featured

Evden Eve Nakliyat Tavsiye

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dış ve iç ticaret dünyasında müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesi odaklı lojistik ödülleri sahiplerini buluyor.

 

Kara taşımacılığında en güvenilir marka olan MY Nakliyat, müşteri memnuniyeti anketinde yüzde 98’lik büyük bir memnuniyet başarısı elde ederek ödülü almaya hak kazandı. Hizmet alan müşteri odaklı anket ile dijital yatırım, profesyonel hizmet ve kalite unsurlarının ele alındığı yeterlilik testinde ise MY Nakliyat’a tam not verildi.

Zirveye tırmanan 19 yıllık serüven

2001 yılında İzmir’de Mustafa Yıldız’ın girişimi sonucu sadece 1 kamyon ile sektöre giren MY Nakliyat, 19 yıl boyunca verdiği üstün hizmet sayesinde zirveye tırmandı.

19 yılın sonunda 46 aracı ve 240’ın üzerinde personeli ile geniş bir iş ağı kuran MY Nakliyat, hikayesinin başlangıç noktası olan başta İzmir olmak üzere tüm  Türkiye‘ye güvenilir taşımacılık ve nakliyat hizmeti sunuyor.

MY Nakliyat, evden eve nakliyat taşımacılığın yanı sıra özel eşya ve antika taşımacılığında sağladığı üstün hizmet kalitesi ve güveni ile biliniyor.

“Her zaman güven kazanmak için çalıştık”

2001 yılında sektördeki karmaşa ve güvensizlik ortamını beğenmeyip, “İnsanlar bu hizmetten daha iyisini hak ediyor” diyerek şirketlerini kurduklarını belirten MY Nakliyat yetkilisi Mustafa Yıldız, “Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmanın ödülü olarak gördüğümüz ‘Güvenilir Nakliye Firması’ ödülünü alabilmenin gururunu yaşıyoruz. Bu ödülü almamızın en büyük sebebi yine şüphesiz bize güvenen ve karşılığını bulan müşterilerimizdir. Firma geleneklerinden kopmadan yürüdüğümüz bu yolda zirveye çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ancak bu elbette yetmez, zirvede kalmak ve daha iyilerini başarmak için hizmet kalitemizi günden güne arttırarak devam edeceğiz.” dedi.

Şehirlerarası Nakliyat günden güne büyüyerek geldiği güncel durumda; 22 şubesi, 240’ın üzerinden personeli, 46 aracı ile 4700’ün üzerinde taşımacılığını yaptığı müşterilerinin memnuniyetini kazanarak hizmet vermeyi sürdürüyor.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!