Tansiyon İlacı Cantab Plus Cinselliği Etkiler Mi? Cantab ve Cinsellik İlişkisi

Tansiyon İlacı Cantab Plus Cinselliği Etkiler Mi? Cantab ve Cinsellik İlişkisi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hipertansiyon ilacı Cantab Plus cinselliği etkiler mi, cinsel isteksizlik yapar mı? Cantab Plus kullananlar cinsel iktidarsızlık yaşar mı? İşte, Cantab Plus prospektüs bilgileri ışığında yan etkiler bakımından cinsellik ile ilgili merak edilenler…

Cantab Plus ve Cinsellik…

Cantab Plus etken maddesi; kandesaran sileksetil ve hidroklorotiyazid olan bir tansiyon ilacıdır ve yüksek tansiyon tedavisinde kullanılır. Direkt olarak cinsellik ve cinsel güç ile ilişkisi olmayan bir ilaçtır.

Diğer pek çok tansiyon ilaçlarının ve özellikle hipertansiyon ilaçlarının yan etkileri arasında geçici olarak cinsel isteksizlik, cinsel güçsüzlük bulunmaktadır. Ancak Cantab Plus prospektüsüne bakıldığında; bu ilacın yan etkileri arasında cinsel isteksizlik, güçsüzlük, sertleşme bozukluğu vb. bulunmuyor.

Tansiyon İlacı Cantab Plus Cinselliği Etkiler Mi? Cantab ve Cinsellik İlişkisi

1- Hiper Tansiyon İlacı Cantab Plus Cinselliği Etkiler Mi?

Hipertansiyon ilaçlarının pek çoğu geçici olarak cinselliği olumsuz anlamda etkileyebilir. Ancak hipertansiyon ilacı Cantab Plus yan etkileri arasında cinsellik ile ilgili bir uyarı ulunmuyor.

Bu tansiyon ilacı isimleri arasında bulunan Cantab Plus’ta baş dönmesi, sersemlik hissi, baygınlık hissi gibi semptomlar bulunuyor. Dolayısı ile vücudun ilaca alışana dek bu yan etkiler dolaylı olarak, geçici bir süre cinselliği etkileyebilir.

2- Cantab Plus Tansiyon İlacı Cinsel İsteksizlik Yapar Mı?

Cantab Plus cinselliği etkiler mi, cinsel isteksizlik yapar mı diye araştırdığımızda da prospektüste bu konu ile alakalı bir bilgi olmadığı görülüyor. Eğer Cantab Plus kullanmaya başladıktan sonra cinsel isteksizlik sorunu yaşamaya başladıysanız doktorunuza danışınız.

İlginizi Çekebilir: Coversyl Cinselliği Etkiler Mi?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!