Cleocin T Reçetesiz Alınır Mı ?

Cleocin T Reçetesiz Alınır Mı ?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cleocin T reçetesiz alınır mı? Cleocin-T nedir ne için kullanılır? Bu yazımızda Cleocin-T hakkında internette en çok cevabı aranan sorulara, Cleocin-T prospektüs bilgilerine göre yanıt vereceğiz.

Cleocin-T Reçetesiz Alınır Mı?

Yazımızın ana konusu olan Cleocin T reçetesiz alınır mı sorusuna yanıt vererek başlayalım. Cleocin-T reçetesiz eczanelerden alınabilir ancak bu önerilmez. Cleocin-T antibiyotikli bir sivilce ilacı olduğundan yalnızca doktorun reçete etmesi durumunda kullanılmalıdır. Kısacası; Cleocin t reçetesiz alınır mı; alınır ancak her sivilceli cilde uygun değildir bu sebeple reçete edilmeden kullanılmamalıdır.

Cleocin T Nedir Ne İçin Kullanılır?

Cleocin T reçetesiz alınır mı; alınır ancak kimsenin sivilcelerini geçirmek için doktor tavsiye etmeden bu sivilce ilacını kullanması önerilmez. Bunun nedenini anlamak için Cleocin T nedir ne için kullanılır inceleyelim…

Cleocin T nedir; etken maddesi klindamisin fosfat, yardımcı maddeleri ise saf su, izopropil alkol ve propilen glikol olan bir sivilce losyonudur. Sivilce ilacı Cleocin-T, sivilce oluşumunu engeller ve bakterilerin yok olmasını sağlar. Kısacası Cleosin T; sivilce ve çevresindeki bakterileri yok ederek yeni sivilcelerin oluşmasını engeller, var olan sivilcelerin giderilmesini sağlar.

Daha ayrıntılı bilgi için : Cleocin T Ne İşe Yarar? 2023 Cleocin T Fiyatı Ne Kadar?

Cleocin T Reçetesiz Alınır Mı ?

Sivilce Losyonu Cleocin-T Ne İşe Yarar?

Cleocin-T prospektüs içeriğine göre bu sivilce losyonunun ne işe yaradığı konusunda şu bilgiler verilmiştir:

  • Yeni sivilcelerin oluşmasına engel olur
  • Var olan sivilcelerin sönmesini ve azalmasını sağlar
  • İltihaplı sivilcelerin kurumasında etkilidir
  • Siyah nokta oluşumunun önüne geçer
  • Var olan siyah noktaların azalmasında etkilidir
  • Ciltteki fazla yağ oranını dengeler
  • Sivilce çevresindeki bakterileri yok eder
  • Sivilce kaynaklı kızarıklıkların ve lekelerin giderilmesini sağlar
  • Sivilce nedeniyle ciltte oluşan pürüzlerin giderilmesine etki eder
  • Beyaz nokta oluşumunun önüne geçer

Cleocin T Nasıl Kullanılır?

Cleocin-T reçetesiz alınır mı, Cleocin T nedir ne işe yarar açıkladık… Peki, Cleocin T nasıl kullanılır? Sivilce losyonu Cleocin t nasıl kullanılır merak ediyorsanız, şu adımları takip edebilirsiniz:

  • Uygulama öncesi cildinizi temizleyiniz
  • Cleocin-T şişesini iyice çalkalayınız
  • İlacın kapağını açıp yalnızca sivilce olan cilt üzerine tampon hareketlerle çok bastırmadan uygulayınız (solüsyonun sünger kısmı cilt üzerinde gezdirilmemeli, sadece sivilce üzerine dokundurulup çekilmelidir)
  • Uygulama sonrası yüz yıkanmaz, cildin solüsyonu kendiliğinden çekmesi beklenir

Cleocin-T kullananlar mutlaka uygulama öncesi cildiniz temizlemelidir. Ayrıca bu sivilce ilacı cilt üzerinde gezdirilmemeli, sadece sivilce olan bölgelere tapon hareketlerle uygulanmalıdır. Buna dikkat edilmemesi; tüm cilde uygulanması sivilcedeki bakterilerin sağlıklı cilde yayılmasına neden olabilir. Bu durumda daha fazla sivilcelenme söz konusu olabilir. Bu nedenle Cleocin-T prospektüs içeriğinde belirtildiği gibi kullanım yapılmalıdır.

Sivilce İlacı Cleocin-T Günde Kaç Kez Sürülür?

Cleocin-T prospektüs içeriğine göre bu sivilce ilacı günde yalnızca 2 kere kullanıma uygundur. Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kere yani 12 saatte bir uygulamaya uygundur. Günde 2 kereden fazla Cleocin-T kullananlar, bu sivilce ilacının yan etkilerini görebilir ve cildine zarar verebilir.

Eğer doktorunuz reçete etmediyse, Cleocin t reçetesiz alınır mı, Cleocin T nasıl kullanılır gibi araştırmalar yapıyorsanız; bu ilacın sizin sivilceleriniz için uygun olmayabileceğini ve cildinize zarar verebilecek olduğunu unutmayınız.

Cleocin T Reçetesiz Alınır Mı ?

Sivilce Solüsyonu Cleocin-T Antibiyotik Mi?

Sivilce ilacı Cleocin-T antibiyotiktir çünkü etken maddesi klindamisin fosfat adlı antibiyotiktir.

Cleocin-T Çok Sürülürse Ne Olur?

Cleocin-T antibiyotik içerikli bir sivilce ilacıdır bu sebeple Cleocin-t kullananlar aşırıya kaçmamalı, günde sadece 2 kez kullanım gerçekleştirmelidir. Cleocin-t çok sürülürse cildin tahriş olmasına, kızarmasına, lekelenme olmasına, döküntü yaşanmasına ve daha fazla sivilcelenme olmasına yol açabilir.

Cleocin-T Fiyatı Ne Kadar? Cleocin-T Reçetesiz Fiyatı Ne Kadar?

Cleocin -T fiyatı bu yazının hazırlandığı tarihte 55.52 TL’dir. Cleocin T %1 Topikal Çözelti 30 ml sadece eczanelerde satılır. Cleocin t reçetesiz alınır mı diye araştırıyorsanız; bu sivilce solüsyonu 55.52 TL’ye eczanelerden satın alınabilir.

Cleocin T SGK Karşılıyor Mu?

Cleocin T SGK kapsamında bir sivilce ilacıdır. Eğer doktorunuz size Cleocin T reçete ettiyse ve sosyal güvenceniz var ise daha ucuz fiyata eczanelerden satın alabilirsiniz.

Cleocin T Reçetesiz Alınır Mı ?

Cleocin T Trendyol’dan Alınır Mı?

Cleocin-T TRendyol’dan satın alınamaz çünkü sivilce ilacı yalnızca eczanelerde satılır. Bu sivilce solüsyonu sadece ve sadece eczanelerden satın alınabilir.

Cleocin T Kullananlar Memnun Mu?

Cleocin T kullananlar genellikle memnundur. Ancak internette yapılan yorumlara bakıldığında, Cleocin T kullananlar kimi zaman bu ilacın herhangi bir etkisini görmediğini de belirtmiştir. Ancak yaygın görüşe bakıldığında; Cleocin-T kullananlar sivilcelerinde azalma yaşamış, sivilceleri sönmüş ve yeni sivilce oluşumları engellenmiştir.

Cleocin-T Prospektüs Bilgileri

Cleocin T reçetesiz alınır mı, Cleocin t nedir nasıl kullanılır ve daha fazlası hakkında detaylı bilgiye ulaşmak istiyorsanız buradan Cleocin-T prospektüs bilgilerine erişebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!