Beloc Zok Cinselliği Etkiler Mi? Tansiyon İlacı Beloc ve Cinsellik İlişkisi

Beloc Zok Cinselliği Etkiler mi? Tansiyon İlacı Beloc Yan Etkileri Cinsel isteksizlik Yaratır mı ?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tansiyon ilacı olarak Beloc Zok kullananların cevabını en çok araştırdığı konulardan bir tanesi; ‘’Beloc Zok cinselliği etkiler mi?’’ “Beloc yan etkileri cinsel isteksizlik yaratır mı” konusu. Biz de bu yazımızda kalp ve tansiyon ilaçları arasında yer alan Beloc Zok nedir bilgi verecek ve Beloc Zok cinselliği etkiler mi, cinsel isteksizliğe neden olur mu, iktidarsızlık yapar mı gibi sorulara Beloc Zok prospektüs bilgilerine göre cevap vereceğiz.

Beloc Zok Nedir?

Beloc Zok; aritmiyi tedavi etmek, nabzı yavaşlatmak ve yüksek tansiyon hastalığını tedavi etmek amacıyla kullanılan bir tansiyon ilacıdır. Tansiyon ve kap hastalıklarında kullanılan bu ilaç çocuklarda da yüksek kan basıncını düşürmek amacıyla doktor kontrolünde kullanılabilir. Kısacası Beloc Zok her ne kadar tansiyon ilacı isimleri arasında yer alsa da hem yetişkinlerde hem de çocuklarda farklı farklı hastalıklar nedeniyle tedavi amacıyla doktor tarafından reçete edilebilir.

İlginizi Çekebilir: Beloc Zok 50 mg Nedir Ne İçin Kullanılır? Beloc Zok Yan Etkileri Nelerdir?

Beloc Zok Cinselliği Etkiler Mi? Tansiyon İlacı Beloc ve Cinsellik İlişkisi

Beloc ve Cinsellik | Beloc Yan Etkileri cinsel isteksizlik

Beloc zok nedir açıkladıktan sonra gelelim Beloc ve cinsellik konusuna, ‘’Beloc Zok cinselliği etkiler mi?’’ sorusunun cevabına. Yazımızın bu kısmında internette Beloc ve cinsellik ile ilgili en çok araştırılan sorulara ve cevaplarına yer vereceğiz…

1- Beloc Zok Cinsel İsteksizliğe Neden Olan İlaçlar Arasında Mı?

Beloc Zok cinsel isteksizliğe neden olabilen ilaçlar arasındadır. Ancak bu herkes için geçerli değildir. Çünkü Beloc prospektüs bilgilerinde Beloc ve cinsellik ile ilgili yalnızca yan etkiler kısmında bilgi verilmiştir.

Prospektüs bilgilerine göre Beloc yan etkilerinden biri; geçici olarak cinsel isteksizliğe yol açmasıdır. Ancak cinsel isteksizlik, seyrek görülen Beloc yan etkilerindendir. Dolayısı ile herkeste ve her zaman görülmeyebilir. Geçici olduğu için de bu yan etkileri görenlerde bir süre sonra cinsel isteksizlik sorunu ortadan kalkmaktadır.

2- Beloc Zok Cinselliği Etkiler Mi?

Seyrek görülen yan etkiler arasında yer aldığı için Beloc Zok cinselliği etkileyebilir. Ancak tansiyon ilaç isimleri arasında da bulunan bu ilaç aynı zamanda kalp hastalarının da kullandığı ilaçlardan biridir. Ancak bu ilacın pek çok yan etkisi vardır. Bu yan etkiler arasında en yaygın olanı ise ‘’fiziksel olarak aktif olunduğunda nefes darlığı’’na neden olmasıdır. Dolayısı ile cinsellik de fiziksel aktiflik gerektirdiği için cinselliği etkileyebilir.

3- Beloc Zok Cinsel İsteksizlik Yapar Mı?

Beloc Zok cinselliği etkiler mi sorusunun yanıtı; ‘’cinsel isteğin geçici azalması’’ yan etkisinden dolayı evettir. Ancak seyrek görülen bir yan etki olduğundan Beloc kullananlar her zaman bu etkiyi görmeyebilir.

4- Beloc İktidarsızlık Yapar Mı?

Beloc Zok prospektüs bilgilerinde bu ilacın iktidarsızlık yaptığı yönünde bir bilgi bulunmamaktadır.

Beloc Zok Cinselliği Etkiler Mi? Tansiyon İlacı Beloc ve Cinsellik İlişkisi

Kalp İlaçları Cinsel Gücü Etkiler Mi?

Tansiyon ve kalp ilaçlarının büyük bir çoğunluğu ‘’beta reseptör bloke edici ilaçlar’’ yani beta bloker ilaçlardır. Bu ilaçlar, kalp hızını yavaşlatır ve de kalp kaslarındaki kasılma gücünü azaltarak kardiyak stresin azaltılmasını sağlar. Buradan da anlaşılacağı üzere; direkt olarak kalp ilaçları cinsel gücü etkilemez ancak yan etki bakımından etkileyebilir.

Her tansiyon ve kalp ilacının dozuna göre etkisi ve yan etkileri farklıdır. Ancak Beloc Zok cinselliği etkiler mi bağlamında baktığımızda; bu ilaç sadece geçici olarak cinsel isteğin azalmasına neden olabilir.

Kalp Hastaları Cinsel İlişkiye Girebilir Mi?

Kalp hastaları eğer çok ileri aşamada değilse ve doktor tarafından kesinlikle yasaklanmamışsa cinsel ilişkiye girebilir. Fakat kesinlikle kalp hastaları, yüksek tansiyon hastaları ve kalp ile tansiyon ilaçları kullananlar, doktorlarına danışıp onay almadan cinsel gücü artıran herhangi bir ilaç ya da takviye kullanmamalıdır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
3
_a_rm_
Şaşırmış
4
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!