featured

Uzak Durulması Gereken 7 Aşk Türü!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnsanın yaşadığı en güzel duygu aşk… Tabi konu aşk olunca, aslında anlatılacak fazla çok şey oluyor. Peki, uzak durulması gereken aşk türleri hangileridir biliyor musunuz?

İnsanın yaşadığı en güzel duygu aşk… Tabi konu aşk olunca, aslında anlatılacak fazla çok şey oluyor. Bazen aşk nedir diye birine sorsak, kimi aşktan yakınıyor kimi ise aşktan havalara uçuyor. Bize göre aşkın tarifi zor, fakat içerisinde kesinlikle mutluluk barındıran bir duygudur. Size göre aşk belki de yalnızca bir tutkudur. Her aşık, yaşadığı aşkın muhteşem tarifini veredursun ve aşk herkese mutluluk sunsun diyelim. Ve biz bu sefer uzak durulması gereken 7 aşk türü hakkında uzmanların söylediklerini paylaşalım.

İlginizi Çekebilir: Aşk Acısını Hafifletmenin 10 Yolu! 

Bu Aşk Türlerinden Uzak Durun!

Sevgilisi Olan Birine Aşık Olmak!

Sevgilisi Olan Birine Aşık Olmak!

Sevgilisi olan birine aşık olmak doğru değil. Böyle bir durumda kalbinizin size söylediklerini dinlemek ise pek de iyi bir fikir değil. Hoşlandığınız kişinin sevgilisinden ayrılmasını beklemek bir çözüm olmayacaktır ve sonucunda siz perişan olabilirsiniz. Bu nedenle vereceğiniz en doğru karar bu kişiyi unutmak olacaktır.

Birine Takıntılı Şekilde Aşık Olmak!

Birine Takıntılı Şekilde Aşık Olmak!

Hoşlandığınız kişiyi takip ediyor veya sosyal medyada kendisini sürekli kendisini kontrol ediyor musunuz? Bu bir takıntı işaretidir. Böyle bir durumda ilişkinizin devam etmesi mümkün değildir. Aşık olduğunuz kişiyle beraber olabilmek için öncelikle takıntılarınızı yok edin. Sonra belki bir şansınız olabilir.

Size Kötü Davranan Birisine Aşık Olmak!

Size Kötü Davranan Birisine Aşık Olmak!

Normal bir ilişkide ve romantik bir ilişkide aşk neşe getirmelidir. Fakat bir ilişkide eğer ki partneriniz sizi sürekli olarak eleştiriyorsa bu durum sağlıklı bir davranış değildir.

Partneriniz her seferinde yaptığı eleştirilerinin son kez olduğunu iddia edebilir, fakat bu tür davranışların son bulmayıp devam edeceğini ise herkes bilir.  Partnerinizin asla değişmeyeceğini kabul edin ve hayatınızda böyle kişilere yer vermeyerek size daha uygun birini tercih edin.

İlişkiniz Varken Başka Birinden Hoşlanmak!

İlişkiniz Varken Başka Birinden Hoşlanmak!

Geçici olarak birilerinden hoşlanabilirsiniz fakat böyle bir durum sevdiğinize sadık kalamadığınızı gösterir.  Bu durumda olmanız aslında beraber olduğunuz kişiye aşık olmadığınız ve yeni bir kişiye heyecan duyduğunuz anlamına gelir. Fakat her ne kadar başka birine heyecan duysanızda partnerinize de saygı duymalısınız. Partnerinize yalan söylemek yerine doğruyu söylemek onu daha az yaralayacaktır.

Sizi Kontrol Eden Birisine Aşık Olmak!

Sizi Kontrol Eden Birisine Aşık Olmak!

Aşkın gözü kör olsa da sevgilinizin bazen size karşı çirkinleşmeye başlaması ve sizi kontrol etmeye çalışması normal bir durum değildir. Partnerinizin size kısıtlamalar getirmesi veya size karşı şüphe ile yaklaşması halinde dikkatli olun.

Bu kişi bir kontrol manyağı olabilir. Bu tür ilişkiler ilerleyen zamanlarda kavgalarla sonuçlanabilir. Yapabileceğiniz en doğru şey ciddi bir konuşma yaparak ciddi sınırlar belirlemek olacaktır. Baktınız yine olmuyor o zaman bu ilişkiden kaçın ve arkanıza bakmayın.

Sizden Çok Yaşlı veya Genç Birine Aşık Olmak!

Sizden Çok Yaşlı veya Genç Birine Aşık Olmak!

Yaş her ne kadar sadece bir rakam olsa da partnerler arasındaki yaş farkı sağlıksız bir ilişkiye demektir. Çünkü her yaş grubunun istekleri farklıdır ve bazen bu tür ilişkilerde hayallerden veya isteklerden feragat etmek gerekebilir.

Ünlü Birine Aşık Olmak!

Ünlü Birine Aşık Olmak!

Ünlülere aşık olmak her ne kadar 20’li yaşlarda çoğunlukla olsa da 30’lu yaşlarda da ünlülere aşık olan insanlar bulunmaktadır.

Bu aşk türünde gerçekleşme ihtimali neredeyse sıfır olan bir ilişkinin hayalini kuruyorsunuz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!