikkat etmeniz gereken diğer kriter ise şirketin sunduğu hizmetler içerisinde sizlere neler vaat ediyor olduğudur. Jant tamiri, oto lastik tamiri, rot balans ayarı ve daha fazlası gibi işlem gerektirecek durumlara boyama sonrasında ihtiyaç olabilir. Şirketle anlaşırken fiyat kapsamında alacağınız hizmetin türünü belirlemekte dikkat etmeniz önemlidir. 

Ankara Jant Boyama Türleri Nelerdir?

Jantlarının rengini değiştirmek isteyenler için farklı bazı yöntemler mevcuttur. Ankara jant boyama noktasında işlem yapılırken jant boyama spreyi ya da makinalarca yapılmaktadır. Spreyle boyama işlemi en sık kullanılanlar arasında yer alsa da makina tarafından yapılan boyalama daha düzgün sonuçlar vermektedir. 

ankara-jant-boyama

Bunun dışında jant rengini değiştirme aşamasında kişiler tarafından krom ve polisaj uygulaması da sıklıkla tercih edilmektedir. İki boyama türünde de renk değişikliğinden ziyade var olan renginin daha parlak ve güzel görünüme kavuşması amaçlanır. Her iki yöntemde araç jant boyama jant temizliği adı altında da bahsedilebilir. 

Krom Jant Boyama Ankara

Ankara jant düzeltme ve boyama da krom rengine bir hayli ilgi vardır. Sebebi krom ürünün göz alıcı parlaklığı ve metal renginin araçlara kattığı eşsiz uyumdur. Ankara jant boya sayesinde yüksek fiyatlardaki krom jantları almak yerine daha uygun fiyatlara aynı görünüme sahip olabilirsiniz. Peki bu nasıl olacak?

Ankara jant boyama işlemlerinde jantlarınız sökülür, hasarlı bölgeleri macun ya da zımpara yardımıyla düzeltilir ve krom renk jant boyama spreyi yardımıyla boyanır. Jantlar iyi boyandığı taktirde orijinalinden farksız olur ve estetik bir görünüm sağlar. Siz de krom rengini beğeniyorsanız uygun fiyatlara bu yöntemi hemen deneyin!

Ankara Jant Boyama ve Polisaj

Polisaj özel malzemelerin yardımıyla jant parlatma işlemine verilen addır. Kullanıcılar Ankara jant boya ile çok ilişkilendirmese de polisaj işleminde de jantlarınızda renk değişikliği meydana gelir. Araç jantlarınız eski kararmış ve hasarlı görüntülerinden kurtarılarak yeni göz alıcı parlak hale dönüştürülür.

Ankara jant boyama esnasında yaptıracağınız polisaj uygulaması sizin için ileriye dönükte bir yatırım olacaktır. Jantlardaki yıpranmaları da azaltan uygulama sayesinde uzun süreli kullanım fırsatı yakalayacaksınız. Üstelik tüm içeriklere çok uygun fiyatlara sahip olacaksınız!

Ankara Jant Boyama Fiyatları 2022 Yılında Ne Kadar?

Jant boyama işlemi öncesinde en çok merak edilen konu fiyatlardır. Fakat bahsi geçen konu hakkında tam bir fiyat söylemek çok mümkün değildir. Sebebi ise jant boyama renkleri, jant boyama seti, yapılan işçilik de dahil tüm adımlar fiyatları etkilemektedir. Bu kadar çok ürün ve fiyat değişkenliğinin olduğu bir ortamda fiyat verilmesi sizi yanıltacaktır. 

Ankara jant boyama hakkında net bir fiyat bilgisi alabilmek için firmalarla görüşmek sizin için daha avantajı olacaktır. Ankara jant tamiri boyama işlemi yapan firmalar sizden aracınızda yapacağınız değişikliğe dâhil bilgileri alır ve fiyatları bildirir. Bahsedilen konu hakkında fiyat araştırması yaparken sanayileri dolaşmanızda fayda vardır. Sanayiler servislere göre daha uygun fiyatlara jant boyaması yapmaktadır. 

Ankara Jant Polisaj Fiyatları Ne Kadar?

ankara-jant-boyama

Standart jant boyamanın dışında “polisaj jant boyama ne kadar?” sorusu da oldukça fazla araştırılmaktadır. Polisaj jant boyama ve düzeltme fiyatları hakkında da net bilgi verilememesiyle birlikte klasik jant boyama fiyatlarına göre daha uygun olduğu söylenebilir.

Ankara jant boyama sırasında polisaj yöntemi tercih edildiği taktirde zaman ve paradan kâr elde edebilirsiniz. Yapımında daha az malzeme kullanımı sebebiyle fiyatlarda diğer seçeneklere göre daha ucuzdur. Polisaj boyanızı tüm oto tamir firmalarında rahatlıkla yaptırabilirsiniz. 

Müşterilerden Ankara Jant Boyama Tavsiye ve Yorumlar!

ankara-jant-boyama
Ankara Jant Boyama

2022 yılında internet dünyasının önemi yadsınamaz bir gerçektir. İnternet ağı faydalarını jant boyama noktasında da gösteriyor. Jantlarınızdaki renk değişiklikleri için firma tercihinde bulunurken bu alandan yararlanabilirsiniz. İşletmelerin internet sitelerini ziyaret ederek daha önce hizmet satın almış müşteri yorumları ve tavsiyelerini okuyabilirsiniz. 

Bu sayede hangi firmanın tercih edilebileceği konusunda aklınızda daha net bir fikir oluşur. Şirketlerin artı ve eksi yönlerini değerlendirerek size en uygununu seçebilirsiniz. Ankara jant boyama firmaları arasında araştırmalar neticesinde en iyi yorumları alan firmanın Dr Jant firması olduğu anlaşılmaktadır. Siz de hemen işletmenin sayfasını ziyaret edebilir ve janta dair tüm işlemler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. 

Kaynak: Oto Ekspertiz Açmak İçin Hangi Oto Ekspertiz Makinaları Gereklidir

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!